Aliexpress coupon en promocode juni 2024

4.457845433255271
853 reviews
429 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Online shoppen? AliExpress is tegenwoordig hét adres om miljoenen producten online aan te schaffen. Van kleding tot autobenodigdheden en van gereedschap tot boeken: met duizenden individuele verkopers kom je altijd tot een goede deal! Schrijf je dan ook snel in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl, zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste AliExpress coupon en AliExpress promocodes, om zo makkelijk en gratis geld te besparen! Dr-discount.nl bekijkt dagelijks de kortingsacties van tientallen webshops, en verzamelt deze voor je, zodat je zelf gemakkelijk kunt bekijken welk van deze kortingsacties voor jou interessant is! Het is altijd interessant om te kijken naar een aliexpress couponcode.

lees meer

AliExpress SUPER DEALS: Iedere dag een nieuwe top aanbieding met hoge kortingen tot 92%

Van Dames- en Herenkleding tot telefoon accessoires, en van sieraden en horloges tot speelgoed, en sportartikelen

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Aliexpress

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Aliexpress. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Aliexpress?

AliExpress: slimmer kopen, beter leven! Deze webwinkel is vergelijkbaar met Ebay en Marktplaats, maar put uit een veel groter assortiment, bestaande uit wel 6000 productgroepen! Van koptelefoons tot make-up en van gereedschap tot elektronica: je kunt het zo gek niet bedenken of AliExpress heef het in huis. Oorspronkelijk bood de site voornamelijk producten uit China aan, maar tegenwoordig zijn er verkopers van over de hele wereld actief op de site. Het komt waarschijnlijk niet als een verassing dat het succes van de site grotendeels te danken is aan het lagere prijsniveau in China. Zelfs na eventuele bijkomende douanekosten zoals invoerrechten, is een bestelling via AliExpress vaak alsnog goedkoper dan wanneer je hetzelfde product lokaal aanschaft. Het gebruik van een couponcode aliexpress maakt het winkelen nog leuker.AliExpress heeft zelf geen voorraad, maar draait op het aanbod van particuliere en zakelijke verkopers.

In eerste instantie was de website bedoeld als platform om bulkpartijen te verhandelen. Veel verkopers bieden dan ook producten aan waarbij een minimale afname van 20 stuks vereist is, maar er zijn er genoeg waarbij je slechts één product kunt bestellen. Met de AliExpress coupon code Nederland of de gewone coupon AliExpress via dr-discountnl is het mogelijk om tot wel 80% korting op schoenen of sieraden te ontvangen! Hiernaast zijn er in het verleden tevens acties geweest voor gratis verzending of een bepaald bedrag aan korting, zoals onder andere bij de actie AliExpress coupon 2015 may, de AliExpress coupon 10 off en de aliexpress coupon 6$. Je hebt dus verschillende acties en daarvoor een aliexpress couponcode.

 

Betaalmethodes

Bestellen via AliExpress gaat eenvoudig via het geautomatiseerde systeem op de website, en naast betalen via creditcard en paypal is het tegenwoordig ook mogelijk om je betaling via Ideal te doen. Let er op dat je bij de bestelling de juiste AliExpress coupon code invoert, om zo maximaal te profiteren van de voordelen en deals welke je ontvangt via dr-discount. Sommige kortingscodes, zoals de AliExpress coupon code march 2015, zijn slechts een beperkte tijd geldig: houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.Over het algemeen is bestellen via AliExpress betrouwbaar: houd er wel rekening mee dat bij een eventueel geschil, de website zelf slechts als tussenluik dient tussen jou als koper, en de verkoper. Bij een eventueel probleem dien je dit dus eerst zelf met de verkoper te bespreken. De AliExpress reviews welke je op het internet vindt zijn over het algemeen positief: wanneer er wordt gesproken over een AliExpress scam, betreft dit in de meeste gevallen een onbetrouwbare verkoper. Check dus altijd eerst de reviews van een verkoper, vóórdat je tot bestellen overgaat.

 

Verzending


De levering en verzending van producten via AliExpress hangen grotendeels samen met de locatie van de verkoper. Nog altijd zijn de meeste producten afkomstig uit China, en zullen dus aan een levertijd zijn onderworpen welke hiermee samenhangt. Je kunt de status van je bestelling bij AliExpress ten alle tijden nakijken in je persoonlijke account. Let er tevens op dat voor producten uit het buitenland in de meeste gevallen invoerrechten gelden: afhankelijk van het soort product en de waarde hiervan, kun je deze heffingskosten vantevoren inschatten. Kijk hiervoor op internet en raadpleeg de website van de Douane. Tot slot is het ook van belang om te weten dat sommige kortingscodes alleen geldig zijn voor bestellingen gedaan van en/of naar Nederland, zoals de AliExpress coupon Nederland. Over het algemeen geldt dat een verzending per schip het goedkoopst of vaak zelfs gratis is: wil je je product sneller hebben, en dient het bijvoorbeeld per vliegtuig verzonden te worden, dan betaal je vaak wat meer. Omdat deze kosten per bestelling erg verschillen, raden we je aan dit per artikel te onderzoeken, voordat je je bestelling plaatst. Voor de levering zijn er dezelfde voorraadden als je een couponcode aliexpress gebruikt

 

 

Klantenservice

AliExpress heeft een uitgebreid klantenservice-systeem op de website, waar je het antwoord op veel gestelde vragen makkelijk kunt terugvinden. Het grootste gedeelte van dit systeem is echter wel in het Engels. Tevens is het mogelijk om contact te zoeken met een virtuele helpdesk, waarmee via een chatsysteem gesproken kan worden. Uiteraard kun je hier ook terecht voor vragen over het gebruik van je AliExpress coupon code. Een couponcode aliexpress wijst zich vanzelf maar toch is het handig mocht je nog een vraag hebben aan hun.

Tot Slot
Na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over het bestellen van een product of artikel via AliExpress? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl, en ben zo als eerste op de hoogte van de nieuwste AliExpress coupon en actiecodes welke je gratis in je mailbox ontvangt! Naast regelmatig een coupon AliExpress, wijst dr-discount.nl je ook op nog veel meer kortingacties bij tientallen andere webshops. Zo loop jij nooit meer een actie, deal of aanbieding mis!


reacties

reageer