Ben kortingscode februari 2024

4.486094316807736
826 reviews
231 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Ben is een mobiele aanbieder die voor zeer scherpe prijzen abonnementen met toestel en sim only abonnementen aanbiedt. Het grote voordeel van deze provider is dat jij veel flexibiliteit krijgt en gebruik kan maken van vele voordelen zoals het 4G netwerk van T-Mobile! Met keuze uit vele merken toestellen en de optie om zelf jouw abonnement samen te stellen is deze provider erg populair. Om nog meer voordeel uit jouw abonnement te halen houden wij op dr-discount.nl elke Ben aanbieding, Ben korting en alle Ben’s coupons scherp in de gaten!

Er zijn scherpe aanbiedingen Ben, zoals:

  • Ben korting: 1000MB 4G internet plus 300 minuten voor maar €10 per maandag
  • een goedkoop abonnement Ben's coupon met mooie acties
  • Ben aanbieding: gratis 500MB extra bij een abonnement naar keuze

.

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Ben

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Ben. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Ben?

Ben is al jaren een grote speler op het gebied van telecommunicatie in Nederland. Er zijn vele voordelen te vinden bij deze provider. Een van de grootste voordelen is dat je gebruik maakt van een zeer betrouwbaar 4G netwerk, namelijk het netwerk van T- Mobile. Om het nog beter te maken: dit netwerk is als beste getest! Je bent gegarandeerd van stabiel en supersnel internet tot 75 MBps waardoor je snel webpagina’s kan laden en zonder problemen HD-video’s en muziek kan streamen.

Dat is nog niet alles, bij Ben krijg jij de optie om maandelijks jouw sim only abonnement op te zeggen! De optie MB pauze is ook een van de grote voordelen. Als jij gebruik maakt van deze optie zal jij niet gebruik maken van mobiel internet buiten je bundel. Dus als jouw databundel op is stopt het gebruik van MBs. Hierdoor kan jij kosten buiten je bundel voorkomen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op Ik Ben inloggen. Dit is jouw account en daar kan je de optie MB Pauze geheel gratis aanzetten! Een ander voordeel is nummerbehoud. Wil jij niet gebruik maken van een nieuw Ben telefoonnummer en jouw oude vertrouwde nummer blijven gebruiken?

Deze optie wordt jou geboden door de provider! Het enige wat je hoeft te doen is dat aan te geven tijdens het bestelproces en de rest wordt gratis door de provider geregeld. Dat is nog eens goede service.

De website is erg gemakkelijk en overzichtelijk ingedeeld.

Als jij op zoek bent naar aanbiedingen Ben is de voorpagina de beste plek om te beginnen.

Hier vind jij alle deals die er momenteel zijn, denk hierbij aan de Ben sale, Ben aanbieding Samsung of Ben aanbieding iPhone 5. Tijdens het bestelproces zie jij ook precies van welke Ben aanbieding jij gebruik maakt als jij voor de gekozen sim only of abonnement en toestel combinatie kiest. Je ziet bijvoorbeeld de oude prijs of hoeveelheid MBs in de databundel doorgekrast met het nieuwe getal erachter. Zo sta je dus nooit voor verrassingen en kan je dus eenvoudig de beste Ben aanbieding scoren!

Weet jij al precies welke telefoon of abonnement jij wilt en wil jij niet jouw zoektocht starten met het bekijken van de aanbiedingen Ben? Dan kan je boven in de pagina aan de hand van de categorieën jouw keuze maken. De categorieën zijn: telefoons, sim only, accessoires, klantenservice en blog. De eerste drie opties zijn bedoeld voor bestellingen en de laatste twee opties zijn informatief. Heb jij al een telefoon op het oog? Klik dan op die categorie. Je ziet vervolgens alle verschillende telefoons in het assortiment en je ziet ook gelijk in het blok van de telefoon elke aanbieding die daarbij hoort. Zo zie je bijvoorbeeld gemakkelijk elke aanbieding iPhone.

Verder hebben t-mobile-aanbieding en tele2-aanbieding altijd wel een leuke special!

 

Betaalmethodes

Het is goed om te beseffen dat wanneer jij een Ben abonnement afsluit, jij maandelijks de contractkosten voor dat abonnement betaalt. Het betalen van deze kosten gaat via automatische incasso. Dit betekent dat er maandelijks een bedrag van jouw rekening wordt afgeschreven en jij hoeft hier geen enkele handeling voor te verrichten. Voordat jij de bestelling daadwerkelijk plaatst moet je niet vergeten de Ben kortingscode of promotiecode Ben te verwerken zodat jij de Ben korting krijgt.

  • Betaling via iDeal. Heb jij een sim only besteld? Dan kan jij ervoor kiezen om per iDeal €0,01 te betalen om jouw opgegeven rekeningnummer voor de automatische incasso te controleren. Als je kiest voor deze optie moet jij eerst kiezen voor jouw bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de betalingsomgeving van die bank. Daar voldoe je de betaling aan de hand van een aantal makkelijke stappen en de €0,01 wordt direct van jouw rekening afgeschreven.

Wanneer jij jouw sim only niet per iDeal wilt betalen of wanneer jij een abonnement met toestel hebt besteld, zal een koerier bij jou aan de deur komen om de betaling te voldoen. Je kan in dit geval kiezen voor de volgende betalingswijzen:

  • Betalen via pin. Bij levering van een sim only kaart moet jij per pin €0,01 betalen om jouw bankrekening te koppelen aan het banknummer voor de automatische incasso. Heb jij een abonnement met toestel besteld? In dat geval kan je ervoor kiezen om het gehele bedrag voor jouw bestelling in een keer te betalen per pin. Je kan er ook voor kiezen om €0,01 te pinnen vanuit het opgegeven banknummer en je kan de rest van de kosten (de toestelkosten) via een andere bankkaart betalen.
  • Contant betalen. Wil jij liever contant betalen voor jouw toestel? Dat kan. Je moet wel de €0,01 pinnen zodat de automatische incasso voor het afschrijven van jouw maandelijkse rekening slaagt. De rest van het geld overhandig jij aan de koerier.
 

Retourbeleid

Ben geeft jou de optie om jouw bestelling te annuleren. Dit geldt voor alle bestellingen, dus inclusief de bestellingen gedaan in de Ben sale, met gebruik van een aanbieding of kortingscode Ben. Als jij de bestelling nog niet hebt ontvangen kan je deze zelf online annuleren. Dit doe jij door in te loggen in Mijn Orderstatus op AMP. Heb jij al wel jouw abonnement en wellicht telefoon thuis? Dan kan jij binnen 14 dagen de bestelling retourneren. Je kan jouw contract ontbinden door contact op te nemen met de klantenservice of het online retourformulier in te vullen. Let er wel op dat de telefoon en simkaart compleet moeten zijn, in de originele verpakking moeten bevinden en onbeschadigd moet zijn. Je moet jouw pakket aangetekend terug sturen en deze kosten zijn voor jouw rekening. Zodra het pakket is ontvangen door Ben kan jij binnen 14 dagen jouw geld terug verwachten.

 

Verzending

Zodra jij een bestelling hebt geplaatst kan jij binnen 24 uur een email verwachten. In deze email staat precies omschreven hoe de bestelling bij jou wordt geleverd. Deze email kan je natuurlijk ook verwachten als jij gebruik hebt gemaakt van een aanbieding, Ben kortingscode of een van de Ben’s coupons. Heb jij een sim only besteld en betaalt met iDeal? Dan wordt jouw kaart per post verzonden en kan je deze binnen enkele dagen op de deurmat verwachten. Voor alle andere bestellingen wordt er gebruik gemaakt van een koerier. De provider werkt samen met AMP Logistics om jouw bestelling te leveren. Je ontvangt van deze koerier een email met een link. Wanneer je op deze link klikt kan je inloggen op Mijn Orderstatus. Daar kan jij een bezorgafspraak maken, bezorgadres wijzigen en natuurlijk kan je hier de status van jouw order vinden. De bezorgtijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Wil jij een specifieke tijd afspreken en kunnen kiezen uit bezorging in het weekend en ’s avonds? Dan kan je dat tegen extra kosten doen wanneer je inlogt.

 

Nieuwsbrief

Kan jij jouw abonnement verlengen of wil je overstappen naar een goedkope provider met vele voordelen? Of zoek jij naar een zeer flexibel sim only abonnement? Dan ben je bij Ben aan het juiste adres! Om nooit meer een Ben aanbieding, promotiecode Ben of zelfs promotiecode Belsimpel te missen moet jij je nu inschrijven voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl. Wij zoeken namelijk naar alle actuele deals, acties en elke Ben aanbieding korting zodat jij jouw volgende bestelling voordeliger kan plaatsen.

 

Klantenservice

De klantenservice van Ben is goed bereikbaar om jou te helpen bij vragen, opmerkingen en klachten. Het is een goed idee om bij vragen eerst de veelgestelde vragen pagina onder het kopje klantenservice te bekijken. Deze pagina heeft de meest gestelde vragen onderverdeeld in een aantal categorieën om jou snel op weg te helpen. Deze categorieën zijn: top 5, bestellen, telefoon en simkaart, facturen en verbruik, abonnement, netwerk en Ik Ben/Ben app. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan kan je via social media, telefonisch of via het contactformulier contact opnemen.

Op social media kan jij op Facebook en Twitter elke vraag stellen en je kan zelfs gebruik maken van het forum. Hier kunnen andere leden van het forum jou helpen. Wil jij liever persoonlijker contact? De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar om al jouw vragen over een Ben aanbieding, kortingscode Ben of zelfs over een Ben winkel te beantwoorden. Wil jij liever het contactformulier invullen? Dat kan ook, je kan in dat geval binnen 10 werkdagen een reactie verwachten.


reacties

reageer