kortingscode HelloFresh en korting februari 2019

4.446735395189005
290 reviews
282 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Met een kortingscode HelloFresh laat je jouw box met verse ingrediënten nu nog voordeliger thuisbezorgen. Zo kook je een gezonde maaltijd, zonder dat je teveel betaalt of extra tijd kwijt bent aan het halen van boodschappen. Zo kun je met een kortingscode Hellofresh proefbox eenmalig een doos vol verse ingrediënten voor verrassende recepten uitproberen of gebruik de kortingscode hellofresh fruitbox wanneer je moeite hebt om het verse fruit in huis op peil te houden. Zo eet je gevarieerd en gezond, voor een lage prijs. En met een van de hellofresh coupons is het nog voordeliger ook. Kijk regelmatig voor een aanbieding hello fresh hier.

lees meer
 

Wat verkoopt HelloFresh?

Hello Fresh zorgt ervoor dat je na een lange dag werken geen boodschappen meer hoeft te doen, of je zorgen hoeft te maken over wat je zult gaan eten. Met een coupon hello fresh is dit zelfs nog "relaxter".

Op HelloFresh vind je dit soort acties:

  • Hellofresh kortingskaart twv 20 cadeau voor je eerste twee boxen
  • 10 euro korting bij inschrijven op de nieuwsbrief
  • Actiecode voor 20 euro korting op je bestelling
  • HelloFresh kortingscode 2014

Met een abonnement op één​ van de boxen krijg je iedere week korting Hellofresh de benodigdheden voor verschillende maaltijden. Je kunt je abonnement tussendoor aanpassen omdat je bijvoorbeeld een keer meer tijd hebt om te koken. De meeste mensen hebben niet zoveel moeite met het koken op zich, vinden het vaak leuk, maar het geregel eromheen en het ontbreken van een idee wat te maken wordt vaak als ergernis ervaren.

Deze webshop biedt de oplossing in de vorm van kant en klare recepten met verse ingrediënten, zodat jij de hele week vooruit kunt .Schrijf je op dr-discount.nl vandaag nog in voor de nieuwsbrief van de webshop, dan haal je jouw verse maaltijden extra goedkoop in huis met de kortingscode HelloFresh Kortingscode's worden regelmatig herhaald en ook een kortingsvoucher 15 euro scheelt een hoop op jouw budget. We informeren je direct per e-mail wanneer er een nieuwe couponcode hellofresh online staat. Naast de acties van deze website kun je er ook voor kiezen om e-mail te ontvangen bij een nieuwe actie van Kortingscode Wijnvoordeelbijenkorf-kortingscodes of kortingscode Hema.

 

 

Betaalmethodes

Betalen bij HelloFresh

Jouw bestelling met Hellofresh korting betaal je op verschillende manieren. Hieronder lees je welke betaalmogelijkheden de webshop hanteert:

  • Automatische incasso: Hierbij worden de betalingen voor de boxen die je ontvangt elke week automatisch afgeschreven.
  • iDeal: Doe je de eerste betaling met iDeal, dan kun je veilig en vertrouwd via je eigen bank betalen. Voor de volgende boxen betaal je per automatische incasso.
  • PayPal: Betaal je eerste box gemakkelijk en snel in een paar klikken. De volgende boxen voldoe je per automatische incasso.
  • Creditcard: Je kunt jouw box in een versleutelde omgeving van je creditcardmaatschappij betalen. Daarna dien je de boxen via automatische incasso te voldoen.

Je kunt in het hoofdmenu kiezen voor cadeaubon om een cadeaukaart te verzilveren.Hiervoor vul je aan de rechterkant van de pagina de HelloFresh code van de bon in, waarna je wordt doorgestuurd naar de desbetreffende box. Bij een hellofresh aanbieding of hellofresh coupons veranderd dit niet btw.

 

Retourbeleid

Retourneren bij Hello Fresh

Je kunt jouw maaltijdbox niet retourneren. Wel kun je tot en met de woensdag voordat je box geleverd wordt, de levering wijzigen of opzeggen, of je abonnement stilzetten. Als je een nieuw abonnement hebt en iets wilt wijzigen aan je eerste box, dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt je abonnement met de kortingscode HelloFresh​ opzeggen door op je accountpagina te kiezen voor de box waarvan je het abonnement wilt opzeggen. Daarna kun je rechtsonder op ‘Dit lidmaatschap opzeggen’ klikken en de stappen volgen.
Ten slotte ontvang je een bevestigingsmail van je opzegging.

 

Verzending

Verzendmogelijkheden

De bestelling die jij plaatst met een  dr-discount coupon wordt tot aan de deur gebracht. Naast je abonnement op de box betaal je geen extra verzendkosten. In Utrecht, Noord-Holland (behalve de kop) en Zuid-Holland (tot aan de grens Hellevoetsluis) kies je voor bezorging op zaterdag tussen 8.00 en 14.00 uur, op zondag tussen 11.30 en 21.00 uur of op maandag of woensdag tussen 16:30 en 22:30 uur. In de rest van Nederland is dezelfde bezorging op zaterdag en zondag mogelijkmaar bezorging ’s avonds gebeurt daar op dinsdagen tussen 17.00 en 22.30 uur. Op de meeste Waddeneilanden wordt je bestelling zondag tussen 9.30 en 17.00 uur geleverd: op Terschelling en Vlieland op dinsdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Je kunt kiezen voor een voorkeurstijd voor je bezorging in vensters van drie uur. Je krijgt een dag voor bezorging een SMSje met de bezorgtijd. Je kunt je voorkeurstijd aanpassen in je account.

 

klantenservice

Heb je vragen over het gebruik van een kortingscode HelloFresh, korting Hellofresh of een aanbieding hello fresh wijziging van je box, of een andere vraag, neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 21.00 uur.

E-mail: [email protected]
Telefoon: 020 760 20 14

Kijk regelmatig voor een hellofresh aanbieding en coupon hello fresh op deze pagina.


reacties

reageer