kortingscode Planet Cards maart 2023

4.467265725288833
778 reviews
254 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Een kaartje versturen is tegenwoordig niet meer de normaalste zaak van de wereld. Kaartjes zijn immers volgens velen “ouderwets”. Waarom een kaartje sturen als je ook gewoon snel kan mailen? Nou, misschien omdat een kaartje sturen iets persoonlijker voelt. Een kaartje geeft dat beetje extra liefde, troost of blijdschap die je niet goed over kan brengen in een mailtje of een appje. De kracht van een kaartje is nu misschien wel dat het niet meer doorsnee is geworden.

Daarom hebben wij voor jou de kortingscode planet cards op een rijtje gezet! 

Zo kun jij bijvoorbeeld binnenkort iemand een kaartje sturen met korting! Maar er is nog veel meer te doen met deze kortingscodes!

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Planet Cards

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Planet Cards. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Planet Cards?

Planet-Cards is dé expert op het gebied van online fotokaarten. Met behulp van Planet-Cards kun je de moderne technologie perfect combineren met de “nostalgie” van zo’n kaartje. Iets waar postbezorgers ongetwijfeld blij mee zijn, maar de ontvanger van het kaartje ook zeer zeker. Want zeg nou zelf; Het is toch veel leuker om een kaartje te ontvangen dan een simpele mail? Daar spelen ze bij Planet-Cards dan ook erg goed op in. Van kaartopmaat/geboortekaartjes tot huwelijkskaartjes, verjaardagskaarten of verhuiskaartjes, je vindt ze er allemaal. Maar ook fotoboeken, fotocadeau’s kun je er maken. Je kunt in deze webshop zelfs je foto’s afdrukken. Alles is mogelijk bij Planet-Cards. Makkelijk, snel en veilig!

Hoe werkt Planet-Cards?

Het maken van een kaartje of een fotoboek is eigenlijk heel simpel. Op de website spreekt het allemaal voor zich. Planet-Cards biedt enorm veel mogelijkheden wat betreft het maken van kaartjes, fotoboeken, kalenders, agenda’s en ga zo maar door. Toch weten ze het proces simpel te houden.

Wil je zelf een kaartje ontwerpen? Dan kun je kiezen uit een heleboel verschillende formaten. Het ligt er maar net aan wat voor gelegenheid het is, of wat jij een mooi formaat of type kaartjes vindt. Vervolgens kies je wat je op het kaartje wilt zetten. Je kunt er tekst op plaatsen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een mooie passend foto (uit je eigen collectie) uploaden om op het kaartje te plaatsen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Wil je liever kiezen uit de grote verscheidenheid aan bestaande kaarten dan kan dat natuurlijk ook. Op Planet-Cards zijn er een heleboel kant en klare ontwerpen te vinden.

Ontwerpen die jij, als je dat wil natuurlijk, nog net een beetje kunt aanpassen. Planet-Cards geeft je enorm veel vrijheid hierin. Dat is misschien ook wel wat deze webshop zo sterk maakt. De klant is koning luidt het gezegde. Dat is bij Planet-Cards zeker van toepassing!

De volgende stores hebben ook artikels die u mogelijk interesseren: actiecode-posterxxl en Kortingscode-posters.nl

 

Betaalmethodes

Een veilige betaalomgeving is tegenwoordig een must voor webshops. Je moet je klanten immers garanderen dat de betaling vlekkeloos en volledig veilig verloopt. Gelukkig is dit voor Planet-Cards dan ook geen enkel probleem. Uit planet cards ervaringen blijkt dat het bestel- en betaalproces vlekkeloos verlopen. Iets wat voor zich spreekt maar altijd nog even fijn is om bevestigd te hebben.

Planet-Cards biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Van betalen met PayPal tot betalen met een creditcard of het welbekende iDeal. Het kan allemaal in deze webshop. Ze doen er bij Planet-Cards alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Want, zoals eerder gezegd, de klant is koning.

 

Verzending

Het bestellen van de kaartjes is ook erg simpel. Op de website staat het hele proces en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn duidelijk uitgelegd onder het kopjes “Vraag en antwoord”. Maar eigenlijk gaat het bestellen en verzenden van de kaartjes (producten) net als bij iedere andere webshop. Behalve dan natuurlijk dat je planet cards nl ook kan vragen om de kaartjes direct naar de gewenste persoon/personen te versturen. Daarnaast moeten de kaarten ook gedrukt worden. Dit kan bij sommige kaarten wat extra tijd in beslag nemen.

Bestel je gewone kaarten of uitnodigingen dan worden deze binnen 1 werkdag gedrukt. Plaats je de bestelling voor 11:00 dan worden de kaarten dezelfde dag zelfs nog gedrukt. Bij onder andere trouwomslagen, kaarten met glitters, kalenders, foto producten of mini boeken duurt het drukken en versturen wel wat langer. Voor een uitgebreide lijst van verwerkingstijden en levertijden kun je de website van Planet-Cards raadplegen. Hou hierbij wel rekening dat de productietijden niet gelijk staan aan de levertijden. Bovenop de productietijd komt nog eens de levertijd. Kwaliteit heeft tijd nodig zeggen ze weleens ;)!

 

Klantenservice

Het mag dan misschien een kleinere webshop zijn, dat betekent niet dat de klantenservice daaronder moet lijden. Het bedrijf is iedere werkdag tussen 9 en 5 bereikbaar voor haar klanten. Daarnaast kun je ook elke dag van de week een mailtje sturen naar het bedrijf. Hier wordt natuurlijk zo spoedig mogelijk op gereageerd.

 

Kortingscode planet cards

De reden dat je uiteindelijk naar dr-discount bent gekomen is omdat je opzoek bent naar kortingscodes. Of dit nou een kortingscode planet parfum, planet sports kortingscode of kortingscode race planet is. Wij hebben het allemaal voor je! Maar wat nog belangrijker is, is dat wij ook planet cards voucher of planet cards kortingcode hebben. Datgenen waar jij naar opzoek bent. Toch? In het verleden zijn er allerlei verschillende planet cards kortingscode verschenen op het internet. Hieronder hebben wij een rijtje met recente acties om je een indruk te geven.

  • 1. De gehele maand oktober 20% korting op je bestelling
  • 2. Kortingscode voor een gratis proefdruk
  • 3. Gratis verzending bij Planet-Cards
  • 4. 30% korting op fotocadeaus en fotoboeken
  • 5. 30% korting op het gehele assortiment

Zoals je ziet kun je vaak genoeg van een kortingscode profiteren bij deze webshop. Wij maken het graag zo simpel mogelijk voor jou om die Kortingscode planet cards te vinden. Daarom vind je op onze website alle relevante planet cards kortingscode. Naast natuurlijk de vele andere kortingscodes die wij hebben voor zoals: kortingscode lonely planet of planet sports kortingscode.

 

Stuur dat eerste kaartje met Planet-Cards!

We hopen dat we je de nodige informatie hebben kunnen geven over hoe deze webshop werkt, wat de kwaliteiten zijn en waarom je eens een kijkje zou moeten nemen. Als je de webshop nog niet hebt bezocht moet je dat zeer zeker doen.

Vergeet dan niet direct op deze pagina te kijken naar een kortingscode planet cards (dat scheelt je immers weer wat geld).

We wensen je in ieder geval veel plezier met het ontwerpen van je kaartjes, fotoboeken, trouwomslagen of kalenders. En neem van ons aan, zo kaartje ontvangen is toch echt leuker dan een mailtje ;)!


reacties

reageer