Kortingscode en actiecode Kaartje2Go 2023

4.484480431848848
740 reviews
116 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Bij dr-discount.nl kunnen klanten genieten van de actiecode Kaartje2Go en andere actiecodes. Regelmatig zorgt onze voordelige site ook voor goedkope geboortekaartjes, een actie gratis kaarten maken of een fotoboek maken aanbieding. Verder vind je bij Kaartje2Go gegarandeerd de goedkoopste geboortekaartjes.

Maar, zelfs wanneer het al goed is, kan het altijd nog beter. Dat is ook de reden waarom dr-discount.nl een kortingscode Kaartje2Go en Kaartje2Go korting aanbiedt. Verder kun je dankzij dr-discount.nl ook een gratis kaart versturen of genieten van een fotoboek actie. Regelmatig verschijnen op dr-discount.nl aanbiedingen en deals voor Kaartje2Go.

Welke kortingscodes Kaartje2Go kun je verwachten bij dr-discount.nl

  • Kaartje2Go actiecode voor een gratis cadeau bij je bestelling
  • Kaartje to go korting: diverse schitterende aanbiedingen
  • Kaartje2Go kortingscode van 15% voor verjaardagskaarten
  • Korting Kaartje2Go: het eerste kaartje gratis!

Wanneer je echt zeker wilt zijn dat je alle kortingen en acties bekeken hebt, dan is het verstandig dat je meer dan eens dr-discount.nl raadpleegt. Wie echt op de hoogte wil blijven, komt regelmatig langs op Kaartje2Go. Enkel zo zal je nooit teveel betalen voor jouw mooiste kaartjes! Mis dus geen enkele kortingsbon Kaartje2Go.

lees meer

Kaartje2go aanbieding: Verstuur je eerste gepersonificeerde kaartje Gratis t.w.v. €3,30

Verras iemand, met iets persoonlijks! Maak nu je eigen gepersonificeerde kaart, helemaal gratis bij Kaartje2Go. Dus waar wacht je nog op verras je geliefde, vriend, of familie met een eigen gemaakte kaartje van Kaartje2go.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Kaartje2Go

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Kaartje2Go. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Kaartje2Go?

Niets is zo leuk als een kaartje krijgen, of dat zou je toch denken. Vaak is het even leuk of nog leuker om iemand een kaartje te sturen. Vele dingen gebeuren vandaag de dag digitaal, en kaartjes sturen is één van die dingen. Toch blijven we het heel erg waarderen om een echt kaartje in de bus te krijgen. Vele webwinkels spelen in op deze wens, zo ook Kaartje2Go. Sterker nog, Kaartje2Go zorgt ervoor dat je niet alleen kaartjes kunt laten bestellen en bezorgen. Met Kaartje2Go kun je ook je eigen ansichtkaarten maken. Je kunt dit doen door een foto op de site te uploaden of door online zelf een kaart te ontwerpen met de ontwerpsoftware van Kaartje2Go. Op deze manier kun je je familie, vrienden en geliefden met een echt origineel kaartje verrassen. Kaartje2Go heeft kaartjes voor werkelijk alle gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen, huwelijken, geboortes, uitnodigingen, de jaarlijkse vakantie, een verhuizing, het aanhalen van vriendschapsbanden en nog zoveel meer.

Kijk ook eens voor een Greetz kortingscode bij dr-discount.nl!

 

Betaalmethodes

Bij Kaartje2Go gaat het vaak over kleine bedragen. Toch is het voor deze webwinkel even belangrijk dat je deze kleine betalingen veilig kunt verrichten. Kaartje2Go biedt tal van betaalmethodes aan zijn klanten.

  • Eenmalige machtiging: de te betalen bedragen zijn bij Kaartje2Go vrij klein. Iedere keer een paar euro betalen kan vrij vervelend zijn. Met een eenmalige machtiging geef je Kaartje2Go de toestemming om bedragen tot 19,95 rechtstreeks van je rekening te innen.
  • Ideal: dit is een zeer bekende betaalmethode. Met je pinpas en kaartlezer betaal je tijdens het afronden van je bestelling. Dit is handig en veilig. Vanuit België kan gewerkt worden met Bancontact/Mister Cash.
  • Creditcard: Kaartje2Go accepteert Visa, Mastercard en American Express
  • PayPal: handig betalen door middel van een e-mailadres. Zo bescherm je je bankgegevens of creditcardgegevens. Je kunt ook met PayPaltegoed betalen.
  • Overboeking: deze klassieke betaalmethode kan je gebruiken voor bestellingen boven de 8,90 euro. Wanneer je voor deze manier van betalen kiest krijg je alle informatie voor de uit te voeren betaling per e-mail aangeleverd. Op het moment dat je betaling geaccepteerd wordt kan je kaartje geleverd worden.
 

Retourbeleid

Ben je niet tevreden over je kaartjes? Dan kun je de kaartjes terugsturen naar Kaartje2Go. Je krijgt dan de mogelijkheid om te ruilen tegen nieuwe kaarten of het volledige aankoopbedrag retour te ontvangen. De kosten voor de retourzending zijn wel voor eigen rekening.

 

Verzending

Kaartjes die voor 20:00 besteld worden, worden nog dezelfde dag op de bus gedaan. Je kunt er ook voor kiezen om een pakje met kaartjes bij je thuis te laten bezorgen. Je krijgt er dan ook gratis enveloppen bij. Wanneer je 10 kaartjes of meer in een pakket wilt laten versturen kun je dat aangeven tijdens het maken van je kaartje! Je krijgt de gelegenheid om je thuisadres in te vullen.

Kaartje2Go brengt geen verzendkosten in rekening. Alle verzendingen van kaartjes en pakketjes met kaarten zijn volledig gratis!

Het is via Kaartjes2go ook mogelijk om een pakje kaartjes naar het buitenland te sturen. Deze zendingen worden met prioriteit behandeld en krijgen het label ‘priority’. Hiervoor wordt een extra vergoeding gevraagd. 

 

Klantenservice

Bij vragen over je actiecode Kaartje2Go kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van Kaartje2Go is bereikbaar via telefoon, e-mail en briefpost.

Telefoon:
030 8700 270

E-mail:
[email protected]

Postadres:
Kaartje2Go
Visschersplein 160-32
3511 LX Utrecht


reacties

reageer