Acties en kortingscode PostNL 2021

4.562393162393161
584 reviews
158 weergaves vandaag
0 kortingscodes verzilverd vandaag

PostNL maakt over het algemeen gebruik van standaard tarieven, maar af en toe kun je een voucher vinden waarmee je met een flinke discount je post regelt. Op dr-discount.nl staan deze bovendien gemakkelijk op een rijtje, zodat je naast een kortingscode greetz ook terecht kunt voor je kortingscode postnl kaartenservice of postnl kortingscode corendon.

Voorbeelden van een kortingscode PostNL op dr-discount.nl:

 • Een echte kus op je valentijnskaart
 • Tweede verjaardagskaart gratis
 • Kortingscode postnl postzegels direct printen
 • Gratis drukwerk bij je mailing
 • Kortingscode postnl persoonlijke postzegel maken

Op onze couponsite dr-discount.nl kun je je bovendien direct abonneren op de nieuwsbrief, waardoor je alle aanbiedingen van het postbedrijf nu meteen per e-mail ontvangt. Zodra er een nieuwe actie loopt, krijg jij hier dan bericht van.

 

lees meer
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van PostNL

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van PostNL. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt PostNL?

PostNL is misschien wel de bekendste pakketbezorger van Nederland. Zo kun je je online bestellingen via PostNL laten versturen en deze op een voor jou gunstig tijdstip laten bezorgen. Of je verstuurt natuurlijk zelf een pakket, wat je net als een te ontvangen pakket gemakkelijk kunt volgen door Track and Trace. Tijdens de feestdagen heeft het postbedrijf vorig jaar meer dan een miljoen pakketten per dag bezorgd. Ook voor je overige post kun je terecht op de webshop, want in Nederland worden ruim 2 miljard poststukken per jaar verstuurd. Met een zeer hoge bezorgkwaliteit en klanttevredenheid verstuur je met een goed gevoel je post en pakketten, nationaal en internationaal, verzekerd en standaard.

Niet de aanbieding gevonden waar je naar op zoek was, neem dan eens een kijkje bij de Greetz kortingscode.

 

Betaalmethodes

Bij PostNL betaal je portokosten voor je pakket of briefpost. Er zijn twee manieren om deze te voldoen:

Online op de pagina Portokosten: Vul de betaalcode in die op de portokaart staat en betaal vervolgens je post met iDeal of een eenmalige incasso. Kies je voor een eenmalige incasso, dan wordt het bedrag aan het eind van de week afgeschreven.

Postzegels op de portokaart doen: Haal de adressticker van de portokaart en plak dan postzegels met de waarde van het te betalen bedrag op de portokaart. Post vervolgens de portokaart in een van de oranje brievenbussen.

 

Verzending

Bij PostNL zijn er tal van tarieven voor je brievenpost en je pakketten, voor aangetekend en onaangetekende post en voor binnenlandse en buitenlandse zendingen van verschillende gewichten. Kijk van te voren even of je gebruik kunt maken van een coupon voor postnl korting pakket of briefpost van dr-discount.nl. Hieronder de tarieven voor pakketten en brievenpost binnen Nederland:

Pakketpost voor pakketten van 2 tot 30 kg.:

 • Pakketpost inclusief Track & Trace: 6,95 tot 13,25 euro afhankelijk van het gewicht.
 • Aangetekende post om je waardevolle spullen tot 500 euro te verzekeren: 8,60 tot 14,90 euro afhankelijk van het gewicht.
 • Verzekerservice om je spullen tot 5.500 euro te verzekeren: 14,45 tot 20,75 euro afhankelijk van het gewicht.
 • Betaalservice waarbij je post pas afgegeven wordt als de ontvanger betaald heeft: 18,35 tot 23,20 euro afhankelijk van het gewicht.

Briefpost tot 2 kg.:

 • Brief: 0,69 tot 3,45 euro afhankelijk van het gewicht.
 • Brievenbuspakje: 3,95 euro.
 • Aangetekend: 7,95 euro.
 • Verzekerservice: 13,80 euro.
 • Betaalservice: 18,35 euro.
 

Afhalen van je PostNL pakket

Je hoeft vanaf nu nooit meer thuis te blijven om je pakket aan te nemen. Verander zelf eenvoudig de bezorglocatie, dan wordt het pakket afgeleverd bij het Postkantoor of een Pakketautomaat.

Heb je de bezorger gemist, dan kun je met de barcode van je pakket zelf bepalen waar je pakket de volgende keer wordt bezorgd:

 • Afhalen op het Postkantoor: Haal je pakket af op het Postkantoor bij je in de buurt, door heel Nederland.
 • Afhalen bij een Pakketautomaat: Laat je pakket afleveren in één van de vele Pakketautomaten op een NS-station of op Schiphol Plaza.

 

 

Klantenservice

Heb je een vraag over de status van je zending of andere vragen die niet bij de veelgestelde vragen op de site staan, dan kun je contact opnemen met de medewerkers via Twitter, chat of telefonisch, of je kunt het online contactformulier invullen. Hieronder de mogelijkheden om contact op te nemen onder elkaar:

Tweet je vraag naar @PostNL en je krijgt binnen een uur antwoord. Heb je een zakelijke vraag, bijvoorbeeld over postnl korting medewerkers, dan kun je terecht op @PostNL_Zakelijk met je tweet.

De chat en telefonische hulp is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Telefoonnummer 0900 0990 (45 ct/per gesprek). Je kunt ook de zakelijke klantenservice via de chat of telefonisch op telefoonnummer 088 868 68 68 (lokaal tarief)bereiken van ma-vr 08.00 tot 19.00 uur.

Natuurlijk kun je ook per post terecht met vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld de kortingscode PostNL. Stuur hiervoor je brief naar: Postbus 99180, 8900 NA LEEUWARDEN. Je zakelijke brief stuur je naar: Postbus 19100, 2500 CC DEN HAAG.


reacties

reageer