Acties en kortingscode Koopjesdrogisterij 2021

4.490533562822718
580 reviews
331 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

Koopjesdrogisterij vindt het belangrijk om de beste producten tegen de beste prijs aan te bieden. Op deze site vind je vaak producten die tegen een lage prijs aangeboden worden. Toch kan het altijd nog beter. Je kunt namelijk ook gebruik maken van een kortingscode Koopjesdrogisterij waardoor het voordeel nog groter wordt. Dit is mogelijk via dr-discount.nl. Wij maken het mogelijk om nog verder met de prijzen te stunten. Op dr-discount.nl vind je diverse Koopjesdrogisterij waardeboncodes en talloze koopjes waardoor de prijzen van Koopjesdrogisterij nu nog voordeliger worden dan ze al waren. 

Mogelijke voordelen die aangeboden worden door dr-discount.nl zijn:

  • Een Koopjesdrogisterij kortingscode die een gewaarborgde korting van 10% biedt
  • Een kortingsbon Koopjesdrogisterij waarbij het mogelijk wordt om de verzendkosten te laten vervallen, ook al bestel je voor minder dan €75 aan producten
  • Automatisch 25% korting op je duurste aankoop wanneer je meerdere producten besteld en een Koopjesdrogisterij code gebruikt
  • Wie zich inschrijft voor de nieuwbrief geniet 25% korting Koopjesdrogisterij bij een volgende bestelling

Uiteraard is het belangrijk om behalve de Koopjesdrogisterij waardebon van dr-discount.nl ook de site Koopjesdrogisterij in het oog te blijven houden. Zo laat je bij deze koopjesdrogist geen enkele korting liggen en blijf je zelfs op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het Koopjesdrogisterij schaatsteam!

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Koopjesdrogisterij

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Koopjesdrogisterij. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Koopjesdrogisterij?

We gebruiken allemaal drogisterijproducten. Feitelijk is er geen enkele winkel die kan tippen aan de veelzijdigheid van een drogisterij. We kunnen ons zo voorstellen dat het je meer dan eens overkomen zal zijn dat je net niet genoeg tijd had om langs de drogist te gaan, terwijl je toch het één en ander nodig had. Of het nu over medicijnen zonder recept, vitamines, onderhoudsproducten, hygiëneproducten of verzorgingsproducten gaat, maakt niet zoveel uit. In een klassieke drogisterij vind je diverse producten die je op dagelijkse basis nodig hebt. Bij een drogisterij online zoals de Koopjesdrogisterij is het niet anders. Feitelijk is deze site een soort drogisterij.nl.

Het grote voordeel van een drogist online zoals de Koopjesdrogisterij is dat je er de deur niet voor uit moet en dat je hier geen rekening moet houden met openingsuren. Hier kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor alle drogisterijproducten die je maar kan wensen. Bovendien staat Koopjesdrogisterij als online drogist garant voor een gamma van kwaliteitsproducten en is Koopjesdrogisterij betrouwbaar. Er staan op internet daarom ook veel lovende Koopjesdrogisterij reviews.

Wie op zoek is naar alternatieve geneesmiddelen of voedingssupplementen kan hier topproducten van pure kwaliteitsmerken vinden aan betaalbare prijzen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je portemonnee. Koopjesdrogisterij biedt als onlinedrogist wel 70.000 producten aan van topmerken zoals Weleda, Dr. Vogel, Etixx, Scholl en Zwitsal. En dit is nog maar een greep uit de vele topmerken die door Koopjesdrogisterij aangeboden worden.

Heb je vandaag toch niet gevonden wat je zoekt? Kijk ook eens op dr-discount.nl voor een kortingscode Kruidvat.

 

Betaalmethodes

Bij Koopjesdrogisterij kun je op verschillende manieren betalen:

  • iDeal: hierbij betaal je met je pinpas en ga je op dezelfde manier te werk als bij internetbankieren. De betaling wordt op dezelfde manier beveiligd als bij de bank.
  • Mistercash: dit is de Belgische variant van iDeal. Belgische klanten met een rekening bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen hier probleemloos van gebruikmaken. 
  • Rembours: deze mogelijkheid van betaling wordt alleen voor Nederland aangeboden. Hierbij betaal je je bestelling bij levering aan de postbode of bezorger van het koeriersbedrijf. Wanneer je voor meer dan €500 besteld hebt word je gevraagd om je bestelling in het postkantoor af te halen en te betalen.
  • Vooruitbetaling: hierbij maak je geen gebruik van betaling via de site, maar betaal je de bestelling via een bankoverschrijving. Je stort het geld op rekeningnummer IBAN NL33 RABO 0109081781 t.n.v. Droginet te Blijham. Vergeet hierbij niet alle gegevens te vermelden: je naam, bestelnummer en bankrekeningnummer moeten vermeld zijn. Je bestelling zal pas geleverd worden nadat de betaling is ontvangen. 
  • Achteraf betalen: Koopjesdrogisterij laat je toe je bestelling achteraf te betalen. Je vindt dan een onvoldane factuur bij je bestelling. Deze betaalwijze wordt aangeboden in samenwerking met Klarna.
 

Retourbeleid

Soms kom je er achter dat wat je besteld hebt niet aan je wensen voldoet. Dit kan gebeuren. Vergissen is menselijk, en daarom is het bij Koopjesdrogisterij ook mogelijk om je bestelling terug te sturen. Koopjesdrogisterij geeft je ook de mogelijkheid om een product te ruilen tegen een ander product naar keuze. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice.

Het is mogelijk om binnen een termijn van 14 dagen je aankoop ongedaan te maken. Nadat je aankoop ongedaan gemaakt is, heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te zenden. Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag op je rekening terug gestort worden.

Let wel: geneesmiddelen kunnen enkel retour gezonden of geruild worden in een ongeopende verpakking.

 

Verzending

Bij Koopjesdrogisterij worden geen verzendkosten gevraagd wanneer de waarde van je bestelling meer dan €75 bedraagt. Bij bestellingen onder €75 worden wel verzendkosten aangerekend.

Koopjesdrogisterij is de onlinedrogist en verzendt je bestellingen naar Nederland, België en Duitsland. Wanneer je bestelling minder dan €75 bedraagt, betaal je 4,95€ voor de verzendkosten. Voor België en Duitsland zijn geen rembourszendingen mogelijk. In Nederland betaal je hiervoor €9,95.

 

Klantenservice

Voor al je vragen over een kortingscode Koopjesdrogisterij kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 16:00. Ook is de klantenservice via e-mail of via een aangetekend schrijven naar Koopjesdrogisterij Oude Pekela te bereiken.

Telefoonnummer:
0857 920181

E-mail:
[email protected]

Postadres:
Koopjesdrogisterij
Turfweg 9
9665 EZ Oude Pekela


reacties

P.S. Kreijger 64 months, 24 days ago
Hallo,
Ik heb me net ingeschreven voor jullie nieuwsbrief maar vind nergens de kortingscode(s).
Graag uw reactie
BVD
Vr. gr.,
Peter

reageer