Sunny cars kortingscode en acties 2024

4.520998864926218
880 reviews
44 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Met 20 jaar ervaring en inmiddels bijna 3 miljoen verhuurde auto´s is Sunny Cars hét betrouwbare adres voor huurauto´s op meer dan 3577 bestemmingen wereldwijd! Omdat een dagje uit of vakantie al prijzig genoeg is, biedt dr-discount.nl jou de Sunny Cars kortingscode als eerste in je mailbox, zodat je direct op de hoogte bent van alle acties en meteen geld kunt besparen op een autohuur!

Door jarenlange ervaring kan de autoverhuurder huurauto’s tegen scherpe prijzen aanbieden, daar bovenop zijn er in het verleden mooie kortingsacties geweest, waardoor de vakantieganger nog meer heeft kunnen profiteren van extra discount. Zo heeft de Sunny Cars kortingscode ANWB klanten 25 euro op de totale huurprijs bespaard! Een andere actiecode Sunny Cars bood gratis Flexservice, waarmee tot uiterlijk 4 uur van tevoren de boeking van een huurauto kosteloos geannuleerd kan worden! Schrijf je nu in voor de dr-discount.nl nieuwsbrief en mis nooit meer een kortingscode Sunny Cars! 

lees meer

Ongelimiteerde Kilometers bij een gehuurde auto van Sunny Cars

Ga zorgeloos op vakantie, zonder het idee een kilometer limit te hebben. Deze service biedt Sunny Cars bij het huren van een Auto. Wacht dus niet langer en ga zorgeloos op vakantie met een huur auto van Sunny Cars.

Nu (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

Nu bij Sunny Cars (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Sunny Cars

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Sunny Cars. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Sunny Cars?

Zoals hierboven reeds genoemd, heeft Sunnycars meer dan 20 jaar ervaring met autohuur op een breed scala aan bestemmingen. Hoe werkt dit nou precies? Het online verhuurbedrijf heeft zelf geen auto´s in het bezit, maar sluit contracten af met verhuurders in binnen- en buitenland welke aan de strenge eisen van Sunny Cars voldoen. Het is op dit moment al mogelijk om in meer dan 120 landen een auto te reserveren via de online autoverhuurder! Dit biedt vele voordelen ten opzichte van het huren van een auto ter plekke: in het buitenland gelden soms hoge tarieven voor eigen risico en lokale toeslagen! De huurcontracten met jou als klant zijn all-inclusive, dat wil zeggen met inbegrip van eventuele benodigde verzekeringen en reserveringskosten: zo weet je dus direct waar je aan toe bent!

Na het boeken heb je de door jouw gewenste huurauto 5 dagen in optie: zo kun je thuis nog even overleggen en, indien nodig, kosteloos van je reservering af zien! Tevens kun je voor een euro per dag de Flexservice bijboeken, waardoor je tot uiterlijk 4 uur van tevoren kosteloos je reservering kunt annuleren, zonder opgaaf van reden. Sunny Cars werkt volgens de Rent a Smile Filosofie: Er wordt gestreefd naar een zorgeloze vakantie voor iedere klant, mogelijk gemaakt door duidelijke en heldere boekingen! 

 

Betaalmethodes

Reserveren en betalen bij Sunnycars gaat veilig en gemakkelijk via Ideal, creditcard of Thawte.

Een auto huren zonder op locatie een creditcard te hoeven tonen? Dit kan bij deze online verhuurder met het No Deposit servicepakket! Je hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een creditcard welke op naam staat van de hoofdbestuurder om de auto mee te krijgen! Sunny Cars neemt in dit geval het risico voor zich en staat garant voor de borg bij de verhuurder. Geef voor een boeking van deze aard, welke je minimaal 5 dagen voor aanvang dient te maken, aan dat het om een No Deposit boeking gaat en vul het registratieformulier in zoals op de website staat aangegeven. Alleen dan kun je een auto meekrijgen zonder creditcard! Deze huuroptie is nog niet mogelijk op alle locaties, maar wel onder andere op de meeste eilanden van de Canarische Eilanden, Mallorca, Menorca, Griekenland en Kroatiè.

 

Praktische zaken

Het boeken bij Sunny Cars verloopt geheel via internet: er is geen locatie waar je terecht kunt voor een fysiek bezoek. Wel werkt de online autoverhuurder met vele reiskantoren samen, dus is het vaak mogelijk om bij een all-in reis met je eigen reiskantoor, een auto via Sunny Cars bij te boeken!

In de huursom zitten standaard inbegrepen:

  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking tot 7,5 Miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-, banden-, dak-, bodemschades
  • Een Nederlands noodnummer wat 24-7 bereikbaar is!

Bekijk voor nog veel meer informatieve en de algemene voorwaarden de website van Sunny Cars zelf!

 

Klantenservice

De klantenservice, gevestigd in Hoofddorp, is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur ´s ochtends tot 20:00 uur ´s avonds, en in het weekend van 09:00 tot 17:30. In noodgevallen, bijvoorbeeld in het geval van een onverhoopt probleem met de door jou gereserveerde huurauto, is het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op een speciaal noodnummer.

Het algemene telefoonnummer is : 023-5699696
Het noodnummer is 023-5699690.

Let er op dat je, wanneer je  belt vanuit het buitenland, de 0031 voor Nederland voor het nummer draait. Tevens is het voor vragen mogelijk het contactformulier op de website in te vullen, Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

 

Tot slot

Enthousiast geworden over autohuur via Sunny Cars? Schrijf je zo snel mogelijk in via de nieuwsbrief van dr-discount.nl en ontvang iedere Sunny Cars kortingscode als allereerste in je mailbox! Met onze Sunny Cars korting ga je goed voorbereid en verzekerd op pad, en wordt goedkoop geen duurkoop!


reacties

reageer