Pixum kortingscode en actiecode februari 2024

4.521315468940315
820 reviews
463 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Een origineel fotoboek maken, hoeft dankzij de Pixum kortingscode niet duur te zijn. Kortingscodes en actiecodes voor Pixum vind je op dr-discount.nl. Dr-discount.nl is de site om te bezoeken, wanneer je op zoek bent naar een nuttige korting of actie. Of je nu op zoek bent naar een kortingscoupon of een actiecode, dat maakt niet uit. Belangrijk is, dat je op dr-discount.nl verschillende aanbiedingen en deals kunt vinden waardoor je nog meer kunt genieten van je foto’s.

Welke aanbiedingen kun je verwachten op dr-discount.nl:

  • Kortingscode Pixum gratis verzenden: dankzij deze kortingscode hoef je geen verzendkosten te betalen voor uw bestelling
  • Pixum kortingscode fotoboek: dankzij deze kortingscode kun je je fotoboek nu tegen voordelige voorwaarden samenstellen. Je krijgt nu 20% korting
  • Kortingsbon Pixum: 20% korting foto’s afdrukken
  • 20% korting op wanddeco voor alle nieuwe klanten

Dit is maar een greep uit alle aanbiedingen, deals, acties en actiecodes die dr-discount.nl je kan aanbieden. Je doet er goed aan om regelmatig onze site dr-discount.nl na te kijken op nieuwe aanbiedingen en deals. Zo loop je werkelijk geen enkele buitenkans meer mis. 

lees meer

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Pixum

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Pixum. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Pixum?

Foto’s op papier lijken niet meer van deze tijd te zijn. Foto’s maken we meestal niet langer met een fototoestel en worden vaak gedeeld op social media of verzonden via e-mail. Toch is het nog steeds fijn om fysiek een fotoalbum te doorbladeren, of een fotolijst op de schoorsteenmantel of op de kast te hebben staan. Fotoalbums en fotoboeken leken veel van hun charme te hebben verloren, maar bij Pixum wordt daar zeker anders over gedacht. Bij Pixum kan je terecht wanneer het allemaal wat meer mag zijn. Dankzij www.pixum.nl is het mogelijk om een fotoboek samen te stellen met blijvende waarde.

Hoewel het nooit gemakkelijker was om foto’s te nemen, lijkt het wel of de foto hierdoor zijn status van blijvende herinnering verloren heeft. Daarom pleit de webwinkel voor foto’s afdrukken op papier, om de herinneringen weer tastbaar te maken. Voor wie een foto ontwikkelen een onmogelijke taak lijkt, heeft Pixum nu de oplossing. Zij zorgen niet alleen voor het ontwikkelen van de foto, maar ook voor het afdrukken van de foto. De webwinkel drukt niet alleen fotoboeken, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld onderzetters met foto. Wanneer u graag iemand een bijzonder cadeau wilt geven, dan bieden zij het tweede fotoboek gratis aan.

De webshop doet er alles aan om u van een ouderwets, gezellig en stijlvol fotoalbum te laten genieten. Zeker in geval van een huwelijk, een geboorte, een doopfeest of een andere belangrijke familie aangelegenheid is het meer dan de moeite waard om foto’s af te drukken. Zo heb je later een blijvende herinnering van de bijzondere aangelegenheid.

Niet het cadeau gevonden wat je zocht? Zoek naar een kortingscode HEMA!

 

Betaalmethodes

  • Betalen met creditcard: de webshop aanvaardt creditcards van alle grote aanbieders zoals American Express, Visa of Mastercard. Houd er wel rekening mee dat wanneer je betaalt met een creditcard het bedrag van uw bestelling pas een maand later van je bankrekening wordt afgeschreven
  • Ideal: met Ideal betaal je voor je bestelling in een bekende betaalomgeving die vergeleken kan worden met internetbankieren.
  • PayPal: PayPal wordt steeds populairder als betaalmiddel. Dankzij het gebruik van uw PayPal e-mailadres wordt betalen met een creditcard nog veiliger.
  • Achteraf betaling: hierbij betaal je voor je bestelling direct nadat je de bestelling hebt afgerond. Dit doe je via internetbankieren. Het verschil met Ideal zit hierin dat bij een achterafbetaling de betaling geen deel uitmaakt van het bestelproces. Je bestelling zal pas verwerkt worden op het moment dat je betaling verwerkt en bevestigd is door Pixum.
 

Retourbeleid

Als je ondanks de goede zorgen van Pixum toch een beschadigde zending ontvangt, Neem dan bij voorkeur contact op met de klantendienst. Bij het aanvragen van een retourzending, is het belangrijk dat je eerst een foto maakt van het pakket dat schade opgelopen heeft. De klantendienst zal verder bepalen hoe u het best verder geholpen wordt. 

 

Verzending

Bij Pixum zijn de verzendkosten afhankelijk van het product en het aantal stuks dat je besteld hebt. Op de website vind je een overzichtelijk tabel waar je dit op je gemak kunt bekijken. Om verzendkosten te vermijden, stellen wij voor dat je gebruik maakt van de Pixum kortingscode voor gratis verzenden die je op dr-discount.nl kunt vinden.

Ook de levertijden zijn afhankelijk van het product en de hoeveelheden die je besteld hebt. Ook hiervan vindt je een overzichtelijke tabel op de website. Verder is het belangrijk om weten dat Pixum in heel Europa levert. 


reacties

reageer