Cardelmar korting april 2024

4.517401392111369
861 reviews
324 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Ga jij heerlijk op vakantie en ben je op zoek naar een huurauto om jouw trip af te maken? Wil je er zeker van zijn dat je tegen de beste prijs een auto kan huren? Gebruik dan CarDelMar als huurauto prijsvergelijk website. Met top partners, veiligheidswaarborg en een zeer goede klantenbeoordeling weet je zeker dat CarDelMar betrouwbaar is en dat je via deze website zonder zorgen kan genieten van een huurauto.

Op dr-discount.nl houden wij daarom elke CarDelMar korting en Car Del Mar coupon voor jou in de gaten

zodat jij tegen een nog aantrekkelijkere prijs een auto kan huren.

CarDelMar heeft goede deals, zoals:

  • CarDelMar 8% korting op het boeken van een huurauto

  • Promocode CarDelMar 10% korting op het boeken van jouw volgende auto
lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Cardelmar

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Cardelmar. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Cardelmar?

Is het tijd voor een vakantie of een zakenreis? Of wil je misschien een dagtrip maken en ben je niet in het bezit van een auto? Dan is een auto huren een goede oplossing. Een auto huren is vaak toch een wat lastig proces. Er is veel keuze en er zijn altijd een heleboel kleine lettertjes die je goed in de gaten moet houden. Gelukkig biedt CarDelMar jou de beste hulp en kan je overal ter wereld een auto huren. Het mooie van deze website is dat het niet alleen een autoverhuurwebsite is maar je kan hier ook nog eens verschillende autoverhuurbedrijven en de bijbehorende prijzen vergelijken.

Deze verschillende autoverhuurbedrijven zijn bekende bedrijven die bekend staan om de beste service en aanbod. Denk aan bedrijven zoals Alamo, AVIS, Budget, Europcar, Hertz en Enterprise. CarDelMar is dus de website als het gaat om het huren van jouw volgende huurauto en vooral met een CarDelMar korting 2016 wordt het huren nog leuker. Het grootste voordeel van CarDelMar is dat je hier terecht kan voor autohuur wereldwijd. Je kan in 70 landen bij meer dan 8000 kantoren terecht om een auto te huren. Dit betekent dat jij altijd een kortingscode Car Del Mar of Car Del Mar voucher kan gebruiken om overal te wereld goedkoop een auto te huren. Wat voornamelijk erg handig is op de website, is dat je kan klikken op het kopje ‘Huurauto’ en een overzicht te zien krijgt van de meest populaire bestemmingen wereldwijd. Dit betekent dat jij verschillende landen ziet staan met de bijbehorende vanaf prijs per dag.

Daaronder vind je een lijst met de verschillende populaire steden waar jij een auto kan huren.

Dit is vooral een fijn overzicht wanneer jij al wel hebt besloten welk land jouw bestemming gaat zijn maar wanneer je nog niet zeker bent van de specifieke plaats. Via dit overzicht kan je gemakkelijk zien wat je verschillende opties zijn en tegen welke prijs je een auto kan huren.

De verdere voordelen van CarDelMar spreken voor zich en worden erg overzichtelijk op de website weergegeven. Je kan namelijk kosteloos annuleren tot 24 uur voor het in ontvangst nemen van jouw huurauto. Dit is erg handig wanneer jij lastminute om een bepaalde reden toch niet gebruik kan of wilt maken van de huurauto. Je hoeft ook geen extra kosten te betalen wanneer je een boeking betaalt met jouw creditcard. Daarnaast wordt jouw privacy volledig beschermd, wat ook erg prettig is aangezien CarDelMar overal ter wereld opereert. Voordat je daadwerkelijk gebruik kan maken van deze voordelen is het handig om te weten hoe je de beste keuze voor een huurauto kan maken via CarDelMar. Op de website kan je daarvoor naar de pagina ‘Tips voor het boeken en huren’ gaan. Hier kan je boekingsadviezen vinden en een checklist voor het huren. Vooral als je nog niet eerder een auto hebt gehuurd zijn de boekingsadviezen erg prettig. Het autoverhuur aanbod is namelijk ontzettend groot en er zijn altijd een paar zaken die je goed in de gaten moet houden. Daarom behandelt deze tips pagina veel voorkomende vragen zoals ‘Welk voertuig zal ik kiezen?’. Als je hier op klikt kan je nieuwe vragen vinden om jou gericht te helpen met de juiste keuze maken. Er wordt jou namelijk gevraagd met hoeveel mensen je gebruik wilt maken van de auto, hoeveel bagage je gaat meenemen, of je een schakel of een automaat geschakelde auto wilt huren en of je een huurauto wilt huren die op benzine of diesel rijdt. Zo word jij geleidt naar het kiezen van de auto die het beste past bij jouw trip.

Een ander belangrijk onderwerp die op de tips pagina wordt behandeld is de voorwaarden waaraan jij moet voldoen om een auto te kunnen huren. Denk hierbij aan een geldig rijsbewijs, een geldig creditcard op naam van de hoofdbestuurder om de waarborgsom te kunnen voldoen en de minimale en maximale leeftijd om een auto te kunnen huren. Een laatste punt waar jij zeker je voordeel mee kan doen is het kopje ‘Verzekeringsdekking’. CarDelMar biedt jou verschillende servicepakketten aan met elk zijn eigen voordelen en prijs. Deze pagina legt jou op een duidelijke wijze uit wat de opties zijn en wat bepaalde begrippen betekenen. Zo kom je dus niet voor verrassingen te zijn mocht je onverhoopt gebruik moeten maken van de verzekering. CarDelMar zorgt er niet alleen voor dat jij de beste auto vindt tegen de scherpste prijs, maar helpt je ook graag op weg als het gaat om het gebruik maken van de auto. Hier heeft de website de handige ‘Tips & Trucs’ tool voor ontwikkelt. Er komt namelijk vaak meer bij een huurauto kijken dan je in eerste instantie denkt. CarDelMar is daarop voorbereidt en helpt jou daarom al erg goed op weg. De tool is een handig lijst om te gebruiken als geheugensteun. Het helpt je te bedenken dat je moet onderzoeken wat de rijgewoontes en verkeersvoorschriften zijn van het land van jouw bestemming. Denk er ook aan om kennis te vinden van de plaats. Denk dan bijvoorbeeld aan de maximale snelheid die jij daar mag rijden. Parkeervoorschriften verschillen ook van plaats tot plaats, dus het kan handig zijn om je daar alvast in te verdiepen. Zo kan je nog meer van deze handige geheugensteuntjes vinden in deze tool om goed voorbereid gebruik te kunnen maken van de huurauto op bestemming.

Nog op zoek naar leuke vakanties? Neem zeker eens een kijkje op de pagina's van roompot-last-minute en promocode-vakantieveilingen

 

Betaalmethodes

Zodra je een auto hebt gekozen en wilt betalen is het goed om nog even te kijken naar alle kosten die inbegrepen zijn in de prijs. Bij het boeken van jouw huurauto kan je namelijk kiezen voor verschillende servicepakketten. Het type servicepakket bepaalt wat er inbegrepen zit in jouw huurprijs. De verschillende opties zijn: 1) All Risk met eigen risico, 2) All Risk zonder eigen risico, 3) All Risk zonder eigen risico uitgebreid met glas- en bandenschade en 4) All Risk zonder eigen risico inclusief extra bestuurders en 1 volle tank. In alle servicepakketten zijn een aantal kosten standaard inbegrepen. Dit zijn ongelimiteerde kilometers, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, volledig-cascodekking met diefstalverzekering, luchthavenbelasting en –levering en alle lokale belastingen en toeslagen. Het kan wel zijn dat er extra kosten bij jouw servicepakket opkomen als jij kiest voor extra optieszoals een kinderzitje, GPS en onewayhuur. Het is verstandig om de lokale huurvoorwaarden door te lezen om te zien of er daar ook nog extra kosten in vermeldt staan.

Voordat je gaat betalen voor jouw huurauto is het belangrijk om te weten

hoe je een CarDelMar promotion code moet gebruiken.

Dit is ontzettend gemakkelijk, omdat je op de homepage tijdens het zoeken al een CarDelMar promocode kan invullen.

Het betalen voor jouw reservering is alleen mogelijk met een creditcard:

  • Betalen via Creditcard. American Express, MasterCard en VISA zijn de kaarten die geaccepteerd worden op CarDelMar. Het is wel belangrijk om te weten dat niet in elk land elke soort creditcard geaccepteerd wordt. Het is dus verstandig om voor het plaatsen van de reservering te controleren of jouw creditcard wordt geaccepteerd in het land van jouw bestemming. Blijkt jouw creditcard geaccepteerd te worden dan is het betalen via een creditcard erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen maar een aantal gegevens in te vullen om de betaling te voldoen. Het gaat hier ten eerste om de naam zoals deze op de kaart staat geschreven. Je moet het kaartnummer en de vervaldatum ook doorgeven. Als laatste vul je de CVC code in. Deze code vind je op de achterkant van de kaart en bestaat uit drie cijfers. De betaling wordt gelijk verwerkt en je krijgt een bevestiging van jouw reservering te zien.
 

Nieuwsbrief

Een auto huren is in vele gevallen erg handig. Ga jij bijvoorbeeld op vakantie binnenkort en wil je heerlijk langs de kust rijden of heb jij een zakenreis gepland staan met meetings op verschillende locaties? Een auto huren is dan zeker een goed idee. Om gemakkelijk, snel en goedkoop de beste optie te vinden moet je bij CarDelMar zijn. Deze online zoekmachine voor huurauto’s vergelijkt voor jou verschillende top autoverhuurbedrijven wereldwijd! Je kan gelijk op de website een reservering plaatsen en de voorpret voor jouw huurauto kan beginnen. De voorpret wordt nog groter wanneer je gebruik kan maken van een CarDelMar coupon of kortingscode CarDelMar om tegen een nog aantrekkelijkere prijs een auto te huren. Schrijf je daarom nu in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl om via email op de hoogte te blijven van de actuele acties en elke korting CarDelMar.

 

Annuleren

Blijkt dat jij lastminute toch niet gebruik wilt of kan maken van een huurauto? Dit is geen probleem bij CarDelMar. Je kan namelijk kosteloos jouw reservering annuleren. Als jij tot 24 uur voor vertrek annuleert is het geheel gratis.

Het kosteloos annuleren tot 24 uur voor huuraanvang geldt ook voor auto’s gehuurd met een coupon code CarDelMar. 

Annuleer jij binnen 24 uur of kom jij de auto niet ophalen? Dan moet jij het gehele bedrag alsnog betalen. Dit geldt ook wanneer jij de huurvoorwaarden van de lokale autoverhuurder niet naleeft. Het is dus goed om altijd eerst deze voorwaarden door te lezen voordat jij de reservering maakt. Gebeurt het dat jij nog wel gebruik wilt maken van de auto maar jij redt het niet om deze op te halen op het afgesproken tijdstip? Dan wordt dit gezien als het niet ophalen van de auto. De lokale autoverhuurder hoeft dan niet langer de auto voor jou te reserveren en daarmee is de beschikbaarheid van jouw auto niet langer gegarandeerd.

Dit kan tot twee scenario’s leiden. Het eerste is dat bij een te late aankomst de auto nog wel beschikbaar is en jij verder zorgeloos kan genieten van deze huurauto. In het tweede scenario blijkt bij aankomst dat jouw auto verhuurt is aan iemand anders. In dat geval is het een annulering binnen 24 uur en moet jij alsnog het gehele bedrag betalen. Zorg dus altijd dat je op de afgesproken tijd bij de lokale autoverhuurder aanwezig bent.

Het annuleren van een reservering is erg gemakkelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan via de telefoon of je kan hiervoor het contactformulier invullen. Zodra deze annulering is verwerkt door CarDelMar krijg jij hier bericht van per email. Wanneer jij gebruik hebt gemaakt van een CarDelMar kortingscode is dit ook de manier waarop jij de reservering kan annuleren.

 

klantenservice

De klantenservice van CarDelMar is handig in gebruik. Je kan namelijk op de klantenservice pagina eerst bekijken of jouw vraag al eerder is gesteld door op de optie “Selecteer een onderwerp a.u.b.” te kikken. Je krijgt een uitklap scherm te zien met daarin verschillende vragen onderverdeeld in twee categorieën. De eerste categorie is “U hebt al een reservering bij CarDelMar” en de tweede optie is “U bent van plan een reservatie te maken bij CarDelMar”. Als jouw vraag hier tussen staat kan je er op klikken en zal je ook gelijk het antwoord vinden op deze vraag. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan kan je telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor jou klaar om elke vraag, opmerking of klacht in behandeling te nemen. Dit geldt dus ook voor vragen over een specifieke CarDelMar voucher of een CarDelMar korting. Je kan telefonisch contact opnemen tussen 09.00 en 18.00 uur. De kosten hiervoor worden gerekend tegen lokaal tarief.


reacties

reageer