Drukbedrijf kortingscodes en aanbiedingen juni 2024

4.461910519951633
826 reviews
294 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Maak gebruik van de laatste Drukbedrijf kortingscode en drukbedrijf aanbiedingen die je  op deze pagina kunt vinden. Dr-discount zoekt elke dag naar de beste deals en kortingen en zorgt ervoor dat het overzicht altijd up-to-date is. Hierdoor hoef je nooit een korting te missen! Bij ons op de website kun je de volgende actiecodes vinden:

10% korting op Foto op canvas spoedlevering

Visitekaartjes voor slechts €10,-

€3,91 korting op A6 flyers 1000 stuks

Als je vandaag geen scherpe Drukbedrijf kortingscode of Drukbedrijf aanbieding kunt vinden,

kijk dan bij soortgelijke sites als Vistaprint kortingscode en een Greetz kortingscode  voor scherpe deals.

 

lees meer

Drukbedrijf aanbieding: Nu 10% korting op al je drukwerk

Meldt je nu aan voor de Drukbedrijf nieuwsbrief en ontvang een persoonlijke kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Drukbedrijf

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Drukbedrijf. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Drukbedrijf?

Bestel al jou druk- en printwerk eenvoudig en goedkoop bij de nummer een in druk- en printwerk.  

Van drukwerk voor promotionele activiteiten tot bedrukte accessoires en drukwerk voor in huis. Je kunt het gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar bij Drukbedrijf.nl. Vandaar de slogan “Wij drukken alles op alles!”

Heb je een bedrukking met spoed nodig? Of heb je liever een zelfontworpen bedrukking? Dat is allemaal geen probleem bij Drukbedrijf. Met hun spoed bezorging  kun je op dezelfde dag van het bestellen je drukwerk nog in huis hebben. Bovendien is er op de website ook een team aanwezig die jou maar al te graag willen helpen met het ontwerpen van jou drukwerk. 

Natuurlijk altijd lastig iets via internet bestellen, maar Drukbedrijf heeft daar de ideale oplossing voor. Bij jou bestelling krijg je een gratis digitale proefdruk zodat je precies kunt zien hoe jou bedrukking er uit komt te zien. Bestel je producten ter waarde van meer dan 250 euro, dan kan Drukbedrijf zelfs een hardcopy drukproef kosteloos voor jou produceren. Hoe dit werkt? Stuur gewoon een mailtje met jou verzoek naar i[email protected]

 

 

 

 

Betaalmethodes

Als je eenmaal uit geshopt bent bij de webshop is het tijd om te betalen. Deze webshop heeft verschillende betaalmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken, namelijk de volgende betaalmogelijkheden:

  • Het betalen via Ideal. Dit is een mogelijkheid die bijna iedere webshop wel aanbiedt en er wordt dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Het is op het moment de meest gebruikte betaalmethode.
  •  
  • Het betalen met behulp van een credit card. Door je gegevens van je credit card door te geven, kan de webwinkel het bedrag afschrijven van je credit card. De kaarten die onder andere gebruikt kunnen worden zijn:  Visa en MasterCard Mastercard,

 

Voor de gehele specificities bekijk de algemene voorwaarden van drukbedrijf.nl hier.

 

Retourbeleid

Mocht het pakket niet voldoen aan je verwachtingen, dan is het mogelijk om deze binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. De bedenktijd zal ingaan op de dag na ontvangst van het product.

De kosten die verbonden zijn aan het retourneren van het product zullen de kosten voor de consument zijn. Als de consument al betaald heeft voor het product, dan zal Drukbedrijf het bedrag uiterlijk 30 dagen na het retourneren terugbetalen. 

 

Verzending

Na het verzilveren van je Drukbedrijf kortingscode, of Drukbedrijf aanbieding, en nadat de betaling is voldaan, wil je natuurlijk het bestelde product zo snel mogelijk in huis hebben. Drukbedrijf maakt gebruik van drie verschillende levertijden namelijk; Budget, standaard en spoed. Echter is de exacte levertijd per product afhankelijk van de afwerking. Sommige afwerkingen nemen vanzelf sprekend meer tijd in beslag. Ga om deze reden altijd uit van de langst mogelijke levertijd. De levertijden variëren van 1 tot 6 werkdagen. Indien je een bestelling voor 9:30 besteld, dan geldt dit al als de eerste werkdag. Je bestelling wordt tevens via PostNL of UPS netjes tussen 9:30 en het einde van de dag, bij het door jou aangegeven adres afgeleverd.

 

De levertijd gaat in zodra de betalingen zijn ontvangen, dus zodra er via Ideal of mastercard is betaald. Via een bankoverschrijving kan het zijn dat jouw betaling later bij Drukbedrijf binnen komt. De levertijd voor deze orders gaat pas in zodra je bericht hebt gehad dat zij jou order in behandeling hebben genomen. 

 

Klantenservice

Heb je hulp nodig bij je bestelling, of het verzilveren van een drukbedrijf kortingscode, of bij het ontwerpen van jou drukwerk? Het team van Drukbedrijf helpt je hier natuurlijk graag mee. Met hun unieke service helpen zij jou direct met jou vraag. Je kunt je vraag gemakkelijk stellen via Facebook, twitter of via een mail. Het is zelfs mogelijk om telefonisch contact op te nemen, dit kan alleen tussen 8:30 en 18:00

 


reacties

reageer