kortingscode Online.nl oktober 2022

4.510822510822513
692 reviews
460 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Online.nl is een Nederlandse provider die jou tegen hele scherpe prijzen abonnementen kan aanbieden. Als een van de oudste aanbieder van internet ben je hier gegarandeerd van een betrouwbaar, snel en innovatief netwerk. Online.nl biedt jou meer dan alleen internet, want ook voor bellen, interactieve TV en combinaties van deze opties ben jij bij deze provider aan het juiste adres.

Alle abonnementen zijn flexibel, dus jij kan zelf wijzigingen aanbrengen en diensten toevoegen. Zo bepaal jij zelf de inhoud en ook de prijs van jouw abonnement! Om het nog goedkoper te maken houden wij elke Online sale en Online aanbieding (Online nl aanbieding) op dr-discount.nl in de gaten voor jou. Zo kan je tegen nog lagere prijzen genieten van interactieve TV of op al je apparaten gebruik maken van snel internet. Deze provider biedt namelijk veel voordelen en dat maakt het zeker waard om de deals en acties te gebruiken.

Online.nl heeft goede acties, zoals:

  • Online voucher waarmee je voor €5 per maand ook TV kan kijken op vakantie
  • Sale Online van meer dan €6 korting op het Alles-in- 1 pakket
  • Coupon Online waarbij je onbeperkt kan bellen via de Hallo bundel
lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Online.nl

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Online.nl. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Online.nl?

Online.nl is een van de oudste providers in Nederland. In 1993 is de voorloper van deze provider opgericht: Euronet. Sinds die tijd heeft deze provider zich op de markt gepositioneerd als aanbieder van betrouwbaar, betaalbaar en innovatief internet, bellen en televisie. Bij Online.nl is het zelfs mogelijk om te genieten van interactieve TV op al je apparaten. Het is bij deze provider ook mogelijk om een abonnement te kiezen die aansluit op jouw persoonlijke situatie en flexibel met je mee te groeien.

Het beste van deze provider is de prijs, je kan namelijk tegen een zeer fijne prijs abonnementen afsluiten. Er zijn ook vaak aanbiedingen Online en er is vaak een sale Online. Hierdoor kan jij tegen een nog betere prijs een abonnement afsluiten en genieten van de kwalitatief goede services die deze provider jou biedt. De website is erg makkelijk in gebruik. Je vindt er snel de verschillende abonnement opties. Je kan kiezen voor Alles-in- 1 pakketten, televisie, internet en bel abonnementen. Wanneer je op een van deze opties klikt in de balk bovenaan de pagina, kan je alles lezen over die categorie. Je leest wat de voordelen zijn, welke extra’s jij van kan genieten en jij kan natuurlijk zelf je pakket hier samenstellen. Denk bij de extra’s bijvoorbeeld aan een Online aanbieding in de vorm van een jaar gratis HBO of FOX sport. Bij een bel abonnement kan je er voor kiezen om jouw huidige nummer te behouden. Zo hoef je aan niemand door te geven dat je bent overgestapt, want je bent nog steeds bereikbaar op jouw oude nummer. De nummerbehoud service wordt ook door Online.nl afgehandeld en jij hoeft daar dus niets voor te doen. Zodra jij alle opties hebt bekeken kan jij je keuze maken voor een abonnement. Zo heb jij in een paar klikken op een voordelige wijze een abonnement afgesloten.

Onderaan de pagina vind je ook een aantal handige opties. Je kan hier namelijk de verschillende pakketten vinden, maar ook alle Online internet aanbiedingen en alle bel en TV Online aanbiedingen. Deze pakketten kunnen zelfs zo scherp geprijsd zijn dat je het iemand cadeau kan doen. Dat is een origineel cadeau zijn: een cadeaubon Online. Dan hoef je nooit meer bij iemand je te frustreren over traag of wegvallend internet en kan je bij de ontvanger van jouw cadeau zelfs interactieve TV kijken. Er zijn een aantal enorme voordelen die deze provider jou biedt. Het eerste grote voordeel is het internet wat wordt aangeboden. Het is niet alleen goedkoop internet, maar ook nog eens betrouwbaar en snel. Online.nl maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk, dat zorgt ervoor dat jij gegarandeerd bent van een goede verbinding.

Bij deze provider is het zelfs mogelijk om jouw internet via glasvezel te ontvangen. Dit is wel afhankelijk van jouw locatie, niet elk huis in Nederland is momenteel aangesloten op glasvezel. Ben jij niet aangesloten? Geen probleem, je geniet alsnog nog van razendsnel internet! Het mooie is ook dat jij zelf je internetsnelheid kan bepalen. Zoals de provider het zelf al zegt, je kan kiezen tussen ‘snel en nog sneller internet’. Je krijgt keuzevrijheid doordat je uit drie verschillende snelheden kan kiezen. Zo bepaal jij zelf hoe snel jij kan internetten, maar ook hoeveel jij per maand wilt besteden. Een groot bijkomend voordeel is dat jij een gratis een draadloze Wi-Fi modem in bruikleen krijgt van de provider. Zo ben jij dus geen geld kwijt aan het kopen van een modem en als je dan ook nog eens een van de Online aanbiedingen gebruikt bespaar je dus veel geld. De modem is niet alleen gratis, maar is ook nog eens van goede kwaliteit. De provider garandeert dat jij op alle apparaten kan internetten met deze modem, denk hierbij aan computer, tablet, smartphone, Playstation, Xbox en smart TV.

Een ander voordeel is dat bij het afsluiten van een abonnement jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Vanaf stap 1 staat Online.nl voor jou klaar. Denk hierbij aan het opzeggen van jouw oude abonnement. Dat regelt de provider gratis voor jou als jij tijdens het bestellen aangeeft dat jij gebruik wilt maken van de overstapservice. Hetzelfde geldt over het activeren van internetlijnen, ook dat wordt voor jou geregeld. Misschien nog wel belangrijker: de provider helpt jou met het zelf installeren van het abonnement. Je krijgt namelijk een installatie pakket toegestuurd waarin je alle apparatuur en bijbehorende handleidingen vindt. Het installeren zelf is erg gemakkelijk en als je toch nog vragen hebt kan je contact opnemen met de klantenservice. Komt de klantenservice er ook niet uit? Dan wordt er gratis een monteur naar je toe gestuurd. Wanneer jij twee linkerhanden hebt kan je er ook tijdens het bestellen al voor kiezen om een monteur te laten komen. Dat kost je €69 en dan is het allemaal geregeld. Zo zorgt Online.nl ervoor dat jij zelf de baas bent over hoe jij je abonnement indeelt, maar ook over hoeveel geld jij wilt besteden.

Vergeet niet dat het altijd goedkoper kan als jij gebruik maakt van de Online sale of een Online korting.

Op zoek naar een antivirus programma voor al dat internet geweld? bullguard-kortingscode kan je helpen, tele2-aanbieding kan je verder helpen met je mobiele internet behoeften.

 

Betaalmethodes

Bij alle bestellingen sluit je een abonnement af. Dit betekent dat jouw contract een looptijd heeft van een bepaalde periode. Maandelijks moet jij betalen voor de diensten die jij afneemt. De betaling wordt gedaan middels een automatische incasso.

Maandelijks schrijft Online.nl de abonnementskosten van jouw rekening. Jij hoeft hier dus niets voor te doen, tenzij jij een betalingsachterstand hebt opgelopen. In het geval van een betalingsachterstand ontvang jij een acceptgiro en moet jij zelf dat bedrag overmaken. Vergeet daarbij niet het notanummer te vermelden. Het rekeningnummer kan je vinden op de website onder het kopje Nota en betalen op de Veelgestelde Vragen pagina.

Kijk regelmatig of er online nl aanbiedingen zijn. Het maakt betalen in ieder geval een stuk leuker!

 

Verzending

Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst en de order is ontvangen bij Online.nl krijg je per email een bevestiging van jouw abonnement.

In deze mail vind je ook informatie over een eventuele gebruikte Online kortingscode of Online sale.

De provider is afhankelijk van derde partijen om jouw abonnement te kunnen leveren. Daardoor is het in deze mail nog niet mogelijk om een leverdatum naar jou toe te communiceren.

Gemiddeld is 14 dagen na het moment waarop jij de bestelling plaatst de leverdatum bekend. Op dat moment ontvang jij een bericht per mail. Je kan vanaf dat moment inloggen op de website en de actuele status van jouw order bekijken. Als jij er voor hebt gekozen om een monteur de apparatuur te laten installeren wordt er met jou een afspraak gemaakt. Ga jij zelf aan de slag met de installatie? Dan wordt het installatiepakket 4 tot 7 dagen voordat het abonnement in gaat naar je toe gestuurd.

Hiervoor werkt Online.nl samen met PostNL. De koerier zal bij geen gehoor aan de deur het pakket afleveren bij een PostNL servicepunt. Je kan hier binnen 3 weken jouw pakket afhalen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en de afhaal bon.

 

Wijzigen, annuleren en retourneren

Een van de grootste voordelen van een abonnement op Online.nl is dat het een flexibel abonnement is. Dat geldt ook voor alle abonnement afgesloten met een kortingscode Online of een online nl aanbieding. Je kan er dus voor kiezen om je abonnement te wijzigen of uit te breiden. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is in te loggen op de website. Daar klik je op Mijn pakket uitbreiden/wijzigen. Vervolgens kies je de dienst die je wilt wijzigen of uitbreiden en wanneer je akkoord geeft is het gelijk geregeld. Bij vragen kan je natuurlijk altijd de klantenservice om hulp en advies vragen.

Heb jij na het afsluiten van een abonnement bij Online.nl toch je bedenkingen? Dan heb jij tot 14 dagen de tijd om te besluiten of je het abonnement wilt annuleren. De optie het annuleren geldt ook voor alle abonnement afgesloten met behulp van een Online coupon of korting Online. In dat geval moet je contact opnemen met de klantenservice. Als jij al apparatuur thuis hebt ontvangen moet je dat ook melden. De klantenservice bespreekt met jou het retourbeleid voor de apparatuur en stuurt je, indien nodig, een retourdoos toe. Deze doos moet je gebruiken om de apparatuur in terug te sturen.

 

Nieuwsbrief

Online.nl is een van de oudste internet providers van Nederland. Deze provider biedt jou meer dan alleen internet. Ook voor bellen en (interactieve) TV ben jij bij deze aanbieder aan het juiste adres. De provider levert jou niet alleen scherpe prijzen, maar je krijgt ook nog eens een zeer goed service. Je kan vertrouwen op een stabiel en snel internet netwerk, gebruik maken van interactieve TV op alle apparaten en flexibele abonnementen. Vergeet ook niet dat deze provider jou Gratis installatie garantie biedt.

Als jij en de klantenservice niet uit de installatie komen wordt er een gratis monteur naar jou toegestuurd. Zo ben je verzekerd van de beste service tegen de allerbeste prijs! Ook al zijn de prijzen voordelig, het kan altijd goedkoper. Wij zoeken daarom naar elke actuele voucher aanbieding online nl, Online actiecode en Online sale. Als jij je nu inschrijft voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl krijg jij in het vervolg alle acties en deals in de vorm van een Online tegoedbon of Online promocode direct in jouw mailbox. Je kan direct gebruik maken van de kortingen en daarmee een van de voordelige abonnementen nog voordeliger afsluiten.

 

Klantenservice

Online.nl heeft een zeer goede klantenservice. Je kan namelijk op verschillende momenten contact opnemen via diverse kanalen. Je zoektocht naar een antwoord kan je het beste starten op de Veelgestelde Vragen pagina. Hier vind je alle vragen onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan: bellen, Wi-Fi, internet, TV, administratie en meer. Als jouw vraag hier tussen staat kan je gelijk het antwoord lezen en zo kan jij snel geholpen worden. Bij vragen, opmerkingen en klachten die niet worden behandeld op de Veelgestelde Vragen pagina kan je altijd terecht bij de klantenservice. Het is goed om te weten dat er een apart klachtenformulier is. De provider wil alle nieuwe en bestaande klanten zo goed mogelijk helpen, maar het kan voorkomen dat jij niet wordt geholpen zoals jij dat wenst. In dat geval kan jij via het klachtenformulier jouw klacht doorgeven en wordt er naar een oplossing gezocht.

Voor vragen of opmerkingen kan jij uit de volgende opties kiezen om met de klantenservice te spreken: contactformulier, online klantenservice, social media en telefonisch. Bestaande en nieuwe klanten kunnen van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch spreken met een van de medewerkers over alle vragen die jij hebt over Online internet of de Online sale. Als jij liever via social media je vraag stelt kan je dat via Twitter en Facebook doen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie terug. De laatste optie is de online klantenservice. Alleen bestaande klanten kunnen gebruik maken van deze optie, want je moet jouw klantnummer doorgeven. Zodra je bent ingelogd kan je alle vragen stellen over een

Online internet abonnement, technische problemen en zelfs vragen over een Online cadeaubon of een Online nl aanbieding.


reacties

reageer