Bullguard kortingscode en actiecode februari 2024

4.503030303030302
824 reviews
111 weergaves vandaag
5 kortingscodes verzilverd vandaag

Iedere computergebruiker heeft een beveiligingssysteem nodig. We leven in een tijd waarin toegang tot het world wide web tot de basisbehoeften behoort. Jammer genoeg gaat de stijging van het internetgebruik gepaard met het aantal slachtoffers van computer virussen.

                                    

Daarom zijn er talloze programma’s die bescherming bieden tegen deze virussen. Een voorbeeld van zo’n programma is Bullguard.

Omdat wij je graag willen helpen bij het veilig gebruiken van je computer, zetten wij voor jou de Bullguard aanbiedingen op een rijtje.

lees meer

Bestel nu je Bullguard Mobile Security + 15 dagen proef!

Bestel nu je BullGuard Mobile Security voor de beste beveiliging voor alle Android toestellen. Perfect om je toestel te beschermen tegen alle malware en ook geschikt voor ouderlijk toezicht. Daarnaast beschermt de Antitheft je toestel bij verlies/diefstal en ongewenste oproepen en sms berichten kunnen worden geblokkeerd. En dit allemaal voor maar 20$ + 15 dagen proef! Profiteer nu!

Gratis Internet Security proefversie van 60 dagen!

Maak gebruik van deze actie en ontvang de proefversie van 60 dagen gratis. De Bullguard Internet security is een van de beste AntiVirus-progamma's. Met deze versie heb je bescherming tegen alle soorten malware De automatische scans zorgen ervoor dat uw pc virusvrij blijft Profiteer nu!

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Bullguard

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Bullguard. Je kunt je altijd afmelden.

 

Waarom antivirussoftware kopen?

De toegang tot het world wide web brengt een heleboel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een vakantie. Met een paar klikjes op de muis heb je een reis naar de andere kant van de wereld geboekt. Er zitten echter ook nadelen aan het stijgende gebruik van internet. Dat is bijvoorbeeld de groeiende hoeveelheid virussen voor de computers.

De ontwikkelingen op het gebied van computers en internet blijven doorgaan. Helaas die op het gebied van virussen ook. Daarom is het momenteel belangrijker dan ooit tevoren om je computer goed te beveiligen.

En het is niet eens zo gek als je er goed over na gaat denken. Je gaat toch ook naar de dokter als je je niet zo lekker voelt. Als je het “niet zo lekker voelen” zou kunnen voorkomen, zou je daar toch ook ongetwijfeld voor kiezen? Ook als mens hou je het liefst de virussen buiten je lichaam. Waarom zou je dat dan niet met je computer doen? Het kan je helpen een heleboel ongemakken te voorkomen. Waarom zou je wachten totdat het te laat is?

Antivirussoftware zou niet meer een uitzondering, maar juist de regel moeten zijn. Zo voorkom je bijvoorbeeld torenhoge bankafschriften, vervelende crashes van je computer of chantagepraktijken.

 

Wat is Bullguard?

Bullguard is één van de aanbieders van antivirussoftware. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat Bullguard voorkomt dat je computer “ziek” wordt! Al vanaf de jaren dat virussen een steeds groter probleem werden voor computergebruikers is Bullguard er om haar gebruikers te beschermen tegen deze virussen. Daarmee is Bullguard een expert geworden op het gebied van antivirussoftware.

De jarenlange ervaring heeft eraan bijgedragen dat zij nu software kunnen aanbieden die efficiënt computervirussen bestrijdt. En haal je dan per ongeluk toch een virus binnen? Dan helpt Bullguard je ook weer er vanaf te komen. Dit doet zij bijvoorbeeld met Bullguard premium protection 2020. Met behulp van deze software zul je ook direct de Bullguard internet security kopen (waar je overigens ook nog een Bullguard internet security kortingscode voor hebt).

Bullguard biedt dus bescherming tegen de mensen die uit zijn op jouw geld of jouw privégegevens. Twee dingen die vandaag de dag grotendeels op je computer staan of online worden geregeld. Bescherming tegen mensen die toegang willen tot deze gegevens is dus zonder twijfel noodzakelijk. Met behulp van een goede bescherming voorkom jij immers dat andere mensen toegang krijgen tot deze gegevens.

 

Waarom zou je nou juist kiezen voor Bullguard?

Bullguard is uiteraard niet de enige aanbieder van antivirussoftware. Er is een grote verscheidenheid aan aanbieders van dit soort software. Velen van hen laten echter nogal wat steekjes vallen. Dit terwijl ze een hoge prijs vragen voor datgene wat zij aanbieden. De prijs/kwaliteit verhouding van een groot aantal aanbieders is dus simpelweg niet goed. Dit in tegenstelling tot de prijs/kwaliteit verhoudingen van Bullguard. Waar je voor weinig geld de meest geavanceerde antivirussoftware krijgt. Hieronder vindt je wat meer informatie over Bullguard en de producten die zij aanbiedt.

Lage prijzen

De prijzen van Bullguard liggen al vrij laag. Dit terwijl de kwaliteit die zij bieden enorm hoog is. De prijzen zijn overigens nog lager te krijgen met behulp van een Bullguard kortingscode of een Bullguard coupon. Bij Bullguard hoef je niet per se op de Bullguard sale te wachten. De Bullguard voucher of kortingscode Bullguard zorgen vaak al voor een flinke prijsreductie. En waarom zou je bijvoorbeeld zo’n Bullguard internet security 70 korting of Bullguard internet security aanbieding laten liggen? Elke cent besparen is er eentje ;)! Goedkopere antivirussoftware met deze kwaliteit ga je niet krijgen…

Mobile security

Naast dat Bullguard een goede prijs/kwaliteit verhouding biedt, bieden ze ook nog eens de mogelijkheid om je mobiele telefoon of tablet tegen virussen te beschermen. Deze zogenaamde mobile security is een functie die met de dag belangrijker wordt. Er komen namelijk elke dag weer nieuwe gebruikers bij van mobiele telefoons of tablets. Velen van hen weten echter niet dat ook deze apparaten een prooi zijn voor mensen die vervelende virussen maken. Iets waar Bullguard uiteraard wel van op de hoogte is en er goed op inspeelt.

De Mobile Security app biedt haar gebruikers de mogelijkheid om automatisch virussen te detecteren, een back-up te maken van belangrijke data, ongewenste telefoontjes en sms’jes te blokkeren en, misschien wel de belangrijkste functie, SIM-kaart bescherming die alle data verwijdert of volledig blokkeert wanneer iemand de SIM-kaart probeert te hacken. De app van Bullguard is te downloaden op alle telefoons met het Android besturingssysteem.

Bullguard Identity Protection

Je hoort tegenwoordig steeds vaker dat persoonlijke gegevens zomaar op het internet terecht komen. De gegevens van de creditcard, de gegevens uit iemands paspoort of de wachtwoorden die worden gebruik op de verschillende websites. Stuk voor stuk onhandig als dit bekend wordt bij andere. Toch is het voor hackers vaak vrij simpel om hierachter te komen als je je computer niet goed beveiligt. De gevolgen kunnen soms niet te overzien zijn. Iets wat men zo nu en dan nog onderschat.

Daarom heeft Bullguard een speciaal pakket samengesteld. Een pakket dat ervoor moet zorgen dat hackers geen kans meer maken wat betreft het stelen van jouw persoonlijke gegevens. Met behulp van Bullguard Identity Protection is jouw identiteit in ieder geval stukken beter beschermt tegen mensen die er iets vervelends mee van plan zijn.

De service die Bullguard biedt

Met het aanbieden van enkel en alleen de antivirussoftware ben je er als bedrijf nog niet. Om je klanten tevreden te houden (en natuurlijk meer klanten te krijgen) moet je meer bieden. Bullguard onderscheidt zich natuurlijk al van de rest dankzij haar goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar ook de service bij dit bedrijf is iets waar ze trots op mogen zijn. Zo heeft Bullguard een online-helpcentrum, heeft ze een uitgebreide producthandleiding, biedt ze live technische ondersteuning en hebben ze zelfs een forum (om het gebruik en eventuele problemen met mede-gebruikers te bespreken). Ook is Bullguard actie of verschillende social media platforms. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn.

Naast dit alles biedt Bullguard ook nog eens de mogelijkheid om haar producten maar liefst 60 dagen gratis uit te proberen (zonder ergens aan vast te zitten). Iets wat natuurlijk erg handig is als je nog niet zeker weet of Bullguard de diensten biedt waar jij naar opzoek bent. Overigens biedt Bullguard ook een functie waarmee je de verschillende producten die zij aanbiedt kunt vergelijken. Zo kun je precies zien wat de verschillen zijn tussen de verschillende pakketten en wat voor jou de beste optie is.

U kunt ook kijken naar de pagina van bitdefender-kortingscode en indien u een Mac computer heeft staan de jongens van a-mac-kortingscode ook altijd klaar!

 

Bullguard aanbiedingen in het verleden

De prijzen van Bullguard zijn vrij laag, en zoals je weet zijn deze nog lager te krijgen met behulp van Bullguard korting. Om je een indruk te geven van wat voor korting Bullguard zoal geeft.

We zetten hier een aantal voorbeelden van Bullguard aanbiedingen op een rij:

  • 1. 30% korting op alles
  • 2. 40% korting op de antivirussoftware van Bullguard
  • 3. Bullguard 70% korting
  • 4. Halloween kortingen

Een aanbieding Bullguard is dus altijd mooi meegepakt zoals je ziet. Kortingen van 30% of meer zijn geen uitzondering wanneer je deze software wilt kopen. Ze denken bij Bullguard ook wel aan hun klanten. Want ook zij weten dat korting meer klanten aantrekt. Helemaal onder de Nederlanders is korting erg populair… Daar staan we nou eenmaal om bekend. Wij van Dr-Discount helpen je dan ook maar al te graag te profiteren hiervan.

 

Bullguard is de beste optie op het gebied van antivirussoftware

Kortom, Bullguard is hèt programma om virussen te voorkomen en te verwijderen. Ideaal voor zowel mensen die vaak gebruik maken van hun computer, smartphone of tablet als mensen die er maar af en toe op kijken. Voor een hacker kan één verkeerde klik of het openen van één verkeerde mail al genoeg zijn om in te breken op jouw computer, smartphone of tablet. Zorg er dus voor dat je goed beschermd bent. Bullguard heeft pakketten die speciaal op jouw eisen zijn aangepast. Maak hier dan ook gebruik van. Het hoeft niet duur te zijn. Je kunt bijvoorbeeld Bullguard internet security kopen en daarbij profiteren van een Bullguard actie of de verschillende Bullguard aanbiedingen. Op deze manier hou jij je computer schoon voor een prikkie!


reacties

reageer