Lastminute Center Parcs en acties

4.50291715285881
856 reviews
115 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Hoe jij je vakantie ook invult, het is hier allemaal mogelijk! We hebben regelmatig exclusieve CenterParcs kortingscodes of coupons waar je korting mee ontvangt op je boeking. Check dus regelmatig de up-to-date deals en actiecodes van CenterParcs op dr-discount.nl. Bij ons kan je dit soort aanbiedingen verwachten:

 • Kortingsbon CenterParcs voor 30 euro familiekorting op je verblijf.
 • Last minutes CenterParcs met korting
 • Een CenterParcs kortingscode waarmee je 20% korting ontvangt tijdens de schoolvakanties.
 • Een vroegboekkorting van 20% en gratis toppings.
 • Een 55+ korting.
 • Center Parcs Prenatal kortingscode.

​Ja, leuk lekker, een dagje uit! En met deze acties lekker goedkoop! Je kan je ook inschrijven voor de dr-discount.nl nieuwsbrief van Center Parcs om als eerste op de hoogte te zijn van de recentste aanbiedingen. Wij sturen je een bericht zodra we weten dat er een nieuwe actie van start gaat. Zo hoef je zelf niet meer de kortingsbonnen of CenterParcs coupons op een forum te zoeken.

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Center Parcs

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Center Parcs. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Center Parcs?

Center Parcs is een droom voor kinderen. Het park biedt veel ruimte om te spelen, een zwemparadijs, indoor activiteiten en entertainment. Als jouw kind aan het spelen is, kun jij lekker genieten van de natuur want de parken zijn vaak midden in de natuur gesitueerd. De bungalowparken bieden alle ingrediënten om een ideale vakantie te vieren en zijn erop gericht om jou, je gezin of je vrienden met volle teugen van een Center Parcs bungalow race te laten genieten.

Ideaal is dat je nooit ver hoeft te reizen als je naar één van de verschillende bungalowparken in Drenthe, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Limburg gaat.

Maar ook in België, Duitsland, Frankrijk of Engeland kun je de bungalowparken, arrangementen en hotels van Center Parcs vinden als je iets verder weg vakantie wilt vieren.

Heeft Center Parcs op dit moment niet wat u zoekt? Kijk dan bijvoorbeeld eens voor een Landal kortingscode of een Roompot kortingscode op dr-discount.nl.

 

Betaalmethodes

Als je een vakantie boekt, zijn er verschillende betaalmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. De betaalmogelijkheden die worden aangeboden bij Center Parcs zijn:

 • Het betalen via handmatige overboeking. Als je een vakantie boekt krijg je een digitale factuur, op deze factuur kun je het bedrag en het rekeningnummer vinden.
 • De andere mogelijkheid van betaling is via creditcard. Om gebruik te maken van deze mogelijkheid hoef je alleen maar een creditcardnummer in te voeren en het geld zal op de vervaldag van je creditcard worden afgeschreven. Het park accepteert de volgende kaarten: Visa, MasterCard en American Express.
 • De laatste betaalmogelijkheid is het betalen via telefonische machtiging. Deze manier van betalen vindt alleen plaats bij het boeken van een vakantie binnen 12 weken voordat de vakantie plaats vindt.

Betalen in termijnen?

In de meeste gevallen kun je de vakantie die je hebt geboekt in verschillende termijnen betalen. Deze mogelijkheid bestaat alleen als het bedrag boven de 150 euro is. Er moet dan ook minimaal 150 euro aanbetaald worden. Mocht het bedrag vele malen hoger zijn, kan het zijn dat Center Parcs meer vraagt voor de aanbetaling. Het bedrag dat betaald dient te worden, moet namelijk minimaal 30% zijn van het totaalbedrag. 

De eerste aanbetaling moet meteen plaatsvinden. Het overige bedrag mag je aanbetalen wanneer het jou uitkomt. Je moet er wel rekening mee houden dat het totaalbedrag minimaal 12 weken voor de aanvang van je vakantie op de rekening moet staan bij Center Parcs. Het bedrag van je vakantie moet dan ook in een keer betaald worden als je een last minute Center Parcs boekt. Dit doe je door over te schrijven via credit cards, het geld zelf over te maken of Center Parcs telefonisch machtigen om geld van je rekening af te schrijven.
Mocht je het totaalbedrag niet op tijd betaald hebben, dan heeft het park het recht om de vakantie te annuleren en het eventuele bedrag dat al betaald is terug te storten.

 

Retourbeleid

Center Parcs biedt de mogelijkheid om bij het boeken een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze annuleringsverzekering houdt het volgende in. Indien je binnen een termijn van vier weken annuleert, hoef je niet meer dan 30% van de totaalsom van de boeking te betalen. Het minimumbedrag dat je wel moet betalen is 150 euro. Als je na deze vier weken annuleert, ben je de totale som van de boeking schuldig.

Je kan je vakantie ook tot vier weken voor aanvang wijzigen, ook al maak je gebruik van kortingscode CenteParcs of actiecode CenterParks. Daar worden door dit bedrijf wel wijzigingskosten voor in rekening gebracht. De kosten bedragen 49,50 euro. Het is aan het desbetreffende park waar je je vakantie hebt geboekt of zij deze wijziging door willen en kunnen voeren.

Voor last minutes CenterParcs boekingen gelden deze voorwaarden niet omdat deze minder dan vier weken van tevoren worden geboekt.

 

Feiten

 • Center Parcs bestaat al sinds 1968.
 • Toen het park voor het eerst opende, was er een grote stroom van bezoekers. Hierdoor moesten de gasten in het park meekoken. Er was geen andere manier om te zorgen dat iedereen kon eten.  
 • Het park vindt het enorm belangrijk dat de natuur en het milieu verzorgd en beschermd worden. Daarom is het park bezig met diverse maatregelen. Zo wordt het energieverbruik in de huisjes met 10 procent verminderd en zorgt het park dat de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk wordt beperkt. 
 • In het kader van goed voor het milieu zorgen wordt er in de Market Dome van elk park één keer per maand regen en wind nagebootst. Dit zorgt ervoor dat de planten en bomen een goede gezondheid kunnen behouden. 
 • Bij een aantal Center Parcs parken kun je ‘banaan varen’. 
 • Center Parcs heeft de ‘Thank you Award’ ontvangen van Stichting Beyond the Moon. Dit hebben zij verdiend door kinderen afkomstig uit minderbedeelde families, en die lijden aan een levensbedreigende ziekte, een mooie kosteloze vakantie te bezorgen.

 

 

Een kortingscode gebruiken

Stap 1: De perfecte kortingscode

Gebruik maken van een kortingscode is slim. Je bespaart immers geld en krijgt hetzelfde. Zoek een kortingscode voor Center Parcs op de site van dr-discount.nl. Door te klikken op ‘bekijk de kortingscode’ word je doorgestuurd naar de pagina van Center Parcs. Hier kun je jouw perfecte vakantie vinden. 

Stap 2: Vakantie selecteren

Kies jouw perfecte vakantie uit. Door middel van de filters kun je de zoekopdracht specifieker maken. Wanneer je de perfecte vakantie hebt gevonden druk je op de oranje ‘Boek nu’ knop. Je kunt hierna door naar de volgende stap. 

Stap 3: Vakantie samenstellen

Nadat je een vakantie hebt uitgekozen, kun je deze nog samenstellen met andere opties. Allereerst is het belangrijk dat je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s doorgeeft. Vervolgens kun je kiezen uit services en arrangementen. Hiermee kun je de vakantie samenstellen naar jouw smaak. Zo kun je bijvoorbeeld een boodschappenpakket laten bezorgen of activiteiten van tevoren boeken. Vooral wanneer je de vakantie al gepland wilt hebben, is dit erg handig. 

Stap 4: Account aanmaken

Nadat je de vakantie hebt samengesteld naar jouw wens maak je een account aan of log je in op de site van Center Parcs. Het is belangrijk om de gegevens juist in te vullen. Deze zijn nodig bij het bezoek aan het Center Parcs park. Je laat deze zien wanneer je het park opgaat. 

Stap 5: Actiecode invoeren en betalen

Als je een account hebt aangemaakt kun je de gekozen kortingscode invoeren. Deze voer je in en de korting wordt direct zichtbaar gemaakt in het overzicht. Het is belangrijk om dit goed te controleren. Vervolgens kies je of je een verzekering wilt en kun je afrekenen. Dan ben je klaar en kan de vakantie voorpret beginnen! 

 

Social Media

Center Parcs is te vinden op Facebook en Twitter. Via Facebook kun je bijvoorbeeld op de hoogte blijven van leuke acties en word je herinnerd aan belangrijke dingen voor de vakantie. Elke locatie heeft weer haar eigen Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwtjes in jouw favoriete park. Daarnaast vind je er ervaringen van andere bezoekers. Zo kun je voor jezelf bepalen of het park geschikt voor je is. Op Flickr kun je Center Parcs ook terugvinden. In het interactieve magazine CloseUp vind je diverse informatie over het park. Dit magazine is gemaakt door Center Parcs zelf. 

 

Mobiel

Center Parcs heeft een handige mobiele app. Hierin zit een handige plattegrond. Zo kun je nooit verdwalen in de vele parken. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van de openingstijden van de winkels die in het park te vinden zijn. Als je uit eten wilt op het park, kun je via de app alvast bepalen wat je waar wilt eten door de menukaarten te raadplegen. Ook activiteiten worden hier in een handig overzicht weergeven. Zo kun je jouw vakantie van tevoren al samenstellen en precies bepalen voor welk park je jouw last minute Center Parcs kortingscode wilt gebruiken.

 

YouTube

Op de YouTube pagina van Center Parcs komt jouw vakantie tot leven. Ook al ben je nog niet geweest, je kunt meteen de sfeer proeven. Er worden diverse filmpjes aangeboden met activiteiten die je kunt gaan doen op de vakantie. Voor kinderen is er bijvoorbeeld veel te doen. Natuurlijk kunnen volwassenen ook meedoen aan de activiteiten die worden aangeboden. Ook vind je er grappige en mooie reclamefilmpjes en kun je jouw accommodatie alvast bekijken. Er is één YouTube pagina voor Center Parcs in het algemeen, maar elke locatie heeft ook haar eigen pagina. Hier vind je speciale activiteiten en andere interessante weetjes van iedere locatie op zich. 

 

Klantenservice

Voor al uw vragen over een last minute CenterParks of een Center Parcs kortingscode kunt u contact opnemen met Center Parcs. Center Parcs is op de volgende manieren te bereiken:

Telefoon:

0900 660 6600 (€1,- per gesprek)

E-mail:

[email protected]


reacties

reageer