Foka kortingscode en acties 2023

4.478260869565218
804 reviews
348 weergaves vandaag
2 kortingscodes verzilverd vandaag

Foka is dé specialist in fotografie, televisie en audio. De webwinkel heeft zelf al vele mooie aanbiedingen en met de Foka kortingscode kun je nog eens extra geld besparen! Dr-discount helpt jou bij het vinden van elke Foka kortingsbon, Foka superstore korting of Foka cashback actie die er is. Zo hoef je niet zelf op zoek naar een kortingscode Foka, maar kun je simpelweg op onze website zien welke acties er op dit moment lopen. Acties die in het verleden hebben gelopen zijn:

  • Een kortingsactie Foka met €50,- cashback bij een bepaalde camera.
  • Foka korting van bijvoorbeeld 30% op je eerste HEOS LINK aankoop.

De webwinkel heeft dus vele verschillende soorten acties, kortingen en gratis artikelen waarmee geld besparen wel heel makkelijk wordt. De coupons die je tegenkomt zijn allemaal actueel. Wanneer een actie verlopen is, verwijderen wij deze van de website. 

lees meer

Tot 50% korting op meer dan honderd artikelen van Foka

Profiteer nu van de 50% korting van Foka, op meer dan honderd artikelen. Grote deel van de artikelen zijn door Foka inkopers ingekocht bij faillissementen, beurzen en speciale restpartijen van Foka leveranciers. Soms worden deze producten geleverd in een minder mooie verpakking, omdat ze misschien al eerder uit de doos zijn geweest of uit de Foka vitrine komen. Deze producten hebben wel nog steeds de zelfde kwaliteit en de volle 100% fabrieksgarantie. Profiteer nu! Deze producten worden soms geleverd in een minder mooie verpakking, zijn af en toe een keer uit de doos geweest of komen uit onze vitrine, maar hebben altijd de volle 100% fabrieksgarantie. >>>>> Profiteer nu, want op=op!

50% korting
Houd mij op de hoogte van de nieuwe promoties van Foka

Je krijgt maximaal 1x per week een e-mail met de acties van Foka. Je kunt je altijd afmelden.

 

Wat verkoopt Foka?

Foka is gespecialiseerd in foto- en videocamera’s, televisies en audio apparatuur. De winkel biedt vele verschillende producten op het gebied van foto en video apparatuur. Zo kan de amateurfotograaf bij de webshop terecht voor een compact camera van onder de €100,-, terwijl de professionele fotograaf die een flink budget tot zijn of haar beschikking heeft makkelijk meer dan het tienvoudige uit kan geven. Dan heb je bijvoorbeeld een luxe spiegelreflex camera inclusief een gespecialiseerde lens. Voor wie liever fotografeert zoals men dat vroeger deed zijn er Polaroidcamera’s te koop. Naast de camera’s zelf kun je ook los lenzen of accessoires kopen. Denk daarbij ook aan een complete inrichting voor een fotostudio aan huis. Lichten, flitsers en reflectieschermen: het is er allemaal.

Ook Go-Pro camera’s en bijbehorende accessoires zijn bij Foka te koop. Maar een Go-Pro is niet de enige videocamera die je kunt kopen. Er zijn ook actioncamera’s, dashboard camera’s en 360º camera’s.

Voor wie wel graag door een lens kijkt maar deze beelden niet per sé vast hoeft te leggen heeft Foka ook een oplossing: kijkers. Bijvoorbeeld verrekijkers en compacte telescopen. De andere tak van Foka richt zich op televisies, audio en bijbehorende accessoires en omdat computers vaak verbonden zijn met de televisie, kun je ook artikelen kopen die bij dit thema passen. Printers, USB-sticks en muizen zijn slechts een paar voorbeelden. 

Niet de apparatuur gevonden waar je naar zocht, kijk dan eens naar een actiecode Mediamarkt.

 

Betaalmethodes

De betaalmogelijkheden zijn erg divers. Hier zijn ze op een rijtje:

  • Betalen met iDeal. De bestelling plaats je in de webshop en na het kiezen voor ‘iDeal’ in het betalingsproces wordt je naar jouw bank doorgeleid. Hier moet je een aantal gegevens invullen zoals je gewend bent van internetbankieren en het bedrag wordt dan direct van je rekening afgeschreven.
  • Betalen met creditcard (1,3% toeslag). De webwinkel accepteer VISA en MasterCard. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving en gevraagd om je creditcardgegevens in te vullen.
  • Betalen met AfterPay (1,3% toeslag). Zoals de naam al zegt betaal je na het ontvangen van de producten een factuur. Gebruik je AfterPay voor het eerst? Dan kun je maximaal €1000,- uitgeven. Elke volgende keer kun je tot €2000,- uitgeven.
  • Betalen door middel van vooruitbetaling. Wanneer je hiervoor kiest word je bestelling verstuurd nadat de betaling ontvangen is. Dit is meestal 1 tot 2 dagen na het overmaken van het geld.
  • Betalen met rembours. Als je hiervoor kiest betaal je rechtstreeks aan de PostNL bezorger wanneer deze het pakket komt brengen. Het gehele aankoopbedrag moet contant voldaan worden. Bestelling die meer dan €500,- kosten worden bij een postkantoor of pakketpunt afgeleverd waar je kunt betalen.
 

Retourbeleid

Het retourneren van producten op Foka.nl is erg eenvoudig. Allereerst moet je je aanmelden met je account op de website. Na inloggen kun je bij de bestelling die je wilt retourneren kiezen voor ‘RMA aanvraag’. Heb je geen account ga dan naar www.foka.nl/retour. Je zult een bevestigingsmail met retournummer en retourformulier ontvangen. Vermeldt het retournummer op de verzendverpakking en stuur de bestelling in originele verpakking terug. Voeg een kopie van de aankoopfactuur toe evenals het ingevulde retourformulier. Het pakket kun je nu op eigen risico en eigen kosten terugsturen. Maximaal 7 dagen na bevestiging van ontvangst, ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening of wordt het geruilde product opgestuurd. Op de website lees je welke producten uitgesloten zijn van retourneren.

 

Verzending

Verzenden is voor vrijwel alle zendingen binnen Nederland helemaal gratis. Wil je een bestelling versturen naar het buitenland dan hangen de verzendkosten die in rekening gebracht worden af van het land van bestemming en het gewicht van het totale pakket. Na het invullen van je adresgegevens kun je zien wat de exacte verzendkosten zijn.

 

Klantenservice

Bij klachten, vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld de Foka kortingscode kun je contact opnemen met de klantenservice.

Postadres:                            
Foka Service Afdeling
Oostzeedijk 300
3063 Rotterdam

Telefoonnummer:           
010-4035300

E-mailadres:                        
[email protected]


reacties

reageer