Vacatures

 

Buitenland stage of Werken bij een flexibele werkgever op Bali?

Wij zijn op zoek naar getalenteerde en avontuurlijke mensen die ons team willen komen versterken. Wij zijn een extreem snel groeiende startup. Potential Asia heeft de beste experts op het gebied van digital marketing en SEO (search engine optimisation) in huis, die maar al te graag hun kennis met jou willen delen. Mede door de explosieve groei is er ruimte voor talenten en young professionals, om de potential family te komen versterken. Het kan hierbij gaan om een stage periode maar ook om een full-time baan. Alles is mogelijk bij Potential Asia, dat uitstekende doorgroei mogelijkheden biedt.


Wij zoeken naar mensen met een “out-of-the-box” mentaliteit, hoge intelligentie en oog voor detail. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze vacatures, wie weet is er plaats voor jou in ons team.


Waarom is werken voor dr-discount.nl zo leuk?

  • Werk als “Digital nomad”, we zitten momenteel op Bali.
  • Internationale collega’s van Azië tot Afrika​
  • Werken aan snel groeiende interessante en diverse projecten
  • Mogelijkheden om expert te worden in SEO marketing 

We zoeken collega’s die affiniteit hebben met

  • content creating (zoals infographics)
  • journalistiek
  • project management en procesoptimalisatie 
  • Online Marketing en SEO 

Wil je graag solliciteren maar er is geen geschikte job online? Geen nood: Je kunt open solliciteren.


Stuur een mail naar: Bram apenstaartje potential.asia 

Stage lopen op Bali, Indonesië

Potential Asia is altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs op HBO/WO niveau die in hun derde jaar of afstudeerjaar zitten. Bij ons is er ruimte om te werken aan een uitdagende stageopdracht of onderzoek. De stageplekken zijn momenteel alleen in Indonesië beschikbaar. Ben je op zoek naar een buitenlandstage voor je afstudeerscriptie contacteer ons dan. Mail: bram apenstaartje potential.asia als je meer informatie wilt of als je wilt solliciteren voor een stageplaats op Bali (Indonesie) of vanuit Nederland..

We hopen van je te horen!

 

Ervaringen van Interns

Laurens van Leuken - 23 jaar - Student International Business & Languages

Waanzinnige tijd gehad tijdens mijn Internhsip bij potential.asia! Geleerd van de beste mensen op het gebied van online marketing en SEO. Ik heb hier zowel mijn kennis als skills enorm kunnen uitbreidden en dat in een paar maanden tijd. Het is natuurlijk geweldig om vannuit het mooie Bali te werken. Ieder weekend als je ergens naar toe gaat voelt het alsof je weer op vakantie bent. Wat het zo tof maakt om deel uit te maken van de potential family, is dat je niet alleen goede maar ook echt leuke en gezellige collega's hebt. Daarbij komt iedereen ook nog eens vannuit elke windstreek. Je maakt dus vrienden hier met Canadezen, Amerikanen, Venezualanen, Fransen, Duitsers, Britten, Oost-Europeanen.... etc. Je leert zo ook veel culturen kennen naast de cultuur hier op Bali. Momenteel werken vanuit Ubud. Ideaal want dat is redelijk centraal in Bali. Daardoor zijn alle surfplekken en mooie stranden perfect te bereiken.

Het leuke aan het kantoor is dat het een co-working is (met een waanzinnig zwembad erbij)! Het is ook elke dag weer genieten om het heerlijke eten hier uit te proberen. Het is een cliche, maar al met al heb je hier echt de tijd van je leven. Je ontwikkelt je als persoon en je vertrekt hier met een rugzak vol met kennis, vrienden voor het leven, geweldige herinneringen en een voldaan gevoel van al het harde werk.

Ben jij de volgende die hier het team komt versterken en in dit zwembad springt?

 

Erik Penninx - 21 jaar - Student International Business & Languages

Mijn Periode als stagiair bij Potential Asia was geweldig niet alleen op vakkundig gebied, maar ook op sociaal gebied. Gedurende mijn stage bij Potential Asia heb ik mijn kennis op het gebied van digital marketing en SEO marketing naar een hoger level gebracht, dankzij de goede begeleiding van de SEO experts binnen het bedrijf. Bovendien werd mijn input van ideeën serieus genomen , waardoor ik het gevoel had dat ik meer was dan een stagiair. Vanuit Bali werken is de beste belevenis ooit, de mensen zijn erg gastvrij. Bovendien is de omgeving geweldig en veelzijdig, van stranden tot de rijstvelden van Tegalalang. De weekenden voelde als een vakantie, doordat ik alle tijd had om het paradijselijke Bali te ontdekken.

Op Sociaal gebied is het bedrijf Potential Asia als een familie, na het werk is het gebruikelijk om met collega's ergens iets te gaan eten of om een borreltje te doen. De verschillende feestjes en activiteiten waren geweldig, deze activiteiten gaven mij binnen no-time het thuis gevoel in Bali. Het leuke van de multiculturele omgeving waarin ik werk, zijn de verhalen en kennis die ieder met zich mee brengt. Waardoor ik de leukste tips heb gekregen voor plaatsen die ik zeker nog moet bezoeken in de wereld. 

Tot slot: Mijn stageperiode in Bali zou ik iedereen aanbevelen, vanwege de veelzijdigheid, en de geweldige ervaringen van het avontuurlijke Bali.