Landal last minute en kortingscodes 2024

4.466666666666667
884 reviews
134 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Landal Greenparks actiecodes, kortingscodes en aanbiedingen vind je op dr-discount.nl. Gebruik de actiecodes voor extra korting of maak gebruik van de beste aanbieding door onze site regelmatig te checken. Wordt als eerste op de hoogte gebracht van de Landal last minute of nieuwste kortingsbon Landal, door je in te schrijven voor de Landal nieuwsbrief.

Er zijn verschillende soorten kortingen:

  • Bijvoorbeeld de postcodeloterij kortingscode
  • Een kortingscode waarbij je 14 dagen boekt voor een perfecte vakantie maar betaalt voor 12 dagen

Wist je dat je je ook een Landal last minute met air miles kunt boeken? Op het Landal forum kun je nog meer leuke tips vinden.

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Landal

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Landal. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Landal?

Ben je op zoek naar een last minute vakantie, dan ben je bij Landal aan het goede adres. Het bedrijf heeft 51 bungalowparken in Nederland en daarnaast ook veel parken in het buitenland. In Duitsland, België, Oostenrijk en Tsjechië heeft het bedrijf ook bungalowparken. Dus ook een Landal last minute in Duitsland behoort tot de mogelijkheden. Bij Landal greenparks staat rust, ruimte en natuur voorop. Zeven van de parken beschikken over campings waar je fijn kunt kamperen.

Landal Waterpark Terherne en de Landal strandhuisjes hebben in 2015 prijzen gewonnen in de categorie beste vakantieparken van Nederland. Voorgaande jaren is het bedrijf eveneens in de prijzen gevallen.

De vakantieparken bieden vertier voor jong en oud! Wandel of fiets door de natuurgebieden in Nederland. Geniet van de subtropische zwembaden of combineer je verblijf met een van de vele landelijke evenementen. De onderneming heeft ook wat luxere vakantieresorts zoals het Hof van Saksen in Drenthe en Winterberg!

Niet de aanbieding gevonden waar ja naar op zoek was? Zoek dan op de site naar een last minute Centerparcs!

 

Betaalmethodes

 

Een reservering die bij Landal gemaakt is, kan op verschillende manieren betaald worden. Voor geen van deze betaalmogelijkheden worden extra kosten in rekening gebracht.

  • Betalen met creditcard. Dit kan 0-14 dagen voor aankomst gedaan worden. Via de beveiligde SSL procedure kun je de creditcard gegevens invoeren waarna de betaling bij jouw creditcard organisatie verwerkt wordt. Betalen met creditcard kan met American Express, Mastercard of Visa.
  • Betalen via PayPal. Dit kan 0-56 dagen voor aankomst. Via PayPal betaal je via een online portemonnee. Wanneer hier niet voldoende saldo op staat is PayPal gelinkt aan je bankrekening of creditcard zodat de betaling automatisch voltrokken wordt. Het bedrijf hoeft hiervoor dus geen bankgegevens te ontvangen.
  • Betalen via DIRECTebanking.nl. Dit is een TÜV gecertificeerd betaalsysteem. Door DIRECTebanking wordt automatisch een verbinding met jouw online bank tot stand gebracht. Voor rekeninghouders van de volgende banken is deze service beschikbaar: ABN Amro, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank. In België met Dexia Bank, Fortis, ING bank, KBC en AXA Bank.
  • Betalen met iDeal. Deze methode lijkt op bovenstaande methode. Via een online betaalsysteem kun je veilig en gemakkelijk het geld overschrijven.
  • Betalen met bankoverschrijving. Dit kan per post of met een elektronische overboeking/internetbankieren. Het moet meer dan een week voor aankomst gebeuren. Het bedrag kan dan overgemaakt worden op IBAN rekeningnummer: NL77RABO 0192332015, t.n.v. Landal GreenParks te Groningen. 

Betalen in termijnen
Bij bedragen die hoger zijn dan €150 kun je ervoor kiezen in delen te betalen. Onder die prijs moet je bij reservering gelijk alle kosten betalen. Boven de €150 euro moet je een aanbetaling doen die minstens 30% van de totale prijs is, met een minimum van €150 euro en de verplichte bijkomende kosten. Voor een campingplaats is dit 50% van de totale kosten. Deze bedragen moeten binnen 14 dagen na reservering betaald worden. Uiterlijk 8 weken voor dag van aankomst moet het totaalbedrag van de reservering ontvangen zijn.

 

 

Retourbeleid

Zonder annuleringsverzekering is het nog steeds mogelijk om een reservering te annuleren. Wanneer dit meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf gebeurt, brengt Landal 30% van het totaalbedrag in rekening. Gebeurt dit binnen 4 weken vóór aanvang dan moet je het volledige bedrag betalen. Dit is ook het geval wanneer je het verblijf eerder beëindigt.

Met annuleringsverzekering ontvang je een terugbetaling naar rato van het aantal niet verbleven nachten wanneer je korter blijft. Een annuleringsverzekering kost €27,50 per accommodatie voor een weekend of midweek en €35,50 voor een week.

Wijzigingskosten bedragen, indien wijziging mogelijk is €23. Het bedrijf is niet verplicht wijzingen van de overeenkomst te accepteren. 

 

Klantenservice

Indien je vragen hebt over een Landal last minute of een Landal kortingscode, kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze is maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur bereikbaar. Op zaterdag, zondag en feestdagen is dit tussen 10:00 en 15:00 uur.

Telefoonnummer: 0900 – 8842 (€1 per gesprek)
E-mail adres:[email protected]


reacties

reageer