Anderzorg korting mei 2019

4.506756756756758
295 reviews
392 weergaves vandaag
1 kortingscodes verzilverd vandaag

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekeraar voor volgend jaar, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kijk eens naar Anderzorg: al meer dan 6 jaar behoort deze aanbieder tot één van de goedkoopste zorgverzekeraars,

en loopt de gemiddelde Anderzorg korting hoog op!

En wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl loop je geheid geen deal, actie of korting op een Anderzorg zorgverzekering meer mis! Hoe werkt dit dan? Dr-discount houdt iedere nieuwe Anderzorg kortingscode actief voor je in de gaten, om deze vervolgens gratis en voor niets per mail naar je te sturen. Zo profiteer jij vrijblijvend van de laatste kortingsbon Anderzorg en Anderzorg aanbieding zonder dat je hier iets voor hoeft te doen!

De Anderzorg korting die je kunt scoren via dr-discount is hiernaast ook nog eens zeker de moeite waard!

Zo heeft een eerdere kortingscode Anderzorg een voordeel van 20 euro opgeleverd bij het afsluiten van een zorgverzekering. En een andere korting Anderzorg gaf klanten een voordeel van wel 20 % op een Anderzorg verzekering reis! Dat is nog eens voordelig en goed voorbereid op vakantie gaan! En weer een andere Anderzorg aanbieding, de Anderzorg tip een vriend actie, gaf shoppers 40 euro korting Anderzorg voor het aanbevelen van de verzekering bij bekenden!

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Anderzorg

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Anderzorg. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Anderzorg?

Anderzorg is, als partner van Menzis, een betrouwbare en goedkope verzekeraar waarbij je makkelijk en snel je zaken online kunt regelen. De premie is al jaren één van de goedkoopste van Nederland: je betaalt slechts 93 euro per maand voor je basisverzekering!

Dit is uiteraard nog zonder de eventuele Anderzorg korting die je scoort met een kortingscode Anderzorg via dr-discount! Het verplicht eigen risico staat voor 2016 op 385 euro, en door het aanpassen van het vrijwillig eigen risico, kun je de maandpremie nog verlagen. De basisverzekering biedt, door de samenwerking met Menzis, een ruime keuze uit behandelaars en artsen.

Zo dekt deze onder meer onder meer huisartsenzorg, medicijnen, basis geestelijke gezondheidszorg, specialistische zorg in een ziekenhuis, fysiotherapie voor bepaalde aandoeningen, en spoedeisende zorg in het buitenland voor een Nederlands tarief. Hiernaast kun je je nog aanvullend verzekeren voor bijvoorbeeld tandheelkundige behandelingen (Anderzorg tand), orthodontie en brillen en lenzen.

Doordat je vrijwel alles makkelijk via internet kunt regelen, worden de premies laag gehouden. Met de handige Mijn Anderzorg app bekijk je gemakkelijk en snel alle zorgzaken: en je kunt hier zelfs declaraties mee doorgeven, om zo aanspraak te maken op de Anderzorg vergoedingen waar je recht op hebt. Hiernaast kun je met de online Zorgvinder op je gemak bekijken welke zorgaanbieders zich bij jou in de buurt bevinden.

In de meeste gevallen is er wel een zorgaanbieder te vinden welke afspraken heeft met Anderzorg, waardoor je de behandelkosten niet zelf voor hoeft te schieten! De verzekeringen scoren gemiddeld hoog op review-sites: zo staat er momenteel een score van 7,8 genoteerd op Independer!

 

Afsluiten

Ben je overtuigd, en klaar om je verzekering af te gaan sluiten met een leuke Anderzorg korting? Op de website lees je alles over de verschillende polissen en de hier bij behorende dekkingen: uiteraard gaat er hier soms nog een korting Anderzorg vanaf via dr-discount.nl. Met de standaard naturapolis heb je al een basisverzekering voor 93 euro per maand: hierbij zit dan een verplicht eigen risico van 395 euro (dit is wettelijk vastgesteld). Door te kiezen voor een hoger eigen risico, kun je je maandpremie verlagen.

Bij een eigen risico van 885 euro betaal je bijvoorbeeld maar 69 euro per maand (prijspeil 2016) aan premie! De prijzen voor 2017 worden binnenkort bekend gemaakt: wanneer je je registreert op de website, ontvang je direct een mailtje van Anderzorg zodra deze is vastgesteld. Hiernaast kun je ook nog een Anderzorg korting van 1 of 2 procent scoren wanneer je per kwartaal, halfjaar of jaar betaalt. Je betaalt de verzekering door middel van automatische incasso of door het bedrag zelf over te maken. Wanneer je de door jou gewenste polis hebt geselecteerd, vul je in het volgende scherm je persoonlijke gegevens in. Ook geef je door waarom je de verzekering aanvraagt: naast overstappen per 1 januari, kan het ook nog zo zijn dat je bijvoorbeeld via je oude werkgever verzekerd was, of uit het buitenland komt.

Wanneer je aanvraagt omdat je per 1 januari wilt overstappen, wordt je huidige zorgverzekering door Anderzorg opgezegd: dat is nog eens mooi meegenomen! Zodra alles gereed is, ontvang je een bevestiging per mail, met hierin tevens je polis.

 

Declareren

Zodra je verzekering in is gegaan, kun je zelf declaraties doorvoeren via Mijn Anderzorg. Je logt hiervoor gemakkelijk en snel in via DigiD, zowel op je telefoon als op de computer. Hier kun je tevens al je gegevens inzien en wijzigingen doorvoeren. Je hoeft niets op te sturen per post, maar vult de gegevens in van de behandeling en het factuurnummer, en maakt een duidelijke, heldere foto van de nota.

Bewaar de originele nota voor jezelf. Zodra de declaratie is ontvangen, ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Er wordt naar gestreefd om je ingediende nota binnen 2 weken af te handelen: in augustus 2016 was deze doorlooptijd 5 werkdagen. Let er op dat facturen uit het buitenland nog wel via de post ingediend moeten worden.

Voor sommige declaraties heb je vantevoren toestemming nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulpmiddelen en vervoer. Hiervoor dien je vooraf een machtigingsaanvraag in te dienen. Doe je dit niet, dan loop je kans dat de gemaakte kosten niet worden vergoed. Voor een machtigingsaanvraag kun je de specifieke regels online inzien, maar in de meeste gevallen heb je het volgende nodig:

  • Een gemotiveerde brief van je behandelaar, waarin hij of zij specifieke toelichting geeft over waarom deze behandeling nodig is.
  • Een gespecificeerde offerte.

Uiteraard geldt dit niet voor bijvoorbeeld spoedeisend vervoer via ambulance en helikopter: hier hoef je vooraf geen toestemming voor te vragen. Dit is wel het geval wanneer het vervoer niet van spoedeisende aard is. Heb je al een machtiging voor een bepaald soort aandoening of voor een bijzondere behandeling van je huidige zorgverzekeraar, en stap je over? Dan wordt deze machtiging gewoon overgenomen, zodat hij nog geldig blijft. Bekijk de website voor meer informatie over hoe je dit regelt, of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie en advies.

Anderzorg heeft (deels via Menzis) contracten met meer dan 35.000 zorgverleners door heel Nederland, zodat er altijd wel eentje bij je in de buurt is. Kijk dit altijd eerst na via de website, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer je kiest voor een aanbieder waarmee geen afspraken zijn gemaakt, zul je in veel gevallen namelijk een deel van de rekening zelf moeten betalen.

 

Annuleren

Nadat je de verzekering online hebt afgesloten, en je hiervan een bevestiging hebt ontvangen per mail, heb je nog 14 dagen de tijd om de overeenkomst zonder opgaaf van reden te annuleren. Hierna is de polis jaarlijks opzegbaar.

 

Klantenservice

Heb je vragen over de dekking van een bepaald soort behandeling, over de Anderzorg vergoedingen of over de actie social shop Anderzorg 40 euro of een andere Anderzorg korting? Dan zit de kantenservice uiteraard voor je klaar! Je kunt op verschillende manieren contact opnemen.

In de meeste gevallen kun je het antwoord op je vraag terugvinden onder de veelgestelde vragen op de website. Spreek je toch liever iemand persoonlijk? Bel dan met het nummer 0900 – 16 16 160. Deze lijn kost je 20 cent per gesprek: dit tarief wordt gerekend om zo samen de kosten van de premie laag te kunnen houden. De telefoonlijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 ´s ochtends tot 17:00 ´s middags. De beste tijd om te bellen is tussen 08:30 en 10:00 uur, of tussen 15:30 en 17:00 uur.

Het makkelijkst is het om een vraag te stellen via e-mail, of om te chatten met een medewerker.De chat is geopend op dezelfde tijden als de telefoonlijn. Voor vragen die je via mail wilt stellen, kun je gebruik maken van het contactformulier op de website. Er wordt getracht om je vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Tot slot kun je ook nog contact zoeken met het webcare-team: via Facebook en Twitter wordt op werkdagen tot 22:30 ´s avonds geantwoord op vragen en opmerkingen.

 

Heeft dit artikel je overtuigd over de voordelen én besparingen die je scoort bij het afsluiten van een Anderzorg verzekering? Het is inmiddels alweer bijna overstaptijd, dus wacht niet langer en schrijf je direct in voor de nieuwsbrief op dr-discount.nl! Je ontvangt direct de nieuwste Anderzorg korting in je mailbox, zodra de mensen van dr-discount deze voor jou gespot hebben! Met de Anderzorg aanbieding of Anderzorg kortingscode die je op deze manier scoort, heb je binnen no-time een betaalbare Anderzorg verzekering! Niet op zoek naar een nieuwe verzekeraar, maar wel geinteresseerd in hoge kortingen en discounts op andere artikelen en belevenissen die je via internet kun aanschaffen?

Ook dan loont het zeker om je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Van kortingen op parfum bij douglas-kortingscode, tot leuke acties voor SeaWorld of slagharen-aanbieding, dr-discount regelt het voor je! Waar wacht je nog op?


reacties

reageer