kortingscode Alamo december 2023

4.517721518987339
789 reviews
34 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Huur nu nog voordeliger een auto door gebruik te maken van een kortingscode Alamo van dr-discount.nl. De website heeft regelmatig een actie of aanbieding online staan en dankzij onze overzichtelijke pagina zie je in een oogopslag welke kortingsbon alamo jou het meeste korting oplevert.

lees meer

Huur je auto voor ongelimiteerde aantaal km voor 24 uur lang.

Profiteer van deze actie en rij het aantal kilometers die jij wilt afleggen, voor lokale toeslagen en belastingen. Met de No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af.

Schrijf je nu in en krijg 5% korting op het huren van een auto

Profiteer hiervan en krijg 5% korting op het huren van een auto om lekker rond te reizen!

5% korting
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Alamo

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Alamo. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Alamo?

Op de webshop huur je op bijna alle plaatsen ter wereld een auto. Denk aan Spanje en Frankrijk, maar ook aan Amerika en Canada. Daarnaast kun je lid worden van de webshop, wat je blijvend 5 euro korting oplevert wanneer je een auto bij ze huurt. Daarnaast krijg je 10 euro korting op quick parking op Schiphol. Je kunt je auto ophalen op verschillende buitenlandse luchthavens en in sommige centra. In Amerika is de firma een van de grootste bedrijven in zijn vakgebied en ook in Nederland wordt de website steeds bekender.

Welke alamo rent a car kortingscodes je zoal bij ons vindt:

 • coupon Alamo 10 euro korting bij inschrijving op de nieuwsbrief
 • kans op een 50 euro waardebon van ikea
 • 10 euro korting op quick parking
 • alomo kortingscode van 17 euro op de huur

Wanneer je je nu inschrijft op de nieuwsbrief van dr-discount hoef je bovendien nooit meer een aanbieding van de website te missen. Elke alamo kortingscode 2011-2016 en alamo coupons komen op de site terecht en we sturen je graag elke nieuwe voucher toe, zodat je deze niet meer hoeft te missen. Per e-mail krijg je elke actie toegestuurd, van alamo kortingscode anwb tot nieuwsbrief korting alamo.

Minder tijd voor een verre reis? De Sunparks-last-minute kan je helpen! Ook de kalkar-korting pagina zeker eens controleren!

 

Betaalmethodes

Je kunt de huur van een auto die je met een actiecode alamo of coupon alamo boekt, betalen per factuur, met iDeal, PayPal of je creditcard.

 • Per factuur: Je krijgt na je boeking online een factuur toegestuurd per e-mail. Deze dien je dan binnen de gestelde termijn te voldoen.
   
 • iDeal: De meest gebruikte online betaalmethode binnen Nederland is iDeal. Hiermee kun je binnen de vertrouwde betaalomgeving van je bank je betaling voldoen. Je kunt hiermee betalen wanneer je aan internetbankieren doet en je bank deelneemt aan iDeal. Een apart account is hiervoor niet nodig.
   
 • PayPal: Betaal gemakkelijk en snel voor je boeking met PayPal. Binnen een paar klikken kun je met je PayPal account je betaling voldoen. Je hebt hier een account voor nodig, maar kunt deze ook binnen een paar minuten aanmaken en aan je bankrekening of creditcard koppelen. Je gegevens worden zo niet zichtbaar voor de webwinkel.
   
 • Creditcard: Betaal met je creditcard voor je boeking via een SSL-beveiligde verbinding. Je creditcardgegevens worden alleen verstuurd en niet opgeslagen door de webshop.

 

Let op: Extra opties zoals winterbanden, skibenodigdheden, een kinderzitje, extra bestuurders en drop-off kosten zijn niet inbegrepen in de prijzen op de webshop. Deze worden ter plaatse berekend en zijn afhankelijk van het land waar de huur plaatsvindt. Je kunt deze kosten opvragen via de klantenservice.

 

Verzending

Normaalgesproken breng je jouw auto bij de luchthaven van je reisbestemming weer terug. Je kunt in de meeste gevallen ook kiezen waar je jouw auto aflevert, maar hiervoor betaal je wel drop-off kosten. Dit doe je ter plaatse wanneer je de auto terugbrengt en je kunt deze via de klantenservice van te voren opvragen.

Wil je een economy auto boeken in Amerika of Canada, dan is het niet mogelijk jouw auto op een andere locatie af te leveren. De drop-off kosten verschillen per land en worden niet op je voucher vermeld, maar ter plaatse belast. Boek je jouw auto op de website kan worden deze kosten wel getoond in stap 2 van het bestelproces, zodat je van te voren weet hoeveel deze bedragen. Daarnaast kun je de klantenservice benaderen voor de drop-off kosten in Amerika, Canada en Europa.

 

Annulering van de boeking

Je kunt jouw reservering tot 14 dagen voor de datum waarop de huur begint annuleren, dit brengt 35 euro kosten met zich mee. Wil je minder dan 14 dagen voor deze datum de huur nog annuleren, dan kost dat 47,50 euro. Binnen 24 uur voordat de huur ingaat betaal je 100% van de huursom als annuleringskosten. De dossierkosten die zijn berekend kun je hierbij niet terugvorderen en ook een gedeeltelijke terugstorting van het huurbedrag is niet mogelijk.

 

Klantenservice

Heb je vragen over de kosten van extra opties zoals een drop-off, of het gebruik van jouw kortingscode Alamo of Alamo coupons, neem dan contact op met de klantenservice voor deze en andere vragen. Dit kan telefonisch op +31 (0)30 6930136 of stuur een e-mail naar [email protected].


reacties

reageer