Team

WIJ DELEN DEZE PASSIE: HET VERBETEREN VAN HET ONLINE SHOPPEN

Wij zijn de techneuten, digitale marketeers, bloggers, reizigers, surfers, duikers, creatievelingen en avonturiers die de moed hebben om onafhankelijk te zijn van de plaats waar we werken en leven. Je zal ons niet dag in dag uit op kantoor vinden, strak in het pak met maar één vakantie per jaar. Wij hebben over de wereld gereisd en tegelijkertijd gewerkt aan onze eigen bedrijfjes, projecten en persoonlijke doelen. Wij hebben ervoor gekozen om het dynamische leven van een ondernemer te combineren met het onconventionele leven van een reiziger. Nu werken wij voor jou om de beste kortingscodes en actiecodes te vinden En ja dit is spannend!

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende landen, bedrijven en markten, hebben we onze kennis gebundeld en hebben we al onze tijd en passie gestopt in het tot leven wekken van dit gezamenlijke project. Onze team is een unieke samenstelling van mensen uit zeven verschillende landen over twee continenten. Het mysterieuze Azië gemixt met de jarenlange kennis uit Europa. Wij versterken onze overeenkomsten en profiteren van de verschillen. Door ons leven als digital nomads, delen we een open visie op de wereld, wederzijds respect en nieuwsgierigheid, gecombineerd met de eeuwige honger naar kennis en vrijheid. Wat nog meer? Wij zijn gedurfd en we houden van een grapje.

Bali is de plek waar het merendeel van ons team op dit moment verblijft. We kwamen voor een maand maar we zijn er nog steeds. Bali is een bolwerk van creatieve mensen en ondernemers die een gezonde mix van intellectuele voeding en plezier verschaffen. Bali is op dit moment een zeer interessante plek om te zijn als digital nomad. Wij werken hier met plezier aan dr-discount.nl en aan het vinden van de beste kortingcodes voor jou.