Heineken aanbieding februari 2024

4.474784747847486
812 reviews
424 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Het bekendste biermerk: Heineken aanbieding

Het bekendste biermerk van Hollandse bodem behoeft voor de meeste mensen uiteraard weinig introductie meer. De multinational behoort vandaag de dag tot de grootste bierbrouwerijen ter wereld, en is hiernaast ook de grootste producent van cider ter wereld! Het kopen van een lekker biertje brengt uiteraard altijd wat voorpret met zich mee, maar dit wordt nog leuker wanneer je gebruik kunt maken van een leuke Heineken aanbieding! Dr-discount.nl monitort voor jou dagelijks de nieuwste en scherpste online aanbiedingen van deze aanbieder, zodat ze jou gratis en voor niets de beste deals kan bieden op het gebied van Heineken!

lees meer

Heineken THE SUB thuistap al vanaf 149 euro + Gratis bezorging

Tap het perfecte biertje nu helemaal zelf thuis in je eigen keuken, dankzij de Heineken SUB. Het is zo eenvoudig je bestelt je favoriete bier bij de sub zoals Heineken, Desperado of toch liever Amstel Radler, en velen andere smaken bier. Je kunt het dankzij de Heineken sub gemakkelijk zelf tappen. Dus breng het verse bier gemakkelijk bij jou in huis dankzij de Heineken SUB.

Heineken aanbieding: 5% korting op jou favoriete bier bij een Torp Bier abonnement

Krijg maandelijks of een keer per twee maanden je favoriete bier aan huis geleverd. Met het Torp Bier abonnement. Bovendien krijg je ook nog eens 5% korting op je favoriete Torp bier. Dus wacht niet langer en schenk je vrienden een heerlijk zelfgetapt biertje dankzij dit Torp bier abonnement van Heineken.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Heineken

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Heineken. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Heineken?

Heineken aanbieding heeft geen introductie nodig

Zoals gezegd behoeft de naam Heineken voor menigeen geen introductie meer, maar wist je al dat onder andere ook de merknaam Amstel eigendom is van dit concern? Hiernaast onstonden ook bekende merken zoals Jillz onder de vlag van deze brouwer. Inmiddels worden de biertjes gebrouwen door meer dan 140 brouwerijen in 71 landen, en is het merk tevens hoofdsponsor van vele belangrijke sportevenementen. Momenteel zijn er zo’n 80.000 werknemers in dienst, wereldwijd! Uiteraard is het van belang om te weten dat bier alleen verkocht mag worden aan mensen van boven de 18 jaar, en dat je van het gerstennat dient te genieten met mate! Wanneer je gebruikt maakt van een aanbieding Heineken via dr-discount.nl ontvang je gegarandeerd een leuke korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een Heineken folder aanbieding! In het verleden heeft een kortingscode Heineken aanbieding supermarkt klanten bijvoorbeeld al eens een korting van wel 2,27 per literblik opgeleverd! Een andere Heineken korting zorgde voor wel 41% korting op een tray blikjes, en weer een andere Heineken actiecode voor maar liefst 36% op kratjes aangeschaft bij de Spar! 

 

Betaalmethodes

Om gebruik te maken van een Heineken actiecode, dien je deze in de meeste gevallen mee te nemen naar de retailer (vaak een grote supermarkt zoals Albert Heijn of Plusmarkt). Sommige merchandise-artikelen, zoals verjaardagscadeaus en limited-edition versies, kunnen alleen via internet besteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke barbequeset of verjaardagskaarten.

Aangezien deze producten door veel verschillende aanbieders op de markt worden verkocht, is het niet mogelijk om een eenduidig antwoord te geven voor wat betreft de bestelling, betaalwijze en verzending. Raadpleeg hiervoor altijd eerst de klantenservice van de desbetreffende on- of offline retailer. Wanneer je via dr-discount gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een kortingscode Heineken aanbieding volgende week, kan het soms zo zijn dat je dient te wachten tot de ingangsdatum van de actie, alvorens je tot bestelling (of aankoop in de winkel) over kunt gaan.

Uiteraard kun je met een Heineken aanbieding deze week in de meeste gevallen wel alvast je korting veilig stellen door je code te verzilveren: wederom ligt het hierbij aan de aanbieder op welke manier dit mogelijk is.

 

Verzending

Ook voor wat betreft levering en verzending, geldt net zoals hierboven, dat er voor dit stuk geen eenduidig antwoord kan worden geproduceerd, daar de levering en verzending afhangt van de aanbieder. In de meeste gevallen gebruik je de dr-discount actiecode in persoon bij de winkel zelf. Voor leveringen zijn de voorwaarden afhankelijk van de eventuele website waar je je bestelling doet, of uiteraard van de bezorgservice van desbetreffende retailer, zoals bijvoorbeeld een supermarkt. 

 

 

 

Klantenservice

Heb je nog vragen over een bepaald Heineken product, of over een bepaalde Heiniken aanbieding of Heineken korting? Voor winkelspecifieke acties kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende retailer, maar voor vragen over een specifiek product kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van de brouwer zelf!

Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Zoeterwoude en is te bereiken op telefoonnummer 071 – 54561111. Uiteraard is het ook mogelijk om je vraag te stellen per e-mail: vul hiervoor het contactformulier in op de website van Heineken! Let er op dat het hoofdkantoor niet altijd gedetailleerde informatie kan geven over het gebruik van een kortingscode Heineken: doordat het bedrijf met veel verschillende retailers werkt, worden specifieke kortingen van deze winkels meestal niet vanaf het hoofdkantoor besloten.

 

Tot slot

Heb je honger gekregen na het lezen van dit stuk, dan kun je met de just-eat-kortingscodes of new-york-pizza-actie? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief via de website van dr-discount.nl, om zo nooit meer een leuke Heineken aanbieding of Heineken korting te missen! Naast vele acties en discounts op de producten van deze brouwer, heeft dr-discount tevens vele andere leuke aanbiedingen voor je! Van kledingwebshops tot juweliers en van posterwinkels tot dagjes uit, je kunt het zo gek niet bedenken of dr-discount heeft voor jou de kortingscodes in huis wanneer je ze nodig hebt! Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!


reacties

reageer