Over ons

Ons doel: de wijze waarop jij online shopt en kortingscodes binnen haalt te verbeteren.

Dr-discount.nl is onderdeel van Coupofy.com en één van de grootste netwerken van online winkels met een constante stroom van de beste online deals die er in Nederland zijn. Wij bieden kortingscodes en actiecodes aan voor elk wat wils. Van honderden webwinkels in Nederland maar ook buiten Nederland. Onze lijst met webwinkels groeit dagelijks en bevat ook aanbieders die de mogelijkheid bieden om met betaalmiddelen als Bitcoin, Paypal etc te betalen.

Wij schromen er niet voor om vernieuwende marktverstorende technologieën toe te passen met als doel de online webshopmarkt zoals je deze nu kent te herdefiniëren. Ons uiteindelijke doel is om jouw webshopervaring te verbeteren. Wij maken onze beloftes altijd waar.

Dr-discount.nl is niet alleen maar een website die coupons, kortingscodes en kortingsbonnen verzamelt. Wij hebben als streven om jouw webshopervaring tot een hoger niveau te brengen door nieuwe technologieën te ontwikkelen waardoor jij sneller, makkelijker en tegen een betere prijs kunt shoppen. Onze intelligente algoritmes scannen elke dag duizenden online winkel en webshops. Ze zijn op zoek naar de beste deals voor jou, die we vervolgens stuk voor stuk handmatig controleren.

ONZE MISSIE – Jou te helpen die kortingscode binnen te halen.

Alleen maar om jou een plezier te doen. Plus! We willen de manier waarop jij over online shopping denkt veranderen. Daarnaast willen we laten zien hoe je het beste kunt navigeren door de honderden acties en online aanbiedingen. Wij willen jouw leven makkelijker maken. Een uitdaging voor ons, een PRE voor jou!


 

De 4 PRINCIEPES WAAROP WIJ VOOR STAAN

“There was nowhere to go but everywhere, so just keep on rolling under the stars.”― Jack Kerouac, On The Road

1. Power of Action

Wij geloven dat het leven draait om het creëren van mooie en betekenisvolle projecten met de mensen die we ontmoeten en waar we onze passies mee delen. Wij zijn er trots op om samen te werken met talentvolle mensen over de hele wereld. Net als wij, zijn zij van mening dat om uitzonderlijke resultaten en groei op grote schaal te bereiken er sprake moet zijn van een proactieve, creatieve ondernemersgeest en durf om actie te ondernemen.

2. Uitdagende Status Quo

We leggen ons niet neer bij traditionele werkwijzen en patronen. Uitdagende omstandigheden zijn onze basis om in conceptuele termen te kunnen denken. Onze durf om kritisch naar dingen te kijken en tegen de stroom in te gaan, stelt ons in staat om met onconventionele online oplossingen te komen en de bestaande te verbeteren. Daarom zijn wij in staat jou betere kortingen en aanbiedingen aan te bieden.


 


 

3. vertrouwen op onze instinct

Wanneer wij een ondernemersplan evalueren, nemen wij de markcondities, het gedrag van consumenten en het rendement van de investeerders grondig onder de loep. Noem ons NERDS. Wij zijn gek op data. We kijken de hele dag naar nummers en zoeken naar logica en betekenis in de nummers. Dit klinkt misschien wat vaag, maak je geen zorgen. We weten wanneer we moeten stoppen met naar de nummers te staren en op onze ervaring als ondernemers te vertrouwen. Doordat wij met de beste mensen in dit vak werken en zij zo veel ervaring hebben, durven wij op onze instinct te vertrouwen.

4. onbeperkte Vrijheid

Strak in het pak, dag in dag uit naar kantoor en één vakantie per jaar? Nee, zo werken wij niet. Wij leven en werken hoe wij dat willen en waar wij dat willen om de creativiteit te stimuleren. Het niet gebonden zijn aan één locatie, de waardering die we hebben voor vrijheid, de openheid van geest, de nieuwsgierigheid naar de wereld en de honger naar kennis, heeft ons team bij elkaar gebracht en vormen de waarden van ons vak. Wij maken ons sterk om jou geld te besparen. Bekijk de Zalando kortingscodes of de kortingscode H&M.