Slagharen aanbieding en acties 2019

4.425714285714286
349 reviews
279 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Zin in een dagje uit? Bij Vakantie- en Attractiepark Slagharen ben je hiervoor aan het juiste adres! Via dr-discount.nl ontvang je relevante kortingscodes voor jouw Slagharen aanbieding in je mailbox, zodat je voordelig één of meerdere dagen kunt doorbrengen in het attractiepark! Een bezoek aan dit park staat garant voor een avontuurlijk dagje uit. Dr-discount.nl monitort dagelijks de nieuwste vakantiepark Slagharen aanbieding voor jou, zodat je de meest actuele vouchers in je mailbox ontvangt! Zo kun je hier regelmatig een kortingscode Slagharen verwachten voor een dagje uit met familie, groepsuitjes en weekendjes weg!

In het verleden hebben diverse acties zoals de Slagharen aanbieding Kruidvat, welke vergelijkbaar is met de Duinrell korting van dezelfde keten, klanten een korting van 20% opgeleverd bij een verblijf in het vakantiepark. Hiernaast heeft de Slagharen aanbieding Hemelvaart plaatsgevonden, waarmee bezoekers 10% korting kregen op het verblijf in het attractiepark! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van dr-discount.nl en mis nooit meer een van de vele Slagharen aanbiedingen of kortingsbon Slagharen.

lees meer
 

Wat verkoopt Slagharen?

Attractiepark Slagharen telt zes verschillende themagebieden waarin naar hartenlust gerecreëerd kan worden. Met meer dan 30 attracties, shows, parades en een straattheater is Slagharen attractiepark een ideaal dagje uit voor jong en oud! Houd je van activiteiten zoals het fietsen naar de top met de Magic Bikes, of kijk je liever een 4-D film in het Western Village Theater? Een dagje uit in Slagharen verveelt nooit! De zes thema´s bevatten onder meer Wild West, New Orleans en Mexican werelden waarin een grote ontdekkingsreis voor alle leeftijden op je wacht!

Naast het attractiepark kun je tevens een korte of langere vakantie boeken in het vakantiepark! De camping bestaat uit verschillende onderkomens, zoals onder meer de unieke Slagharen wigwam. Hiernaast biedt Slagharen Nevada een onderkomen waarmee je je in het wilde westen waant! Bij het boeken van een weekend of een weekje weg, kun je extra voordelig gebruik maken van de overige faciliteiten in het attractiepark en het waterpark!

Tevens is het mogelijk om tijdens het verblijf in het vakantiepark gebruik te maken van het waterpark, waarvoor je losse dag tickets kunt boeken!

Geen passende aanbieding gevonden, kijk dan eens naar de Efteling korting.

 

Betaalmethodes

Toegangsbewijzen voor het Attractie- en Vakantiepark zijn online te bestellen via de website. Hier is het  mogelijk om de Slagharen kortingscodes van dr-discount.nl te verzilveren en hiermee te profiteren van de geboden coupons en deals. Het is mogelijk om te betalen via Ideal, Paypal en Creditcard. 

 

Praktische zaken

  • In de winterperiode is het park beperkt geopend: bekijk voor de actuele dagen en tijden de website van Slagharen: deze gegevens vind je onderaan dit stuk.
  • Honden zijn toegestaan in het park, mits aangelijnd.
  • Wifi is beschikbaar in het park tegen betaling: in Aqua Mexicana is de WiFi gratis.
  • Rolstoelen zijn beschikbaar tegen een prijs van 5 euro per dag, alsmede 15 euro borg. Reserveren is niet mogelijk en er is per groep maximaal 1 rolstoel per dag beschikbaar.
  • Een parkeerkaart is aan te schaffen bij de kassa of bij de parkeerautomaat. De kosten hiervan zijn 7,50 euro per dag.
  • Ponyrijden is mogelijk voor kinderen tot 10 jaar en tot 30 kilo bij de Indian Pony Ride. Ook is het hier mogelijk de pony´s te aaien. Tevens is het mogelijk om de pony´s te bewonderen tijdens de Western Stuntshow.
  • Bent u iets verloren tijdens het bezoek aan het park? Via het e-mailadres lost&[email protected] kunt u nagaan of uw voorwerp is gevonden. Gevonden voorwerpen worden maximaal 3 maanden bewaard.
 

Klantenservice

Voor vragen over bijvoorbeeld de Slagharen aanbieding is het attractiepark te bereiken via telefoonnummer 0523-683000 of per e-mail via het contactformulier op de website. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5, en in het weekend (en op feestdagen) van 10 tot 3 uur ´s middags.

Bezoekadres:
Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Postadres:
Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Postbus 10
7776 ZG Slagharen


reacties

reageer