Kortingscode TicketVeiling juli 2024

4.49888641425389
897 reviews
44 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Een uitje voor een prijs die jij zelf bepaalt, wie wil dat nou niet? Op Ticketveiling.nl kan je in elf categorieën tickets voor een uitje vinden. Zo kan je bijvoorbeeld goedkoop uit eten, naar de sauna of naar een sportwedstrijd. Het leuke is dat jij zelf bepaalt hoeveel je wilt betalen voor je ticket, omdat het een veilingwebsite is. Daarnaast heeft Ticketveiling.nl een score van 8.1 op Thuiswinkel Waarborg, waardoor jij weet dat je gegarandeerd een goede koop doet. Nog goedkoper wordt een gewonnen veiling wanneer je gebruik kan maken van een kortingscode Ticketveiling.

Op dr-discount.nl checken wij constant voor jou de nieuwste acties en zoeken wij naar elke promocode Ticketveiling, zodat jij daadwerkelijk met nog meer korting een ticket kan kopen. 

Ticketveiling.nl heeft goede deals, zoals:

 • Actiecode Ticketveiling waardoor je geen administratiekosten hoeft te betalen
 • Ticketveiling korting van €5

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van TicketVeiling

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van TicketVeiling. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt TicketVeiling?

Het motto van Ticketveiling.nl klopt precies: “Eenmaal, andermaal, enjoy!”. Deze website geeft jou namelijk de kans om tegen een goede prijs te genieten van een uitje naar keuze. Deze webshop werkt namelijk als een veilingsite. Je kan in een van de volgende categorieën op zoek naar tickets: zomer, gezin, avondje uit, uit eten, dagje weg, reizen, sauna/beauty, sport, producten, mode en 18+. Je kan dus van alles doen, van pretparken tot aan musicals en van concerten tot beautyarrangementen. Dat is een van de voordelen van deze website: Ticketveiling.nl is ontzettend veelzijdig. Soms zelf een beetje meer dan onze andere sites zoals kortingscode-Ticketbar of kortingscode-traveldeal.

Zie jij een veiling voor een activiteit die jij graag wilt doen of wilt bezoeken? Dan kan je gemakkelijk daar de winnaar van worden. Ticketveiling legt jou duidelijk uit hoe jij mee kan doen aan een veiling. Eerst maak je namelijk een gratis account aan. Let op: je moet wel ouder dan 18 jaar zijn om een account te kunnen creëren. Er wordt vervolgens gevraagd of jij jouw account wilt activeren via jouw emailadres. Hierna kan het bieden al beginnen. En ook leuk om te weten: je kan al vanaf €1 bieden! 

Ontzettend makkelijk en goedkoop dus. De veilingen zijn tijdsgebonden, dus zolang de klok loopt kan jij bieden. Blijk jij het hoogste bod te hebben uitgebracht? Dan ben jij de gelukkige winnaar van de veiling. Je hoeft nu alleen nog maar te betalen en vervolgens krijg jij de voucher zo snel mogelijk toegestuurd.

Vergeet niet hoeveel leuker het zelfs nog is wanneer jij een kortingsbon Ticketveiling kan invoeren, zodat je nog goedkoper van jouw gewonnen veiling kan genieten. 

Een ander voordeel van deze website is dat jij op de voorpagina de populaire veilingen kan volgen. Wanneer je niet precies weet wat je wilt gaan doen, maar je weet wel dat je een uitje wilt doen, dan is het zeker waard om hier eens tussen te kijken. Je kan gelijk vanaf de voorpagina bieden op deze populaire veilingen. Zo wordt het door Ticketveiling nog gemakkelijker gemaakt om tickets te winnen. 

Automatisch bieden is ook een van de dingen die deze website onderscheidt van vele anderen. Het kan zomaar voorkomen dat jij heel graag naar een concert, sportwedstrijd of een van de vele andere activiteiten wilt, maar je hebt geen tijd om de veiling nauwlettend in de gaten te houden. Daar heeft Ticketveiling.nl een slimme oplossing voor bedacht. Je kan namelijk een automatisch bod plaatsen. Dat betekent dat jij een maximaal bedrag aangeeft en het systeem biedt tot aan de hoogte van dat bedrag automatisch voor jou.

In praktijk betekent dat het volgende: wanneer jij wordt uitgeboden door iemand anders dan plaatst het systeem een bod namens jou die telkens €1 hoger is dan het andere bod. Blijkt dat toch iemand hoger biedt dan jouw maximale bedrag, dan houdt het op voor jou en wordt er niet meer door het systeem geboden. Je verliest dan de veiling of je moet zelf handmatig een nieuw bod uitbrengen. Dit is een ontzettend handige service van Ticketveiling, die het zeker waard maakt om mee te bieden als je geen tijd hebt.

 

Betaalmethodes

Voordat jij biedt om een veiling te winnen is het goed om te weten hoe de betaling werkt bij Ticketveiling. Nadat jij hebt gewonnen moet je binnen vijf dagen betalen. Als je na drie dagen nog niet hebt betaald, ontvang je een email ter herinnering.

Heb jij na vijf dagen niet betaald dan wordt er door de veilingsite €2,50 aan extra kosten gerekend en wordt er geprobeerd via een automatische incasso het geld van jouw rekening af te schrijven. Lukt de incasso niet, omdat jij bijvoorbeeld niet genoeg saldo op jouw rekening hebt staan of er is een typefout in het rekeningnummer, dan krijg je vanuit Buckaroo (partner van Ticketveiling.nl) een email met de mogelijkheid om nog eens zelf te proberen te betalen voor jouw gewonnen veiling.

Is er na al deze stappen en momenten nog geen betaling verricht, dan worden jouw gegevens en betaling doorgestuurd naar het incassobureau Intrum Justitia. Dus wees gewaarschuwd: betaal op tijd.

Als jij een Ticketveiling kortingscode hebt kunnen bemachtigen dan kan je deze makkelijk verwerken tijdens je betaling. Je logt in op jouw account en gaat vervolgens naar de gewonnen veiling. Daar klik je op ‘Betalen’ en dan kan je het vakje ‘kortingscode vakantieveilingen’ vinden. Daar vul je de code in en deze wordt dan vervolgens automatisch verwerkt. Na het winnen van een veiling ontvang jij automatisch een email met daarin een betalingsbericht. Je kan er ook voor kiezen om in te loggen op jouw account en via ‘mijn veilingen’ de betaling te starten. Ticketveiling geeft jou veel opties om de betaling te voldoen.

Betalen via iDeal. iDeal maakt het maken van betaling heel gemakkelijk, snel en veilig. Op de pagina ‘Betalen’ klik jij op deze optie’. De volgende stap is het aanklikken van jouw eigen bank. Hierna word je doorgestuurd naar de internetomgeving van jouw bank waar je de betaling kan voldoen. Nadien ontvang je gelijk een bevestiging van jouw betaling.

 • Betalen via Creditcard. Ben jij in het bezit van een Mastercard, Visa of American Express? Dan kan jij via deze kaarten ook betalen voor jouw veiling. Je klikt op de kaart die jij in het bezit hebt tijdens het betaalproces. Vervolgens vul je de gegevens in en moet je exact de gegevens van de kaart overnemen. Het gaat hier om het overnemen van de naam, kaartnummer, vervaldatum en de driecijferige code op de achterkant van de kaart. Die driecijferige code heet een CVC code en is bedoeld als extra bescherming om er zeker van te zijn dat de kaart in jouw bezit is. Zodra de betaling is verwerkt, krijg je de orderbevestiging toegestuurd.
   
 • Betalen via Bancontact. Ticketveiling.nl geeft haar Belgische shoppers ook de mogelijkheid om te betalen voor de, met hopelijk een Ticketveiling kortingscode, gewonnen veiling via internetbankieren. Je logt in met jouw eigen bank en betaalt in jouw eigen veilige bankomgeving.
   
 • Betalen via een cadeaubon. Ticketveiling.nl biedt jou ook de mogelijkheidom jouw gewonnen veiling, dus ook de veiling waar jij korting op hebt gekregen door middel van een Ticketveiling kortingsbon, te betalen met een cadeaukaart. De webwinkel accepteert de volgende giftcards: TicketVeiling Cadeaukaart, Wensbon Cadeaukaart en VVV Giftcard. Tijdens het betalingsproces klik je op jouw cadeaubon en vul je de gegevens in. Als jij niet genoeg saldo op je kaart hebt staan om het volledige bedrag te betalen dan kan jij het resterende bedrag via een van de andere betalingsmethodes voldoen.
   
 • Betalen via handmatige overboeking. Een handmatige overboeking is ook een van de vele opties die Ticketveiling jou biedt. Als je kiest voor deze betaalmethode krijg je van Ticketveiling de instructies te zien en kan je op die manier betalen. Let op: het duurt maximaal een werkdag voordat deze manier van betaling verwerkt is. Het ontvangen van jouw voucher kan daarmee een dag worden uitgesteld.
   
 • Betaling via eenmalige machtiging. Als jij liever via een eenmalige machtiging betaald dan worden hier €2,50 in kosten gebracht. Deze kosten zijn de administratiekosten. Let op: het kan ook tot 18 dagen duren voordat jij de vouchers ontvangt.
   
 • Betaling onder rembours. Kies jij voor betaling onder rembours? Dan betaal je pas wanneer jij jouw bestelling daadwerkelijk in handen hebt.
 

Retourbeleid

Op Ticketveiling.nl geldt op de meeste veilingen het herroepingsrecht van 14 dagen. Dit geldt ook voor veel van de gewonnen veilingen met een couponcode Ticketveiling. Wil jij jouw gewonnen product of ticket terug sturen of de overeenkomst herroepen, dan kan je via de website het klantformulier ‘Herroeping’ invullen en versturen. Zodra jij het formulier hebt doorgegeven wordt de veiling geannuleerd. Heb jij een product ontvangen die jij wilt terugsturen, dan krijg je na verwerking van jouw formulier het adres gestuurd waar jij het product heen kan zenden.

Binnen vijf werkdagen na de bevestiging van de herroeping wordt het betaalde bedrag terug gestort. Dit bedrag is inclusief de administratiekosten en verzendkosten. Het is belangrijk om te weten dat jij zelf moet betalen voor de retourkosten. Ticketveiling raadt jou aan om het terug te sturen product aangetekend te verzenden, omdat het terugzenden op risico van de consument is. 

Er zijn een aantal veilingen die een uitzondering vormen op jouw herroepingsrecht. Deze veilingen kan je niet annuleren en die producten kan je niet terug sturen. Wanneer jij op een veiling klikt kan je al lezen of deze herroepbaar is of niet. De volgende veilingen zijn niet te annuleren, namelijk elk uitje dat op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode vast staat. De aanbieder heeft capaciteit gereserveerd voor deze veiling en daarom is deze niet te annuleren.

Ook zijn er een aantal producten niet te retourneren. Hier gaat het om producten die op maat zijn gemaakt voor jou, die kunnen bederven tijdens de 14 dagen, die geopend en beschadigd zijn, losse kranten en tijdschriften, producten die vanwege gezondheidsbescherming of hygiëne niet terug gestuurd kunnen worden en alcoholische producten die pas na 30 dagen geleverd kunnen worden en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen op de markt. Als je meer wilt weten over deze uitzonderingen kan je de website bekijken of kan je contact opnemen met de klantenservice.

 

Verzending

Zodra jouw betaling is verwerkt krijg je daar een email van. Deze email bevat jouw voucher. Raak jij toevallig jouw mail kwijt? Dan kan je ook je voucher terugvinden door in te loggen op de website. Onder ‘gewonnen veilingen’ vind je deze terug. Het is belangrijk te weten dat je de voucher moet downloaden en moet uitprinten. Ticketveiling.nl gebruikt Acrobat Reader als programma om de voucher mee te openen. Je moet dit gratis programma dus wel op je computer geïnstalleerd hebben om de voucher te kunnen lezen.

Krijg jij een bevestigingsemail en staat daarin vermeld dat jouw voucher niet het officiële ticket is? Dan staat in de orderbevestiging hoe en wanneer je de officiële tickets ontvangt. Het is dus belangrijk te beseffen dat je jouw voucher per email ontvangt, tenzij er iets anders staat aangegeven in de orderbevestiging.

 

Nieuwsbrief

Heb jij zin om een leuk uitje te doen en wil je daar niet teveel voor betalen? Als je ruime keuze aan activiteiten wilt dan moet je mee bieden op een van de vele veilingen op Ticketveiling.nl. Het is ontzettend leuk om zelf de prijs te bepalen voor jouw uitje, maar het is nog leuker als je die goedkoper kan maken door een korting Ticketveiling of kortingscode Ticketveilingen te gebruiken! Als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl, zorgen wij ervoor dat jij als eerste de nieuwste actiecodes en aanbiedingen ontvangt in jouw mailbox. Schrijf je dus nu in en maak je volgende uitje nog goedkoper!

 

Klantenservice

De klantenservice is een van de vele voordelen die Ticketveiling.nl heeft. Je kan op verschillende manieren in contact komen met de klantenservice om jouw vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Voor al je vragen over een kortingscode Ticketveiling of een Ticketveiling actiecode kan je ook je terecht bij de klantenservice. Ze zijn telefonisch en per email bereikbaar. Elke maandag tot en met vrijdag kan je tussen 8.30 en 17.00 uur spreken met een van de medewerkers van Ticketveiling.nl. Je kan er ook voor kiezen om het klantformulier in te vullen zodat je per email kan communiceren met de klantenservice. Er wordt dan zo snel mogelijk een reactie naar jou gestuurd.


reacties

reageer