Mini In the Box coupon en kortingscode december 2022

4.469050894085283
726 reviews
229 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

MiniInTheBox biedt hoogwaardige gadgets tegen bodemprijzen. Door de directe levering vanuit de fabriek zijn de prijzen zo voordelig mogelijk. De artikelen worden zonder tussenpersoon aangeboden, waardoor je geen extra kosten kwijt bent aan verzending, opslag en andere benodigdheden. Naast deze lage prijzen kun je door gebruik te maken van een Miniinthebox coupon van dr-discount alle artikelen nog voordeliger aanschaffen.

Deze  Miniinthebox coupon codes vind je regelmatig op Dr-discount:

  • MiniInTheBox Black Friday mega sale
  • Sieraden MiniInTheBox 40 % korting
  • 5 euro teruggave bij 50 euro besteding
  • jouw bestelling met 18 euro korting
  • 2,80 euro korting op bestedingen vanaf 26 euro

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van dr-discount.nl mis je bovendien nooit meer een aanbieding van de webshop. Een Mini In The Box coupon of voucher komt direct op onze site te staan en onze leden worden door een nieuwsbrief per e-mail op de hoogte gebracht. Zo kun je als een van de eerste profiteren van een mooie aanbieding, want vaak geldt: op is op.

 

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Mini In the Box

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Mini In the Box. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Mini In the Box?

Gadgets op elk gebied vind je bij MiniInTheBox. Deze internationale website biedt zijn service over bijna heel de wereld aan en garandeert je de laatste trends. De webshop bevat meer dan een miljoen artikelen en daar komen elke dag 1000 nieuwe artikelen bij. Maak gebruik van de variëteit voor een beter leven en kies uit duizenden trendy producten, nieuwe technologische snufjes en handige snufjes. Bovendien kun je artikelen op bestelling laten maken bij LightInThebox. Door de lokale magazijnen in Europa en de VS worden je producten zo snel mogelijk (binnen 3 tot 5 dagen) geleverd. De meest originele cadeaus of handige luxeartikelen voor jezelf vind je bij MiniInTheBox.

Niet de gadget of het cadeautje gevonden wat je zocht, kijk dan eens bij de bol.com kortingscode of de Bijenkorf sale.

 

Betaalmethodes

MiniInTheBox ondersteunt diverse betaalmethodes. Hieronder lees je van welke betaalmethodes je gebruik kunt maken. Alle betalingen bij de webshop zijn veilig doordat ze door moedermaatschappij LightInTheBox worden verwerkt. Als je een bestelling bij de webshop plaatst, zal er dan ook LightInTheBox.com op je facturen staan.

  • iDeal: Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen. Je kiest iDEAL als betaalmethode en selecteert jouw bank waarna je meteen in het bekende internetbankier programma van je bank terechtkomt. De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld en nadat de betaling is goedgekeurd ontvang je een bevestiging van je bank.
  • PayPal: PayPal kan gebruikt worden om op een veilige manier producten te kopen met credit card, betaalkaart, of met behulp van je gewone bankrekening.
  • Creditcard: Het betalen met een creditcard of bankpas is veilig, eenvoudig en handig. De webshop ondersteunt betalingen met Visa, MasterCard, en American Express vanaf locaties wereldwijd.
 

Retourbeleid

Als je betaling nog niet is voldaan, hoef je geen contact op te nemen met de webshop om jouw bestelling te annuleren. Zolang er geen bijpassende betaling ontvangen wordt, negeert de site jouw bestelling en wordt deze niet verwerkt. Heb je al wel betaald en wil je jouw bestelling annuleren dan dien je wel contact op te nemen. Ook als je iets wilt veranderen aan een bestelling die je nog niet hebt ontvangen kun je contact opnemen. Als de bestelling in een vroeg stadium zit kun je veranderingen aanbrengen of deze annuleren. Je krijgt dan je geld terug of kunt je betaling als krediet gebruiken.

Producten waarvan je spijt hebt, kun je binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Heb je ze al gebruikt of zijn ze niet voorzien van originele labels en verpakking, dan kun je ze niet meer terugsturen. Gedurende dezelfde periode biedt de site bovendien garantie op je bestelling tegen materiaal- of afwerkingfouten. Stuur de klantenservice binnen 30 dagen een geldige claim voor het ruilen, laten repareren of vervangen van jouw product. MiniInTheBox stelt zich verantwoordelijk voor alle verzendkosten.

 

Verzending

De verzendkosten van MiniInTheBox zijn afhankelijk van het land van bestemming. De site heeft tabellen met verzendinformatie per land op de website staan. Naar Nederland profiteer je van MiniInTheBox gratis verzending. Geen minimum bestelwaarde en geheel vrijblijvend. Je kunt wel een verzendingsverzekering voor 1,99 dollar toevoegen aan je bestelling, zodat je producten verzekerd zijn tegen verlies of beschadiging. Hier kun je dan weer af en toe een kortingscode MiniInTheBox voor vinden op dr-discount.nl.

Voordat je bestelling wordt verzonden, verwerkt MiniInTheBox.com jouw bestelling en controleert al je producten via een strenge kwaliteitscontrole. Gratis verzending duurt over het algemeen 10 tot 20 dagen. Zodra je bestelling met korting van dr-discount wordt verzonden, krijgt je bovendien een e-mail waarin de volginformatie voor je bestelling en de website waar je deze kunt volgen wordt weergegeven.

 

Klantenservice

Heb je vragen over jouw bestelling met de  Miniinthebox coupon, of andere after-sales services, log dan in op jouw account en klik onder 'mijn bestellingen' op de desbetreffende bestelling. Op de detailpagina kun je dan de details en de bestelstatus bekijken en eventueel hulp vragen door een klantenservice ticket in te vullen. Normaalgesproken reageert de klantenservice binnen 1 werkdag op tickets.


reacties

reageer