korting Openluchtmuseum mei 2024

4.495337995337987
857 reviews
140 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is hét adres voor dagje uit met een adembenemende een reis door de tijd. Het museum biedt een uniek kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders door de eeuwen heen, onder andere door de vele authentieke gebouwen, ambachtslieden, tentoonstellingen en zelfs een oude tram! Een dagje uit is vaak een prijzige aangelegenheid, maar dit wordt een stuk leuker wanneer je dit kunt doen met een flinke korting Openluchtmuseum! Dr- discount.nl monitort voor jou dagelijks de laatste deals en kortingen, zoals een aanbieding Openluchtmuseum of een kortingscode Openluchtmuseum. Schrijf je daarom direct in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl en loop nooit meer een actie mis!

Voorheen zorgde een Openluchtmuseum kortingsbon bijvoorbeeld al eens voor een korting van wel 25% op de entreeprijs, en gaf een andere aanbieding Openluchtmuseum recht op gratis entree voor kinderen tot en met 12 jaar! Hiernaast is er ook regelmatig een actie waarbij je 1 of meerdere euro´s per toegangskaart bespaart. Dat het museum populair is, blijkt ook wel uit de vele andere voorgaande kortingsacties, zoals de Openluchtmuseum korting anwb en de korting Openluchtmuseum c1000-deals! Echter dien je voor bijvoorbeeld de ANWB korting Openluchtmuseum Arnhem wel lid te zijn van de ANWB: bij dr- discount zit je nergens aan vast en ontvang je gratis de nieuwste kortingscodes in je mailbox: aan jou de beslissing óf, en wanneer je ze gebruikt!

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Openluchtmuseum

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Openluchtmuseum. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Openluchtmuseum?

Het Openluchtmuseum is opgericht in 1912 en is gelegen aan de rand van Arnhem: hierdoor is het makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De vele authentieke gebouwen, zoals boerderijen, molens, een Zeeuwse kerk, en zelfs een stoomzuivelfabriek, zijn in originele staat vanuit andere plekken in Nederland naar het museum gebracht.

In een aantal gebouwen word je als bezoeker ontvangen door museummedewerkers, welke als originele bewoners van alles uit kunnen leggen over het leven in het pand. De vele interactieve activiteiten zorgen voor extra plezier: zo kun je regelmatig helpen in de fabriek, helpen met het maken van houten wielen bij de radmaker, broodjes bakken bij de bakker, wol verven, en imkers helpen met de bijen!

Tentoonstellingen welke nieuw zijn in 2016 zijn onder andere een aan Karel de Grote gerelateerde expositie, en een aan Willem Drees, de grondlegger van de verzorgingsstaat. Hiernaast word in een ander gedeelte van het park het leven uit de 19 e eeuw nagebootst, waarbij kinderen mee kunnen doen met overleven: school was in die tijd een luxe, en kinderarbeid vierde hoogtij. Hiernaast is er op het Kindererf ook genoeg te voor de allerkleinste dierenliefhebbers: geitjes, konijnen, kalfjes en lammetjes kunnen hier worden bewonderd en ge-aaid. Niet voor niets heeft het museum meer dan 500.000 bezoekers per jaar: kortom, een ouderwets gezellig dagje uit!

 

Betaalmethodes

Het bestellen van tickets verloopt handig via de website: je wordt doorgestuurd naar de website van etix.com, waar je je kaarten via Ideal of creditcard kunt betalen. Vervolgens ontvang je de kaarten per e-mail: print deze uit en neem ze mee naar het museum. Uiteraard is het ook mogelijk om je tickets ter plekke aan te schaffen: deze zijn dan echter wel iets duurder, en vooral in het hoogseizoen dien je rekening te houden met wachttijden bij de kassa.

 

Handige Tips

 • Het museum is geopend in de zomerperiode van 25 maart tot en met 30 oktober, van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags. Van 18 januari tot en met 24 maart is het museum alleen geopend als wandelpark in de weekenden Voor een aangepaste prijs ben je welkom om te komen wandelen op zaterdagen en zondagen tussen 11 uur ’s ochtends en half 5 ’s middags. Van 3 december tot en met 15 januari is het winter in het museum: je kunt dan komen schaatsen en genieten van een sfeervolle looproute.
   
 • Let er op dat buiten de zomerperiode de meeste attracties (historische gebouwen, horeca, en tentoonstellingen) gesloten zijn en de tram niet rijdt! Neem, wanneer je het museum tijdens deze periode wilt bezoeken, vantevoren even contact op met het om na te gaan welke faciliteiten geopend zijn tijdens je bezoek.
   
 • Het Openluchtmuseum heeft een eigen parkeerterrein: koop bij de kassa een uitrijkaart (kosten 6 euro in de zomerperiode, en 3 euro hierbuiten). Wanneer het terrein vol is, dien je de aanwijzingen van de begeleiders op te volgen. Wanneer je in de berm parkeert, riskeer je uiteraard een boete! Er zijn tevens oplaadplaatsen voor elektrische auto’s aanwezig.
   
 • Op het parkeerterrein kun je een rolstoel lenen: je dient 1 euro als borg in te werpen. Helaas is het niet mogelijk om de rolstoelen vantevoren te reserveren. Bekijk de website voor meer informatie over de routes en speciale mogelijkheden voor bezoekers met een handicap.
   
 • Honden zijn welkom in het museumpark en in de meeste historische gebouwen, uiteraard mits aangelijnd. In de horecagelegenheden en tentoonstellingsruimten zijn honden niet toegestaan.
   
 • Je museumjaarkaart is gewoon geldig, en geeft dus recht op gratis toegang!

 • Bekijk ook de speciale groepsarrangementen en prijzen voor studenten en scholieren.
 

Klantenservice

Wil je meer weten over de toegangkelijkheid van het museum, over een bepaalde voorstelling, of over het gebruik van een cadeaubon Openluchtmuseum of een andere Openluchtmuseum korting? De klantenservice van het museum is tijdens openingstijden te bereiken op telefoonnummer 026- 357 6111. Hiernaast is het ook mogelijk om je vraag per mail te stellen via de website. Bekijk in geval van vragen altijd eerst even de Vraag & Antwoordsectie op de website: de meest voorkomende vragen staan hier al beantwoord!

 

Tot Slot

Is je nieuwsgierigheid gewekt, en wil je graag door middel van

een korting Openluchtmuseum de geschiedenis van het leven in Nederland

komen ontdekken in Arnhem?

Schrijf je dan meteen in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl, en ontvang met regelmaat de nieuwste Openluchtmuseum kortingsbon en nog vele andere handige deals en acties voor een dagje uit! Naast kortingen voor dit museum, heeft dr-discount tevens vele andere actiecodes en discounts voor nog veel meer musea (denk bijvoorbeeld aan een korting Openluchtmuseum Bokrijk), attractieparken en speeltuinen. Maar dat is nog niet alles! Ook voor hoge kortingen voor kleding webshops, reisbureaus, juweliers, electronica webwinkels en nog veel meer heeft dr-discount voor jou de scherpste deals!

Nog op zoek naar een vakantie een beetje verder weg? Kijk dan op de pagina van ticketveiling-kortingscode of kortingscode-vrijuit


reacties

reageer