Vakantieveilingen februari 2024

4.475694444444453
863 reviews

VakantieVeilingen.nl is een van de meest handige en vooral ook ontzettend leuke websites  om tegen hele aantrekkelijke prijzen leuke activiteiten te ondernemen. Ze hebben aanbiedingen en acties in de vorm van arrangementen en je kunt er goedkoop mooie producten en gadgets kopen. De webshop onderscheidt zich van vele anderen omdat jij zelf bepaalt wat jij betaalt voor het product dat je wilt kopen! Het is dus een online veiling, waar niet alleen vakanties worden geveild, maar ook vrijetijdsarrangementen en vele uiteenlopende producten.

Wanneer jij een aanbieding kunt gebruiken wordt het bieden op een vakantie, beautyarrangement, elektronische gadget of een van de andere gave veilingen nog leuker, omdat jij dan tegen een nog scherpere prijs die veiling kan winnen. Op dr-discount willen wij dat jij nog goedkoper kan genieten van jouw gewenste aankoop, dus houden wij nauwlettend de acties op deze online veilingsite in de gaten.

lees meer
 

Wat verkoopt Vakantieveilingen?

Met meer dan 200.000 bezoekers per dag is VakantieVeilingen een van de best bezochte websites in Nederland en is daarmee ook een begrip geworden voor velen. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kan jij op zoek naar een veiling in de volgende categorieën: avondje uit, beauty, bungalowparken, dagje weg, hotels, producten, restaurants, sport en vakanties. VakantieVeilingen heeft op een hele duidelijke en gebruiksvriendelijke wijze deze categorieën opgezet zodat je snel iets kan vinden wat je aanspreekt. Daarnaast zie je op de voorpagina ook de ‘Veiling van de Dag’, ‘Populaire Veilingen’, ‘Uitgelichte Veilingen’ en ‘Nieuwe Veilingen’.

Als je nog geen voorkeur hebt gecreëerd voor een specifiek product of een arrangement, dan kan je op deze manier je ook laten verrassen door een van de veilingen op de voorpagina en gelijk meebieden. Per maand veilt deze webwinkel meer dan 150.000 items, dus er is altijd iets te vinden voor iedereen. Bij VakantieVeilingen weet je dat je altijd een scherpe deal kan maken voor de beste kwaliteit, want deze webshop is niet voor niets bekroond als ‘Website van het Jaar’ in 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014!

 

 

De website legt ook duidelijk uit hoe jij mee kan doen aan een veiling. In  vier eenvoudige stappen kan jij al de winnaar zijn van een veiling en dus de kans krijgt om goedkoop naar een concert te gaan, tegen een hele scherpe prijs nieuw beddengoed te kopen of zelfs op vakantie naar de zon te gaan!

De eerste stap is het aanmaken van een account. VakantieVeilingen wil dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te bieden, dus het aanmaken van een account is gratis. De registratie kan gedaan worden door middel van jouw emailadres of via jouw Facebook profiel. Het is wel belangrijk om te weten dat je onder de 18 jaar niet een account mag aanmaken, jouw ouder(s) of voogd moet toestemming geven voordat jij kan bieden op een van de vele veilingen. Stap twee is het leuke gedeelte, je zoekt namelijk naar een veiling die jij graag wilt winnen en vervolgens plaats jij een bod.

Je kan meerdere malen bieden en je kan net zo lang bieden totdat de tijd op is. Als jij de hoogste bieder bent dan heb jij de veiling gewonnen! Het is goed om te weten dat VakantieVeilingen de garantie biedt dat het bieden eerlijk en betrouwbaar verloopt. Een leuke extraatje dat wordt geboden door deze veilingsite is dat je jouw gewonnen veiling kan delen via Facebook en Twitter. Zo kan je iedereen laten zien wat jij hebt gewonnen en hoe blij je daar mee bent. Stap drie vindt plaats na het winnen. Op dat moment moet je de betaling voldoen voor jouw gewonnen veiling object en kan je een waardebon of een eticket in jouw account terug vinden onder ‘Gewonnen veilingen’. De laatste stap is dan het downloaden van jouw eticket of waardebon en, wanneer het nodig is, een reservering te plaatsen zodat je kan genieten van jouw gewonnen veilingitem! De pagina van traveldeal en Ticketbar zijn ook nog goede plekken om een vakantie aan de haak te slaan!

 

Betaalmethodes

Ben jij een van de gelukkige winnaars en heb jij het hoogste bod geplaatst voor een veiling?

Na het winnen moet je binnen vijf dagen betalen voor jouw gewonnen vakantie, product of arrangement. Doe je dit niet, dan zal VakantieVeilingen proberen om het bedrag af te schrijven van jouw rekening door middel van een automatische incasso.

Hier is een bedrag van 2,50 euro aan verbonden. Daarnaast is het zo dat het dan nog 17 dagen duurt voordat jij jouw eticket of waardebon te zien krijgt in jouw account. Lukt het VakantieVeilingen niet om het geld af te schrijven via een automatische incasso en heb jij nog steeds niet betaald binnen 10 dagen? Dan wordt er een incassobureau ingeschakeld, en dat betekent dat er minimaal 15% van het veilingbedrag aan incassokosten bovenop het verschuldigde veilingbedrag komen. Deze incassokosten hebben een minimum van 40 euro, dus het is verstandig om op tijd te betalen.

Betalen bij VakantieVeilingen.nl is makkelijk en snel. Je logt eerst in op je account. Je klikt vervolgens op ‘Gewonnen veilingen’. In het tabblad ‘Betalen’ kan jij daarna kiezen voor een van de volgende betalingsmethodes:

  • Betalen via iDeal. Veilig in je eigen vertrouwde bankomgeving betalen kan bij VakantieVeilingen. Tijdens het afrekenproces klik je op de optie iDeal en vervolgens kies je jouw eigen bank. Je wordt daarna doorgestuurd naar je eigenbankomgeving om de betaling af te ronden. Het aanmaken van een account is dus niet nodig.
     
  • Betalen via Creditcard. Als jij in het bezit bent van een VISA of MasterCard kan je ook daarmee betalen op VakantieVeilingen.nl. Je klikt tijdens het betalen op de kaart die jij in je bezit hebt en vult daarna alle gegevens in. Let er wel op dat je de exacte gegevens zoals deze staan vermeld op de kaart invult. Je vult jouw naam, kaartnummer, vervaldatum en de driecijferige code op de achterkant van de kaart in. Deze driecijferige code heet de CVC code en dient ter extra bescherming.
     
  • Betalen via PayPal. Een andere betaalmethode is PayPal. Om je betaling via PayPal te voldoen heb je wel een account nodig. Wil je graag betalen via deze methode maar heb jij nog geen account, dan is dat ook geen enkel probleem want je kan je heel gemakkelijk registreren. Jouw PayPal account wordt gekoppeld aan jouw bankrekening via jouw creditcard, dus het is een makkelijke manier van betalen. Je hoeft alleen maar in te loggen om de betaling te autoriseren.
     
  • Betalen via Leisure Card. Als jij via de Nationale Postcode Loterij een Leisure Card hebt gekregen, dan kan je ook hiermee je betaling voldoen bij VakantieVeilingen.nl.
 

Retourbeleid

VakantieVeilingen veilt alleen arrangementen, vakanties en diensten die op een bepaalde datum of binnen een bepaalde periode kunnen worden afgenomen. Dit betekent dat de aanbieder van het geveilde item daar ook al capaciteit voor heeft gereserveerd. Het recht van ontbinding vervalt hierdoor. Je kan dus niet jouw gewonnen veiling annuleren.

Er is een uitzondering op het niet mogen annuleren en retourneren van gewonnen veilingen en dat is in sommige gevallen voor gewonnen veilingen uit de categorie producten. Als jij een van de productveilingen hebt gewonnen en je bent er niet tevreden mee, dan kan je in de veiling tekst onder ‘Voorwaarden & bijzonderheden’ vaststellen of je deze mag terug sturen. Blijkt dat jij jouw product mag terugsturen dan moet je dit binnen 14 dagen na ontvangst doen. Voordat je het kan terugsturen moet je contact opnemen met de klantenservice van VakantieVeilingen. Dit kan je doen door een email te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Zodra jouw bericht ontvangen is door de klantenservice, krijg jij een bericht terug gestuurd met daarin informatie over naar welk adres en hoe jij het product moet terugsturen. De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening. Binnen 14 dagen nadat je jouw product hebt teruggestuurd krijg je het geld teruggestort op de door jouw gebruikte rekening.

Blijkt dat jouw product defect is bij ontvangst, dan moet je contact opnemen met de aanbieder van de veiling. In de omschrijving van de gewonnen veiling staat de aanbieder omschreven. Je kan contact opnemen met de klantenservice van de aanbieder en samen tot een oplossing komen. Kom je niet uit wie de aanbieder is of heb je een andere vraag over het retourneren, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van VakantieVeilingen.

 

Verzending

Win jij de veiling op VakantieVeilingen door het plaatsen van het hoogste bod dan krijg je een waardebon of een e-ticket om jouw product te bestellen of als geldig bewijs voor jouw arrangement. Afhankelijk van het type product of arrangement dat jij hebt gewonnen krijg jij of een waardebon of een eticket. Deze waardebon of eticket vind je terug in jouw account zodra jouw betaling is voldaan en is verwerkt.

Je kan deze vinden onder het kopje ‘Gewonnen veilingen’.

Vervolgens kan je het eticket of de waardebon downloaden. Om het bestand te kunnen lezen heb je wel het gratis programma Adobe Reader nodig op je computer. Als je de waardebon of eticket hebt geopend kan je hem printen en daarmee heb jij een geldig bewijs. Het is belangrijk om te weten dat VakantieVeilingen de waardebon niet naar je opstuurt per post, je hebt alleen online toegang tot de bon.

 

Nieuwsbrief

Zelf bepalen hoe goedkoop jij weg kan op vakantie of zelf het bedrag bepalen voor een vrijetijdsarrangement of een nieuwe gadget is natuurlijk al fantastisch, maar met een aanbieidng VakantieVeilingen kan je zelfs nog goedkoper winnaar zijn van een veiling.

Wij zoeken voor jou graag naar de beste deals, dus aarzel niet langer en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat jij misschien binnenkort wel in de zon op het strand zit of mee staat te dansen met je favoriete band met nog meer korting door middel van een actie VakantieVeilingen!

 

Klantenservice

VakantieVeilingen heeft een goede klantenservice. Met name de sectie ‘Veelgestelde Vragen’ in ontzettend handig. De webwinkel heeft al meer dan 3 miljoen mensen blij gemaakt met een gewonnen veiling en dat betekent dat er een heleboel mensen zijn die dezelfde vraag als jij gehad kunnen hebben. Het is daarom handig om eerst even tussen de veelgestelde vragen te neuzen om te zien of jouw vraag al gesteld is.

Staat jouw vraag er al tussen, dan kan jij op deze manier ook gelijk het antwoord vinden. Kan je het antwoord op jouw vraag niet daar vinden, of heb je misschien een opmerking die je met hun wilt delen of wil jij iets specifieks vragen? Je kan in dat geval ook bellen met de klantenservice. Zeven dagen in de week kan je daar terecht. Van maandag tot en met vrijdag kan je tussen 9.00 en 21.30 uur bellen, op zaterdag staan de experts tussen 10.00 en 16.00 uur voor je klaar en op zondag is de klantenservice bereikbaar tussen 13.00 en 19.00 uur. Vind je het prettiger om te mailen? Dat kan natuurlijk ook, ze zullen jou zo snel mogelijk een reactie sturen.


reacties

reageer