Hotels.com kortingscode en acties 2024

4.507900677200901
885 reviews
376 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Hotels.com is één van de grootste en meest uitgebreide boekingssites van Nederland. Als onderdeel van de Expedia groep heeft de site een wereldwijd netwerk met verschillende lokale websites – en juist die grote schaal waarop Hotels.com werkt, zorgt ervoor dat bijna alles tegen onwaarschijnlijk lage prijzen aangeboden kan worden! Als je daarbovenop gebruik maakt van de Hotels.com kortingscode, weet je zeker dat je altijd heel voordelig uit bent. Denk bijvoorbeeld aan acties zoals:

  • Een 72-uur sale met kortingen tot 50%
  • Een winter aanbieding met korting tot 40%
  • Een kortingscode Expedia waarmee je 30% bespaart op luxueuze hotels

Wil je nooit meer een hotels.com coupon missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op dr-discount. Je krijgt dan automatisch de laatste acties en aanbiedingen van hotels.com automatisch in je mailbox.

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Hotels.com

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Hotels.com. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Hotels.com?

Naast hotels over de hele wereld vind je op Hotels.com ook talloze informatieve artikelen. Wil je weten hoe het met de veiligheid is in het land van je bestemming, of ben je op zoek naar het beleid van een bepaald hotel? Dan is dat op deze website snel te vinden. Ook kun je hier natuurlijk reviews lezen en achterlaten.

Hotels.com heeft verder een speciale service voor leden, de zogenaamde Rewards. Wie zich inschrijft op de website, kan allerlei extra voordeeltjes en kortingen ontvangen! Zo is er het systeem van ‘nachten sparen’: wanneer je tien nachten in hotels doorgebracht hebt, krijg je een elfde nacht gratis. Ook kun je als lid van Hotels.com extra lage prijzen krijgen, die op andere vergelijkingssites en voor niet-leden niet te zien zijn! Het loont dus zeker de moeite om je even snel in te schrijven voor Hotels.com; het kost je maar een paar minuten, en het kan je dankzij de Rewards flinke winst opleveren.

Geen passende hotelovernachting gevonden? Kijk dan eens bij de kortingscode Ebookers.

 

Betaalmethodes

Wanneer je voor een boeking wilt betalen, verschilt het per hotel hoe die betaling plaatsvindt. Vaak heb je de mogelijkheid om online te betalen, en als je daarvoor kiest, wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven in een valuta naar keuze. Je kunt echter ook besluiten om pas te betalen bij aankomst in het hotel, en in dat geval wordt het bedrag in de plaatselijke munteenheid gerekend.

Doorgaans heb je op Hotels.com een creditcard nodig. Van tevoren wordt veelal gecontroleerd of de creditcard geldig is, en of er genoeg krediet op staat. Mocht er een probleem optreden, dan kan de boeking geannuleerd worden, afhankelijk van het regelement van het hotel in kwestie.

Met een kortingscode Hotels.com is het mogelijk om (een deel van) de boeking te betalen. Hiervoor voer je simpelweg de code van de voucher in kwestie in bij het betalen op de website.

 

Retourbeleid

Wanneer er zich onverwacht een probleem voordoet, is het mogelijk dat je een overnachting die je al geboekt hebt, wilt annuleren. In het menu Boekingen op de website kun je terugvinden wat het annuleringsbeleid van het hotel in kwestie is, en wanneer het mogelijk is, kun je de boeking hier ook cancelen.

Wanneer de betaling niet restitueerbaar is, ontvang je het boekingsbedrag helaas niet terug. Ook kan er bij alle hotels een toeslag gerekend worden over het annuleringsbedrag. Om te zien of dit voor jouw hotel geldt, kun je wederom even onder Boekingen naar het hotelbeleid kijken. Met een goede reisverzekering kun je gelukkig vaak voorkomen dat je extra betaalt bij een annulering, dus het is de moeite waard om je daar van te voren in te verdiepen.

 

Klantenservice

Natuurlijk kan het voorkomen dat je vragen hebt, bijvoorbeeld over de Hotels.com kortingscode of over het precieze beleid dat een bepaald hotel voert ten opzichte van huisdieren. Voor al dat soort vragen kun je terecht bij de klantenservice van Hotels.com. Voor urgente vragen wordt het aangeraden om telefonisch contact op te nemen: je kunt bellen naar 020-2061738. De klantenservice is van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 21:00 geopend, en op zondag van 10:00 tot 21:00.

Is je vraag iets minder dringend, dan is het ook mogelijk om de klantenservice te mailen. Dat doe je via het contactformulier dat je op de site kunt vinden.

Het hoofdkantoor van de Expedia Groep, waar Hotels.com deel van uitmaakt, bevindt zich in Amerika. Het adres is North Central Expressway 10440, suite 400, Dallas, Texas 75231.


reacties

reageer