ziggo korting februari 2024

4.495925494761346
858 reviews
370 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Ziggo is al jaren een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om het aanbieden van Televisie, internet en bellen. Deze aanbieder levert uitstekende service, veel keuzes, de vrijheid om jouw eigen abonnement samen te stellen en je kan altijd een Ziggo aanbieding kiezen. De aanbieder biedt nu zelfs ook mobiele abonnement aan. Ziggo heeft al vele prijzen gewonnen, wat laat zien dat jij gegarandeerd bent van goede diensten, kwaliteit en service! Om het nog aantrekkelijker te maken om jouw volgende abonnement hier af te sluiten houden wij op dr-discount.nl elke aanbieding Ziggo, Ziggo actiecode en alle deals in de gaten. Zo kan jij in vervolg ook met een korting of een gratis cadeau van de provider genieten van snel internet, goedkoop bellen via vaste lijn of languit op de bank naar FOX of HBO kijken tegen een scherpe prijs.

Enkele voorbeelden van een aanbieding Ziggo:

  • Keuze uit Ziggo korting voor drie maanden of een gratis tablet
  • 50% korting Ziggo voor vier maanden op de TV zender Film1
lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van ziggo

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van ziggo. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt ziggo?

Ziggo is een van de meest bekende Nederlandse aanbieders van Televisie, internet en bellen. Het bedrijf is ontstaan door een aantal fusies, waarvan de eerste al in 2007 was. Nu, in 2016, is het bedrijf onderdeel van Liberty Global, het grootste internationale kabelbedrijf ter wereld. Dat betekent dat jij bij deze aanbieder waar voor je geld krijgt als jij een abonnement hier afsluit. Bij deze provider draait het niet alleen om het aanbieden van TV, internet en bellen, maar staat klantervaring voorop.

Je kan bij deze aanbieder gebruik maken van vele extra’s en er is altijd een Ziggo aanbieding te kiezen. Als je dan ook nog een Ziggo actiecode of Ziggo voucher kan gebruiken om nog meer korting te scoren is het absoluut de moeite waard om de webshop te bezoeken.

Deze provider biedt verschillende voordelen aan, waarvan de eerste is dat je gegarandeerd bent van een zeer goede internetprovider. Tweakers heeft Ziggo namelijk voor de zesde keer uitgeroepen tot de beste internetprovider! Dat is niet alles, de aanbieder heeft ook de WUA! Top 100 Beste Websites Telecom in 2015 gewonnen. Zo weet je dus dat je waar voor je geld krijgt. Een ander groot voordeel is dat je altijd een gratis Wi-Fi modem in bruikleen krijgt. Dat betekent dat tijdens de duur van jouw abonnement jij geen extra kosten hoeft te maken om gebruik te kunnen maken van internet. Daarnaast biedt Ziggo jou een enorm voordeel door WifiSpots aan te bieden. De aanbieder begrijpt dat jij namelijk het liefste geen moment offline bent en dat betekent dat je ook buiten jouw huis gebruik wilt kunnen maken van Wi- Fi. Daarom wordt jou WifiSpots aangeboden. Via deze spots ben je automatisch online via Wi-Fi in twee miljoen huizen, restaurants en andere gebouwen in Nederland. En dat allemaal zonder extra kosten! Dat is nog niet alles. Je kan ook gebruik maken van een aantal gratis diensten wanneer je overstapt. Wat dacht je van nummerbehoud als je overstapt op bellen van Ziggo? Een laatste groot voordeel is de installatiegarantie. Deze garantie betekent dat de aanbieder jou garandeert dat het aansluiten en opstarten van internet, tv en bellen moeiteloos verloopt. Dit geldt voor 1 TV toestel, 1 computer en 1 telefoon. Het leuke is dus dat je niet technisch handig hoeft te zijn om gebruik te kunnen maken het installatiepakket. Mocht je er toch helemaal niet uitkomen, dan kan je natuurlijk bellen met de klantenservice. Blijkt dat zij jou niet kunnen helpen dan wordt er gratis een monteur naar jou toegestuurd om alles voor jou te regelen. Heb jij meer dan 1 TV, 1 computer en 1 telefoon die je wilt aansluiten op het netwerk? Dan kan jij gebruik maken van de Ziggo aanbieding 10 euro. De monteur kan jou namelijk helpen om meerdere apparaten aan te sluiten tegen een bedrag van maar €10 per kwartier. Zo zorgt de aanbieder ervoor dat je niet alleen de beste deals kan scoren maar wordt er ook voor gezorgd dat jij zo snel mogelijk kan genieten van deze deals!

De webshop is handig ingedeeld waardoor je snel kan vinden waar je naar zoekt. Je kan de volgende categorieën vinden in de webshop: pakketten, internet, televisie, bellen en mobiel. Voor de klant die op zoek is naar een combinatie van TV, internet en bellen kan je onder het kopje pakketten jouw zoektocht naar de beste combinatie starten. Wil jij niet alles combineren maar wil jij maar een specifieke aspect? Dan kies je voor een van deze kopjes: internet, televisie, bellen. Wist je dat Ziggo zelfs mobiele netwerken aanbiedt? Er is altijd een scherpe Ziggo aanbieding mobiel beschikbaar, wat het zeker de moeite waard maakt om de mobiele sectie eens te bekijken. De Ziggo actie voor bestaande klanten zorgt ervoor dat je €5 korting krijgt als jij naast jouw huidige abonnement bij deze provider een mobiel abonnement afsluit. Ben je geïnteresseerd in deze mobiele abonnement? Dan kies je voor het kopje mobiel.

Wanneer je kiest voor het kopje pakketten zie je al snel dat je keuze hebt uit verschillende combinaties en vele extra’s. Dat maakt deze aanbieder erg aantrekkelijk. De pakketten bevinden zich in verschillende prijs categorieën zodat er voor iedereen een passend pakket beschikbaar is. Je kan kiezen uit bestaande pakketten, maar je kan zelfs een eigen pakket samen stellen. Dat is nog eens goede service! Ook leuk om te weten: wanneer je een eigen pakket samen stelt zijn er ook verschillende Ziggo aanbiedingen beschikbaar, zoals een Ziggo korting op jouw abonnement of het ontvangen van bijvoorbeeld een gratis tablet of HD recorder wanneer je gebruik maakt van een Ziggo aanbieding HD recorder. Ook wanneer je ervoor kiest om alleen internet, bellen of TV af te nemen krijg jij altijd keuzevrijheid. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar met mooie extra’s. Denk bijvoorbeeld bij TV aan de optie om zelf zenders toe te voegen. Je kan ook jouw favoriete programma op een later moment kijken door middel van Replay TV, zonder dat je het hoeft op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om On Demand films en series te kijken. Je kan op elk moment een bestelling doen, gemakkelijk vanaf jou eigen bank. Of wanneer je alleen bellen wilt afsluiten krijg jij de optie geboden om een tweede lijn af te sluiten. Vooral handig wanneer jij nog gebruik maakt van een fax. Zo is er dus altijd de optie om zelf jouw abonnement samen te stellen en kan je altijd gebruik maken van een Ziggo aanbieding.

Niet alleen heeft Ziggo oog voor nieuwe klanten, want er wordt veel aandacht besteed aan de huidige klant tevreden te houden en constant nieuwe en verbeterde services te leveren. Daarom biedt de aanbieder ook vaak een Ziggo aanbieding bestaande klanten aan, denk bijvoorbeeld aan 25% korting op een tablet. Daar hoef je helemaal niets voor te doen als bestaande klant, behalve de actiecode Ziggo aanvragen. Daarnaast worden er ook veel gratis apps aangeboden om TV kijken of internetten nog makkelijker, veiliger en leuker te maken.

Een van de allergrootste voordelen van deze provider is dat er altijd een goede aanbieding beschikbaar is. Denk hierbij aan Ziggo aanbieding tablet, waarbij je een gratis tablet krijgt wanneer je gebruikt maakt van het Alles-in 1 pakket. Of de Ziggo aanbieding Fox, waarbij je met korting een aantal maanden FOX zenders kan kijken. Een ander voorbeeld is Ziggo aanbieding horizon, waarbij jij gratis kan genieten van topseries en films door het interactie TV kijken. Kortom, er is iedereen wat wils bij deze provider want de Ziggo aanbiedingen zijn beschikbaar in veel verschillende vormen.

Meer op zoek naar mobiele oplossingen, neem dan een kijkje bij ben-kortingscode en kpn-aanbieding

 

Betaalmethodes

Het is goed om je te beseffen dat je bij Ziggo een abonnement afneemt. Dat betekent dat jij maandelijks betaalt voor de afgenomen service. Je krijgt elke maand daarom een factuur te zien. Je kan er voor kiezen om deze factuur via automatische incasso te betalen of zelf handmatig over te boeken door middel van een eenmalige overschrijving. Deze twee betalingsoptie zijn beiden beschikbaar voor abonnement afgesloten met een couponcode Ziggo of een actiecode Ziggo. Het is daarnaast ook goed om te weten dat alle Ziggo aanbiedingen die jij afneemt al zijn meegenomen in het pakket, je hoeft dus niets te doen om de korting te krijgen.

  • Betaling via automatische incasso. Als jij kiest voor automatische incasso geef je machtiging om elke maand het bedrag van jouw rekening af te schrijven. Deze service is geheel gratis, betrouwbaar en gemakkelijk. De betaling wordt binnen 1 werkdag verwerkt. Je hoeft hier alleen maar een schriftelijke machtiging voor af te geven.
  • Betaling via eenmalige overschrijving. Wil jij liever zelf de controle houden over de betaling? In dat geval kan je zelf het bedrag overmaken naar de rekening van Ziggo. Het rekeningnummer kan je vinden op jouw maandelijkse factuur in Mijn Ziggo. Vergeet bij het overboeking niet jouw klantnummer en factuurnummer te vermelden.
 

Retourbeleid

Het is bij Ziggo mogelijk om binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen of in gebruik hebt genomen te retourneren als je jouw aankoop kosteloos wilt annuleren. Dit betekent in de praktijk dat wanneer jij een product hebt ontvangen die niet aangesloten hoeft te worden, die dus per direct actief is, vanaf het moment dat je het thuis hebt gekregen binnen 14 dagen moet terug sturen. Dit geldt ook voor bestellingen gedaan met een Ziggo aanbieding, of wanneer je gebruik hebt gemaakt van een Ziggo kortingscode of Ziggo voucher. Heb jij een installatiepakket ontvangen voor jouw product? Dan gaat jouw bedenktermijn in op het moment van ontvangst van dit pakket.

Als jij hebt gekozen om een monteur de installatie te laten doen, dan gaat de 14 dagen bedenktijd in op het moment dat de monteur alles heeft geïnstalleerd. Het annuleren van jouw product is gratis, maar wanneer je gebruik hebt gemaakt van de aangeboden dienst betaal je deze verbruikskosten. Je kan hierbij denken aan bellen naar betaaldienst of een film bestellen via On Demand.

Om jouw annulering in orde te maken kan je kiezen uit twee opties. Beide opties zijn beschikbaar voor bestellingen gedaan met een couponcode Ziggo of wanneer je gebruik hebt gemaakt van een aanbieding Ziggo. De eerste optie wordt je sterk aangeraden en dat is telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Het grote voordeel is dat de annulering gelijk in orde wordt gemaakt. De tweede optie is het invullen van het ‘Modelformulier voor herroeping’. Dit formulier kan je vinden op de website. Je moet het formulier in zijn geheel invullen en vervolgens opsturen.

Is het een dienst die jij annuleert en heb jij geen producten ontvangen? Dan hoef je alleen maar het contract te annuleren. Heb jij wel producten ontvangen, zoals een Wi-Fi modem? Dan moet je tijdens jouw contact met de klantenservice dit aangeven. De medewerker zal jou een retourdoos toesturen. Op deze doos staat het retouradres al vermeldt, dus je kan het apparaat in de doos plaatsen en deze gelijk retourneren.

 

Verzending

Ziggo werkt samen met PostNL om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor alle bestellingen voor TV, bellen en internet geldt dat je binnen vier werkdagen een bevestiging ontvangt per email. In deze email vind je de startdatum van het abonnement en kan je een link vinden waarmee je de bestelling kan volgen. Ook wanneer je gebruik hebt gemaakt van een Ziggo aanbieding, Ziggo kortingsbon of couponcode Ziggo wordt de levering op deze manier afgehandeld. Het is goed om te weten dat per pakket de levertijd verschilt, dus houd de email goed in de gaten. Als jij niet thuis bent op het moment dat PostNL het pakket aanbiedt kan je de bezorger op een ander moment opnieuw aan je deur verwachten. Bij afwezigheid tijdens de tweede keer kan je een afhaal bon vinden in jouw brievenbus. Met deze bon, en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, kan je jouw pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Heb jij een mobiel abonnement of simkaart besteld? In dat geval wordt je bestelling binnen zeven werkdagen bij jou thuis bezorgd. Deze snel levering is ook geldig wanneer jij jouw mobiele abonnement of simkaart hebt gescoord met een kortingscode Ziggo, Ziggo coupon of een van de aanbiedingen Ziggo hebt gebruikt. Het is goed om te weten dat er op zondag en maandag niet wordt geleverd. Het voordeel is dat het per post wordt verstuurd, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

 

Nieuwsbrief

Wil jij met een korting Ziggo een TV, internet of bellen abonnement afsluiten? Misschien wil jij wel een goede aanbieding scoren op een mobiel abonnement? Of wellicht wil jij graag korting scoren op een combi abonnement van alle drie de services door het gebruiken van een kortingscode Ziggo of Ziggo voucher. In dat geval moet jij je nu inschrijven voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl Wij houden namelijk elke aanbieding Ziggo in de gaten. Zodra er een deal of actie bekend is krijg jij deze gelijk toegestuurd. Natuurlijk kan je dan direct gebruik maken een van de aanbiedingen Ziggo. Op deze manier bespaar jij snel geld en ook tijd.

 

Klantenservice

De klantenservice van Ziggo is ontzettend goed. Je kan niet alleen op veel verschillende manieren contact opnemen maar je kan ook nog eens elke dag spreken met een van de medewerkers. Dat betekent dat je in het weekend en zelfs op feestdagen geholpen kan worden! Een van de grootste voordelen is de uitgebreide veelgestelde vragen pagina. In de volgende categorieën kan je de meeste gestelde vragen vinden: installeren, gebruiken, storingen, administratief, Wi-Fi, televisie, horizon, mobiel, internet, bellen, email en WifiSpots. Onder elk kopje vind je de vier onderwerp waar het meest over wordt gesproken met de klantenservice.

Door op een onderwerp te klikken zie je de bijbehorende vragen, antwoorden of zelfs handleidingen. Staat het onderwerp waar jij naar op zoek bent niet in het rijtje van vier? Dan kan je klikken op ‘Alles over’ onder het rijtje. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je meer onderwerpen en vragen kan vinden. Op deze manier is de veelgestelde vragen pagina ontzettend veelzijdig en is de kans ontzettend groot dat jij hier jouw antwoord kan vinden. Komt het toch voor dat jij een vraag hebt die niet wordt behandeld of vind je het prettiger om persoonlijk te spreken met een van de medewerkers? Dan kan je op verschillende manieren contact opnemen.

Voor vragen over bestellingen, producten, Ziggo kortingsbon of zelfs Ziggo cadeautje werkt niet, kan je elke dag telefonisch terecht bij de klantenservice.

Tussen 08:00 en 22:00 uur kan jij bellen en jouw vraag stellen over bijvoorbeeld hoe moet je een Ziggo activatiecode invoeren of hoe werkt de link ziggo.nl/alstublieft activatiecode? Wil je liever online geholpen worden? Dan kan je gebruik maken van het Webcare team. Zij zijn via Twitter en Facebook te bereiken. Je kan een reactie verwachten tussen 08:00 en 22:00!

Het Webcare team zit 365 dagen per jaar voor jou klaar om online jouw vragen over een Ziggo kortingscode, actiecode Ziggo of aanbieding Ziggo te beantwoorden. Wil jij wel online geholpen worden maar liever iets meer privé? Dan kan je het contactformulier invullen. Afhankelijk van jouw vraag, opmerking of klacht wordt er telefonisch of per email contact met je opgenomen.


reacties

reageer