Goedkoop parkeren Schiphol Smart Parking 2024

4.464419475655433
800 reviews
405 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Schiphol Smart Parking is erop gericht om je zo voordelig mogelijk een parkeerplaats te laten reserveren. Met de kortingscode van dr-discount wordt parkeren op Schiphol nog goedkoper. Zo reserveer je jouw parkeerplaatsen nog voordeliger dan via een goedkoop parkeren Schiphol forum of via een reservering voor goedkoop parkeren Schiphol Groupon. Bovendien zie je alle actuele acties van de site zelf hier ook op één overzichtelijke pagina.

Voorbeelden van een kortingscode voor goedkoop parkeren Schiphol op dr-discount.nl:

 • Lang parkeren Schiphol: langer = nog meer voordeel
 • Budget Valet couponcode voor 10% korting
 • 15 minuten gratis parkeren
 • 8 dagen parkeren vanaf 49,50 euro
 • Volkswagen exclusief voucher voor Smart Parking

Abonneer je nu bovendien op de nieuwsbrief van Schiphol Smart Parking, om direct de nieuwste aanbiedingen in je inbox te ontvangen. Dan ben jij als eerste op de hoogte van een actie en kun je alvast je parkeerplaats reserveren voor je volgende weekendje weg, vakantie of citytrip, zonder dat je daar Groupon parkeren Schiphol voor nodig hebt.

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Schiphol Smart Parking

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Schiphol Smart Parking. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Schiphol Smart Parking?

Via Schiphol Smart Parking kun je parkeerplaatsen bij de luchthaven Schiphol van te voren boeken tegen gereduceerde prijzen. Zo kun je straks gemakkelijk direct naar het vliegveld rijden voor je vakantie en als je terugkomt ook meteen weer in de auto stappen. Bovendien wordt parkeren bij de luchthaven zo soms nog goedkoper dan het nemen van een Schiphol taxi. Of bespaar je een hoop tijd en moeite door niet met het openbaar vervoer te hoeven gaan. Boek daarom van te voren al je parkeerplaats voor goedkoop parkeren Schiphol, zodat je minder betaalt voor het grootste parkeergemak. Je kunt zo bovendien door goed beveiligde parkeerplaatsen met een gerust gevoel genieten van je vakantie.

Vanwege de soms hoge parkeertarieven zoek je natuurlijk naar een zo goedkoop mogelijk tarief voor Schiphol parkeren. Vanaf nu hoef je nooit meer te zoeken naar alternatieven zoals goedkoop parkeren Schiphol bij boer, want met Schiphol Smart Parking betaal je niet langer teveel. Hier kun je namelijk aanbieders vergelijken zodat je straks verzekerd bent van een parkeerplaats bij de goedkoopste aanbieder. Vergelijk niet alleen op prijs, maar ook op service en locatie. Prijsvergelijkers adviseren ook Schiphol Smart Parking.

 

Betaalmethodes

Betaal bij Schiphol Smart Parking met iDeal of met je American Express , Mastercard of Visa creditcard. Je betaalt geen verborgen kosten bij reserveren en bovendien geen creditcard toeslagen. Vergeet niet bij het betalen je promotiecode Schiphol Smart Parking van dr-discount.nl of de code van je eigen kortingsbon Schiphol Smart Parking in te vullen! Dan kun jij straks goedkoop parkeren op Schiphol.

 

Tips voor het reserveren met korting Schiphol Smart Parking

Wil je zo goedkoop mogelijk gebruik maken van de parkeerplaatsen tegen reguliere tarieven, dan zijn er naast onze couponcodes nog een aantal tips die je kunt gebruiken voor voordelig parkeren:

 • Door op tijd te reserveren, profiteer je van gereduceerde prijzen en ontloop je bovendien de duurdere parkeerplaatsen. Want zeker voor de goedkopere parkeerplaatsen geldt: vol is vol.
 • Goedkoop kort parkeren Schiphol is schaars, dus parkeer indien mogelijk voor een langere periode. Want langer parkeren is meer voordeel. Langer dan drie weken parkeren, betekent parkeren voor 5 euro per dag.
 • Parkeer wat verder weg. Parkeer je langer dan drie dagen, dan kun je voor een lagere prijs een parkeerplaats reserveren op P3. Binnen 5 minuten sta je na het nemen van de shuttlebus op de luchthaven. Mét Schiphol Smart Parking korting.
 • Werk je toevallig voor een ANVR reisbureau? Dan krijg je zelfs wel 40% korting op Schiphol Smart Parking voor privéreizen.

 

 

Klantenservice

Naast de veelgestelde vragen op de website, kun je met vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld goedkoop parkeren Schiphol het daarvoor bestemde contactformulier invullen op de website. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Voor klachten staat er een apart formulier op de website, maar voor een klacht over een bepaalde luchtvaartmaatschappij, dien je direct contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schiphol inlichtingen op telefoonnummer 0900-0141, dit kost 0,40 euro per minuut. Dit nummer gebruik je als je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot:

 • Aankomst en Vertrektijden
 • Gevonden voorwerpen
 • Parkeren
 • Privium
 • Bagage
 • Boekingen via website Schiphol
 • Winkelen en dagjes uit

Vanaf buitenlandse telefoonlijnen neem je contact op via telefoonnummer +31 (0)20 7940800.

Het postadres voor vragen of opmerkingen via briefpost is:
Luchthaven Schiphol
Postbus 7501
1118 ZG Schiphol
Nederland


reacties

reageer