Acties en kortingscode Babboe

4.516853932584266
800 reviews
83 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Al sinds 2005 is Babboe Bakfiets hét adres voor bakfietsen, als inititief vóór en dóór ouders. Nadat de eerste bakfiets in 2007 in samenwerking met een ingenieursbureau werd ontwikkeld, heeft Babboe sindsdien het assortiment flink uitgebreid met onder andere elektrische bakfietsen en uiteraard een uitgebreide servicedienst en een ruime garantietermijn! Dr-discount.nl monitort dagelijks voor jou de nieuwste aanbiedingen van deze webshop, om jou zo gratis op de hoogte te houden van de nieuwste Kortingscode babboe! Zo heeft een kortingscode Babboe City klanten in het verleden tot wel 300 euro korting op een Babboe City bakfiets opgeleverd, en heeft een andere kortingsbon Babboe gezorgd voor 25 euro korting op accessoires voor de Babboe bakfiets!

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Babboe

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Babboe. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Babboe?

Babboe bakfietsen levert betaalbare, degelijke en goede bakfietsen. Onstaan als een ideaal vóór en dóór ouders, is het bedrijf inmiddels uitgegeroeid tot een onderneming welke ook buiten Nederland actief is. Het hebben van een bakfiets is inmiddels een alternatief voor de auto welke door steeds meer (jonge) ouders wordt verwelkomd. Alle bakfietsen van Babboe zijn op veiligheid getest en worden geleverd met een standaardgarantie van 5 jaar. Hiernaast is Babboe de enige online fietsaanbieder met een eigen landelijk opererende servicemonteurs die in Nederland en Belgie de klanten aan huis bezoeken om eventuele mankementen en problemen te verhelpen! Het vervoer van kinderen per bakfiets is tegenwoordig één van de veiligste manieren van vervoeren: de kinderen zitten stevig vast met een driepuntsgordel, en eventuele zware boodschappentassen kunnen ook makkelijk worden meegenomen. De collectie van Babboe bestaat uit vele verschillende modellen, waarvan de meeste tevens leverbaar zijn in elektrische versie. De uitgebreide website biedt uitgebreide handleidingen, tips en nieuwtjes, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken over de aanschaf van jouw nieuwe bakfiets!

Bent u toch op zoek naar iets anders? Kijk dan bijvoorbeeld eens voor een Bol.com kortingscode bij dr-discount.nl!

 

Betaalmethodes

Voor je tot bestelling overgaat, is het waarschijnlijk dat er eerst een proefrit zal plaatsvinden. Babboe verzorgt deze op verschillende plekken in Nederland in het weekend in onder meer Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Wilbertoord: bekijk de website voor de meest actuele dagen en tijden.

Nadat je je favoriete bakfiets hebt uitgezocht, doorloop je eenvoudig het bestelproces via de website, waar je kiest voor afhalen of bezorgen. Hierbij doe je tevens een betaling per bankoverschrijving: dit is mogelijk via Ideal, Creditcard of door middel van een overschrijving die je zelf doet. Sinds 1 Januari 2015 is het tevens mogelijk om een fiscaal voordeel te verkrijgen bij de aanschaf van een bakfiets via het fietsplan en je werkgever: raadpleeg de website voor meer informatie hieromtrent. Heb je een cadeaubon van Sungevity of een van de vele andere kortingscodes Babboe? Deze zijn uiteraard te verzilveren bij het bestellen, dus maak zeker gebruik van deze Babboe kortingscode voor nog meer korting op je Babboe product! 

 

 

Retourbeleid

Je hebt het recht om je bestelling, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na aflevering te annuleren. Om je te beroepen op dit zogenaamde herroepingsrecht, dien je Babboe binnen 14 dagen na levering van je product schriftelijk (per post of per e-amil) op de hoogte te stellen van dit voornemen. Wanneer je de goederen binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, ontvang je het gehele betaalde bedrag inclusief verzendkosten binnen 10 dagen na ontvangst door Babboe terug op je rekening. Uiteraard is dit ook mogelijk wanneer je een kortingscode Babboe bakfiets hebt verzilverd bij het plaatsen van je bestelling.

 

Verzending

De door jou bestelde bakfiets kan als montagepakket of als volledig gebruiksklare fiets worden afgeleverd of worden afgehaald. Voor de verzending van accessoires, het verzenden van montagepakketten en het afleveren van complete fietsen gelden bezorgkosten welke afhankelijk zijn van het formaat van de pakketten: raadpleeg voor een uitgebreid overzicht de website.

 

Klantenservice

Vragen over je bestelling, over een open dag of over een korting Babboe of een Babboe aanbieding? Naast het raadplegen van de zeer uitgebreide website, is het natuurlijk altijd mogelijk om telefonisch of per e-mail contact te zoeken met de mensen van Babboe. Voor algemene vragen alsmede voor technische vragen kun je van 09:00 uur tot 14:00 terecht op werkdagen via onderstaande telefoonnummers en e-mailadressen.

Algemene vragen: [email protected] of 033-741 0740
Technische vragen: [email protected] of 033-741 0742

Enthousiast geworden over het bestellen van een bakfiets bij Babboe? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl en profiteer van de nieuwste Kortingscode Babboe en kortingscode Babboe accessoires. Met een bakfiets van Babboe vervoer je je kinderen (en eventuele boodschappen en andere bagage) veilig en in stijl, en het is ook nog eens goed voor het milieu en je conditie! Profiteer vandaag nog van de prijskennis van dr-discount en rijd binnenkort rond in je eigen bakfiets!

 


reacties

reageer