eBay redemption code en kortingscodes

4.4707317073170705
819 reviews
134 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Ebay is hét adres voor al je online aan- en verkopen: zowel lokaal, nationaal als internationaal. Naast koopjes bestaande uit vaste prijzen, is het op eBay ook mogelijk om te bieden op je favoriete producten. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl ontvang je als eerste gratis de nieuwste eBay redemption code en eBay coupon code in je mailbox! 

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van eBay

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van eBay. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt eBay?

eBay is een online handelsplaats waar je spullen kunt kopen en verkopen, zowel aan en van particulieren als van bedrijven. Het is mogelijk om producten tegen een vaste prijs aan te schaffen, maar ook om hier op te bieden: via deze veilingvorm wordt het product verkocht aan de hoogste bieder. Van auto´s tot elektronica en van boeken tot tweedehands kleding en collector´s items: je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het via eBay bestellen. Met of zonder ebay promocode, of cadeaubon ebay De website is opgericht in 1995, en heeft inmiddels ook een Nederlandse versie. Ondanks dat de aanbiedingen en prijzen per aanbieder verschillen, kun je via de eBay redemption code 2016 en de eBay coupon regelmatig extra voordeel behalen. Zo hebben deze acties in het verleden onder andere 10 euro extra PayPal tegoed opgeleverd, of tot wel 75% ebay korting op alle tablets en elektronica! Een promocode eBay, of een coupon eBay kunnen erg interessant zijn. Verder kun door middel van een uitgebreid reviewsysteem de betrouwbaarheid van jouw verkoper nagaan, en direct met deze persoon communiceren over je bestelling.

Vandaag niet kunnen vinden wat je zoekt op eBay? Overweeg ook eens een Bol.com kortingscode van dr-discount.nl!

 

Betaalmethodes

Bestellen via eBay verloopt eenvoudig via één van de twee hierboven reeds genoemde methoden: je bestelt een product volgens een vaste prijs, of je doet mee aan een veiling en ´wint´ het product wanneer je aan het einde van de veilingperiode de hoogste bieder bent. Wanneer je tijdens de veiling wordt overboden, biedt eBay automatisch verder tot aan het door jou ingestelde maximumbod. Uiteraard blijft dit maximumbod geheim voor overige gebruikers. Wanneer je bent overboden of wanneer je het product hebt gewonnen, word je hierover door eBay op de hoogte gesteld. Wil je een bod intrekken? Hiervoor gelden bepaalde voorwaarden en tijdsbeperkingen: deze kun je terugvinden op de website.

De betaalwijze voor jouw product hangt samen met de beschikbare betaalmethoden die door de verkoper zijn geselecteerd: bekijk per product daarom altijd eerst wat de mogelijkheden zijn. De verkopers kunnen de volgende betaalmethoden selecteren: PayPal, creditcard, bankoverschrijving, contante betaling, of eventueel betalen met een eBay cadeaubon (wanneer je in persoon afspreekt voor de levering) en overige, minder bekende services voor betaling, zoals Allpay.net en CertaPay.

Let er ook op dat je bij het bestellen je redemption code eBay invoert!

 

 

Retourbeleid

Neem voor een eventuele retourzending eerst contact op met de verkoper. Kom je er samen niet uit? Dan heeft eBay op de website een aantal tips om het probleem op te lossen.

 

Verzending

De levering en verzending van gekochte producten via eBay hangen wederom samen met de instellingen zoals deze door de verkoper zijn gekozen voor het betreffende product. Vele verkopers kiezen ervoor om gratis verzending aan te bieden, maar met name voor bestellingen die uit het buitenland komen worden in de regel verzendkosten gerekend. 

Tips

  • Wanneer je via het veilingprincipe de hoogste bieder bent voor een product aan het einde van de veilingperiode, ben je verplicht het product te kopen. Heb je je toch bedacht? Probeer dan eerst samen met de verkoper tot een oplossing te komen.
  • Wil je snel en efficiënt je product aanschaffen zonder te hoeven bieden? Vink dan ´Nu kopen´ aan bij het zoeken, om zo de veilingen te vermijden in je resultaten.
  • Daar het vrij makkelijk is om via eBay ook zelf spullen te verkopen, en sommige verkopers niet altijd betrouwbaar zijn, doe je er goed aan om alleen te kopen van verkopers met goede reviews die al langer een profiel hebben.
  • Hoewel eBay Nederland een stuk minder groot is dan de internationale website, is het ook via de Nederlandse site mogelijk om aankopen te doen in het buitenland. Houd er wel rekening mee dat bestellingen uit het buitenland met een waarde van boven de 22 euro soms nog door de douane moeten, waardoor de levertijd kan oplopen. 
  • Lees ook altijd goed de voorwaarden van je eventuele coupon eBay, of promocode ebay: deze geldt niet altijd voor buitenlands bestellingen.
 

Klantenservice

Vragen over een veiling, het verkopen van een product of over het gebruik van een eBay couponcode of cadeaubon ebay? De uitgebreide hulppagina´s op de website geven een uitgebreid antwoord op de meest voorkomende vragen, over bijvoorbeeld een ebay cadeaubon, of ebay promocode.  Staat je vraag hier niet bij? Dan kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Afhankelijk van de aard van je vraag, wordt deze in de regel binnen 24 tot 72 uur beantwoord. 

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een eBay coupon? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl, en ontvang als eerste de nieuwste eBay redemption code en eBay coupon code, of korting ebay in je mailbox! Dr-discount houdt voor jou alle acties en aanbiedingen in de gaten, zodat je nooit meer een coupon eBay, of eBay kortingscode misloopt! 


reacties

reageer