Bitdefender kortingscode en acties mei 2024

4.4912075029308305
852 reviews
470 weergaves vandaag
6 kortingscodes verzilverd vandaag

Bitdefender is hét adres voor al je benodigdheden op het gebied van internetsecurity. Dr-discount.nl monitort voor jou dagelijks alle aanbiedingen en Bitdefender kortingscode, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste promotiecode Bitdefender. Hoewel de producten van deze webshop op zichzelf al laag geprijsd zijn, heeft dr-discount.nl gratis Bitdefender acties voor je op een rijtje in je mailbox. Zo zijn er in het verleden onder andere acties geweest voor 25% korting op je gehele bestelling, een coupon bitdefender voor een gratis antivirus software proefversie, en 30% korting op het gehele Bitdefender assortiment! Vandaag de dag is de bescherming van je computer steeds belangrijker, en Bitdefender biedt jou een uitgebreide ondersteuning door middel van jarenlange ervaring op het gebied van antivirussoftware.

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Bitdefender

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Bitdefender. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Bitdefender?

Bitdefender is één van de grootste en meest betrouwbare online aanbieders van antivirussoftware. De site biedt voornamelijk oplossingen voor thuisgebruikers en zakelijke gebruikers, maar biedt ook bescherming voor op je mobiel! Bitdefender heeft qua prijs/kwaliteitsverhouding de goedkoopste antivirus programma´s. Zo is de website onder meer in 2015 nog verkozen tot Time Winner door Editor´s Choice als één van de beste antivirus retailers! Door het aanbieden van handige Family Packs en meegeleverde, makkelijk te gebruiken software en persoonlijke ondersteuning biedt Bitdefender voor iedereen een handig en veilig softwarepakket aan dat virussen buiten de deur houdt! Hiernaast biedt de website een gratis antivirusscanner en een uitgebreid familypack aan die je kunt bestellen met een bitdefender coupon, zodat je nooit meer voor verassingen komt te staan tijdens het surfen op het net!

Bent u naast een antivirusprogramma op zoek naar nieuwe technologie? Bekijk dan eens de actiecode Mediamarkt van dr-discount.nl!

Bitdefender 2016 - PC-levensduur editie.

 

Betaalmethodes

Het bestellen van software gaat eenvoudig via de website van Bitdefender. Bij het bestellen kun je gebruik maken van respectievelijk Ideal, PayPal en Creditcard. Bij het plaatsen van je bestelling kun je tevens je eventuele Kortingscode Bitdefender,  bitdefender coupon of promotiecode Bitdefender invoeren, om zo doende via dr-discount.nl te profiteren van de aanbieding die op dat moment geldt! Wanneer je betaling online verwerkt is, ontvang je in de regel binnen enkele minuten je bestelling via e-mail. Hierbij vind je tevens een handleiding en/of een verwijzing naar een stappenplan op de website, zodat je binnen enkele minuten al gebruik kunt maken van jouw nieuwe antivirus software! De betaling verloopt uiteraard geheel veilig, en kan indien gewenst per mail worden bevestigd.

 

Retourbeleid

Bij Bitdefender heb je de mogelijkheid om een proefversie/gratis antivirus programma (tijdelijk) van het door jou gekozen product te installeren. Dit is echter niet mogelijk voor alle artikelen; raadpleeg voor de precieze specificaties de website. Gedurende deze probeertijd van doorgaans 1 maand, kun je beoordelen of de software geschikt is voor jouw computer en gebruiksdoeleinden, waarna je kunt besluiten tot aanschaf over te gaan. Wanneer je eenmaal een licentie hebt gekocht en deze hebt geinstalleerd op je computer, is het helaas niet meer mogelijk om deze te ruilen of te retourneren. Dit staat nadrukkelijk beschreven in Artikel 13 van de Algemene Voorwaarden van Bitdefender.

 

Verzending

Daar de producten van Bitdefender grotendeels bestaan uit software en de bijbehorende licenties, worden zij grotendeels digitaal verzonden na afronding van de betaling. In de meeste gevallen gaat het hier om een aankoop door middel van ESD, oftewel Electronic Software Distribution. Sommige producten worden afzonderlijk verzonden: raadpleeg voor de specificaties van het door jou bestelde product altijd de website. Daar de website van Bitdefender en de producten vaak aan verandering onderhevig zijn, is het lastig om hier een algemene beschrijving te geven van de levering en verzendingsprocedure. 

 

Klantenservice

Vragen over je bestelling, hulp nodig bij het installeren of vragen over bijvoorbeeld antivirus vergelijken of Bitdefender korting? De ervaren technici van Bitdefender staan 24/7 tot je beschikking! De website heeft een uitgebreide hulpsectie, waarin voor ieder product een uitgebreide handleiding inclusief troubleshooter staat beschreven. Toch liever iemand persoonlijk aan de lijn? Bitdefender is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur op 020-808 4508. Hiernaast is het ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

Enthousiast geworden over het bestellen van antivirussoftware via Bitdefender? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl, en ontvang als eerste de nieuwste coupon bitdefender, Bitdefender kortingscode en kortingsbon Bitdefender in je mailbox! Zo mis je nooit meer een Bitdefender aanbieding of Bitdefender korting en profiteer je van nog veel meer voordelen: zo heeft dr-discount.nl ook nog vele kortingscodes voor andere webshops voor je klaarliggen!

 

Bitdefender 2020 - PC-levensduur editie.


reacties

reageer